Ben ne yapayım

Pardon da Benim burda konu açma sebebim olan derdim onun notlarının kötü olması değil, ben notları kötü olmasın diye uğraştıysam da iş işten geçtikten sonra hiç takmadım üzerine gitmedim zaten. Derdimin sebebi benim notlarımın iyi ya da kötü olmasıyla da alakalı değil. Ama bu anlattıklarının hiçbiri onun bana yaptığı saygısızlık ve hakszılığı haklı çıkarmıyor değil mi? Mesele bu işte

Anaaa aynı benim annem. O mu hırslandırdı acaba bizi lise sınavını kazanamazsam liseye yollamicaktı derece yaptım sonra ülser oldum.
Annem beni yapamazsan beceremezsen göndermem deyip hırslandırmadı. Seni okutmicam dedi! Okumamı istemedi. Üniversiteye göndermeyi hiç istemedi Anlatamadım galiba

Hayatlarınıza bu kadar müdahale hakkınız olduğunu düşünmüyorum uzattıysa uzatmıştır bu yüzden ona kızmanı anlayamıyorum.

Hayatlarınıza bu kadar müdahale hakkınız olduğunu düşünmüyorum uzattıysa uzatmıştır bu yüzden ona kızmanı anlayamıyorum.
Tamam o zaman sizin bana yaptığınız yorumu çok etkili göremem, çünkü hayat görüşümüz farklıymış Bence çiftler birbirinin hayatına müdahele edebilir. Ayrıca tekrar belirtiyorum benim DERDİM okulunun uzaması değil

Annem beni yapamazsan beceremezsen göndermem deyip hırslandırmadı. Seni okutmicam dedi! Okumamı istemedi. Üniversiteye göndermeyi hiç istemedi Anlatamadım galiba

Beni liseye yollamicaktı diyorum :) O zaman korkudan geberiyodum. 30 yaşımdayım ben kızım. Yıllarca psikolojik tedavi gördüm bana anlatma :)

Beni liseye yollamicaktı diyorum :) O zaman korkudan geberiyodum. 30 yaşımdayım ben kızım. Yıllarca psikolojik tedavi gördüm bana anlatma :)
Benimki ortaokuldayken sen niye bana karşı geldin deyip okula göndermiyordu beni

Benimki ortaokuldayken sen niye bana karşı geldin deyip okula göndermiyordu beni

Bak nasıl bir karaktere dönüşmüşsün üzüldüm. Sürekli bir şeyleri yarıştırmaya çalışıyosun. Mesela ben annemle sorunlrımı hatırlayınca evde ağlama krizlerine giriyorum. Ama benim yaşadıklarımı yaşamış birini görünce dertleşme ihtiyacı duyuyorum sana o yüzden bir sevinçle yazdım demin gülerek. Sen hala bunu bile yarıştırıyosun. Ne desem hayır benim derdim dHa kötü. Ve sana ne yazsam agresif cevap veriyosun. sen erkek arkadaşınla da kendini yarıştırıyosun. Benim bölümüm çok zor diyosun sürekli mesela. Tamam en güzel sensn en akıllı sensin sakince bırak o klavyeyi git bi pasiflora iç iyi geliyor.

Ben bişey yarıştırmıyorum Benim burada dert olarak anlatmadığım şeylerden beni eleştirmek peşindesin Yazma boşver

Sizi cok iyi anlıyorum ben de böyle bi konu acmistim. Sevgilim prestijli bi bölümde okusu ben 2 yıllık okudym diye bana laf soktu 1-2 kere. Toplumumuzda değişik bi statü anlayışı var adam utanmasa starbucksta bardağına isim olarak "avukat mehmet bilmem ne, doktor ahmet bilmemne" yazdiracak böyle insanlar tanıyorum. Böyle şeylere alisiyor insan ama yakinlarindan duyunca kırılıyor haklısınız. Bence bunu saygısızlık olarak gordugunuzu açıkca ve sakince söyleyin sinirlenip söylemiş olsan bile bundan sonra dikkat et lütfen değil çok rahatsız olduysanız. Önceden böyle değildi diyorsunuz eger öyleyse takacak bi şey yok stresliyken insan en yakınlarına simarir sizinki de saldirganlasmis. Sizin cümleniz de iyi niyetle söylenmiş belli ki ama olmamış.

Ya ben okulu uzatmadım ama o uzatma psikolojisini arkadaşlarımdan iyi biliyorum.
Bir de sevgiliniz toparlamaya çalışmış ama olmamış hani tamamen koyvermemiş ki adam.
O nedenle bence uzatmayın siz de bİ adım atın tamam o hatalı ama siz dr fazla üstüne gitmişsiniz.
Bir de bence o yaşlarda tamam başarılı olmak yüksek notlar filan önemli de gezmek tozmak dünyayı dolaşmakta lazım.
Çünkü sonrasında İş hayatı var ve bu günler en ggüzel zamanlarınız birdaha asla geri gelmez.
Çok fazla kasmamak lazım şu yalan dünyada.

Derdinizi anlatırken bile sizi eleştirenlerle yarışa girmişsiniz farkında mısınız?
İnsanlarla senlik benlik çekiştiğiniz sürece problem yaşarsınız. Benim annem daha kötüydü diye bile yarışıyorsunuz. Hemen savunmak ve yarışmak yerine karşınızdaki insanı dinlemeyi ve anlamayı deneyin. Bu hayatta her şeyin "EN" İ sizde olmak zorunda değil..Erkek arkadaşınızda da birikmişler patlamış muhtemelen.

Anlayışlı yorumlarınız için çok teşekkür ederim Ama ben mesaj attım bir adım da attım terslendim bir de şimdi ne yapayım ki Yazmıyor konuşmuyor Hatalı olduğu halde Doğruca eleştirecek detay arayanlardan olmadığınız için teşekkürler

Sizin ilk sene boşlarsan böyle olur gibi bir cümle kullanmanız ve erkek arkadaşınızın da bolumunuzü küçümsemesi hoş değil.Yorumlarda yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla sevgiliniz bölümünüzü birkaç kez kucumsemis.Her ne olursa olsun böyle yapmamalıydı.İleride başka şeyleri küçümseyebileceği kanaatimdeyim. Naçizane görüşüm.

Ben de öyle düşünüyorum Kırgınlığım geçmiyor bu yüzden Bi özürle düzelmiyor bu yüzden

Ben de öyle düşünüyorum Kırgınlığım geçmiyor bu yüzden Bi özürle düzelmiyor bu yüzden
Sizi yanlış yönlendirmek istemem.Fakat insan "sinirliyken doğruyu söylermiş" diye bir söz.Bu söze %100 katılmıyorum.Ama doğruluk payının büyük olduğunu düşünüyorum.Diyelim ki gerçekten sinirle söyledi.O zaman sadece bir kere söylerdi,birkaç kere değil.

Ben de öğrenciyim. Her derse de gitmiyorum. Gidemiyorum, canım istemiyor. Zaman oluyordu okulda olduğumuz halde derse girmeyip arkadaşlarla kahve içmeye giderdik. Bu kadar sıkmanın lüzumu yok. Uzarsa da uzasın. İnsanın canından kıymetli mi? Elbet bitecek o okul. Kasmanın ne lüzumu var? Geçenlerde bir yerde okumuştum. Üniversiteyi 5yılda bitirirsen, 1yıl kaybedersin, 4yılda bitirirsen 4yıl... Varsın birkaç sene gitsin. Niye o 4seneyi de kendine zehir ederek geçirir ki insan? Ders ders ders bir yere kadar. İnsanın gezmeye tozmaya, eğlenmeye de ihtiyacı var

Yalnız gerçekten o kadar fazla üniversite gereksiz hocalarla doldurulmuş dersler bölümler var ki. Sizin için demiyorum ama bir arkadaşıma bakıyorum öyle bir bölüm- üniversitede okuyan derslerine bakıyorum. Çok zor haftalarca çalışıyoruz diyor. Her boşluk bulduğunda 12 saat uzaktaki ailesinin yanında. Ben de uzakta okuyorum bu dönem 1 günden fazla boşluğum olmadı ardarda. Bir onların işlediklerine bakıyorum, sınavda ne sordular diyorum. Bir de bizim quizlerimize sınavlarımıza projelerimize sunumlarımıza bakıyorum. Onların bütün dönem işledikleri konular bizim iki üç dersimize eşdeğer. Ama dışardan baksan ikimiz de üniversite okuyoruz hatta onun ortalaması daha yüksek. Bence böyle bir tutum içine girmeniz doğru olmamış.

işte bir okuluna bir sevgilime tutunuyorsun okul bitince ne yapicaksin mesela veya sevgilimi ayrilsan kimbilir ne yikilacaksin ? kendine güven kendine tutun mümkünse. zor olan bunu da başar

doğru uniden uniye değişiyor dersler içerik zorluk derecesi bazisinda can eğrişi var bazisinda yok o bile baya fark ettiriyor. ayrı üniversitelerde karşılaştırma yapilmamali.

doğru uniden uniye değişiyor dersler içerik zorluk derecesi bazisinda can eğrişi var bazisinda yok o bile baya fark ettiriyor. ayrı üniversitelerde karşılaştırma yapilmamali.
Çoğu yorum yapan anlamadı beni tam olarak zaten Velev ki dediğiniz gibi olsun Velev ki gerçekten çok çok aşağı bi bölümde okuyorum İnsan sevdiğini aşağılar mı? Niye kimse bu açıdan bakmıyor? Ben burda ilişkimizle alakalı bi konuda dert yanmak istedim. İkimizin eğitim hayatı değil konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…