- 6 Ağustos 2016
- 57
- 14
- 3
- 38
- Konu Sahibi Deryaa2987
-
Ağzımdan çıktı öyle bir laf oda şimdi bunu kullanıyor sen beni kabul etmiştin şimdi nasıl etmiyoraun diyorSiz Nasıl öyle saçmasapan bir şey söylediniz ki. Adam evlenirse iş bitmiştir. O saatten sonra evliliğini bozup size gelmesini mi umut edeceksiniz. Bariz ikinci kadın olmayacağınız için öfkeleniyor işte. Rezillik diz boyu. Asla muhattap olmayın. Sizi de aşağı çeker böyleleri. Kendinize saygınız olsun. Adam da karakter problemi olmasa bu kadar yalan atmaz. Saf değilseniz zaten inanmazsınız söylediklerine.
Evet kendime değer vermedim onunlayken ama artık bitti acımak yok bu saatten sonra şimdi acındırıyor kendini mailler atıyor ama acımıcamya senin ki nasıl bir sevgi ve mide adam ilk kızı gördü göreli yapmış yaptığını ne haddiine arama diyince seni işten rahatsız etmesi falan ya ben adamı naparım biliyor musun sen .azcık kendine aynada baktığın kendine saygın olsun bu ne genişlik böyle yemin ederim sinir oldum.azcık kenidne değer ver değer bu dünyaya bir kere geliyoruz böyle salakalara taviz vermek için mi geldinn aklını başına al çok rica ediyorum!ölünmüyor erkeksizlikten merak etme .
Kız oğlan kız ne demek ya???? Hala bu deyimi kullananlar kaldı mı? Ettiğiniz duaya bak bir de. Yanlış kişiyi seçmişsiniz. Yakınlık kurmak için acele etmişsiniz. Adam evleniyor, bir yandan sizi de cepte tutmak istiyor. Siz de ne iştir diye bize soruyorsunuz. Cevabı basit, bunu siz de biliyorsunuz da kızdan ne istiyorsunuz onu anlamadım.Mesela evleneceği kıza kötü laflar söylüyor
Ama kızla konuşuyor
Kız zaten çok hafif öpücüklü baştan çıkartıcı fotolar yollamış daha bir haftada.
Yani iki seviyesiz buldu birbirini
Ve benim istediğim tek şey ailesi kızoplan kız değilim boşandım diye beni hakir gördü gitsin kendine kendi gibi birini bulsun dedi yek isteğim o kızın kızoğlan kız çıkmaması
Evet kendime değer vermedim onunlayken ama artık bitti acımak yok bu saatten sonra şimdi acındırıyor kendini mailler atıyor ama acımıcam
Evet o deyimi kullananlar hala var görüldüğü ğzereKız oğlan kız ne demek ya???? Hala bu deyimi kullananlar kaldı mı? Ettiğiniz duaya bak bir de. Yanlış kişiyi seçmişsiniz. Yakınlık kurmak için acele etmişsiniz. Adam evleniyor, bir yandan sizi de cepte tutmak istiyor. Siz de ne iştir diye bize soruyorsunuz. Cevabı basit, bunu siz de biliyorsunuz da kızdan ne istiyorsunuz onu anlamadım.
sakınnnEvet kendime değer vermedim onunlayken ama artık bitti acımak yok bu saatten sonra şimdi acındırıyor kendini mailler atıyor ama acımıcam
En son ölüyorum diye ne olur gel diye mail atmış içim sızlamadı değil ama ölmediğini biliyorum o yüzden karşılkk vermedimsakınnn
! onlar bize acımıyor sakınnnn.acımada acıdığın anda acınacak hale geliyorsun.sakın konuşma nolur at kafandan
En son ölüyorum diye ne olur gel diye mail atmış içim sızlamadı değil ama ölmediğini biliyorum o yüzden karşılkk vermedim
3sene olduBu kişiyle ne kadar süredir tanışıyordunuz
3sene oldu
Benim ailesine olan tepkim yüzünden öyle dedim yoksa kızdan banane ama zaten orda demek istediğim kızla alakalı birşey değil ama nasıl anlatayım anlatamamLütfen yanlış anlamayın ama sizinle hiçbir sorunu olmayan 18 yaşındaki bir kıza sırf adama olan öfkenizden dolayı gülücüklü fotoğraf attı diye basit yakıştırması yapmışsınız inş. kız çıkmaz gibi çok çirkin temennilerde bulunmuşsunuz. Bunları doğru bulmuyorum. adam sizi kullanmaya çalışıyor umarım o karaktersiz insana geri dönmezsiniz.
bana en son seninle birşey yaşamasakta olur ama ayrılmayalım ne olur diyorduHem senle fofenk fofenk.
Evde de 18lik hatun..
Ohh...
artık ölüyorum desede dönüp bakmamEvlenmek zorundayım lafı palavra.
Seni de cepte tutmak istiyor. Engelle bisüre sonra bıkar
artık dürüst insan kalmadı hayatımdada kimseyi istemiyorumKesinlikle yüz vermeyin. Verdiğiniz söz bir hatadan ibaret. Bunun için sorumluluk duymanıza gerek yok. Kendinize karakterli dürüst birini bulmaya çalışın.
artık dürüst insan kalmadı hayatımdada kimseyi istemiyorum
şuan düşünüyorum karakter yoksunu bir insanmış
evet hayat ne getirir bilinmez ama eskiden diyordum ben vazgeçemem bu aşktan o gözüme dünyanın en yakışıklısı gelen adam şuan resmini görüğümde midem bulanıyor.Bilemezsiniz hiç belli olmaz bu işler. Kendinizi kapatmayın. tabi kafayı toparlayın ama kimseye güvenemicem diye şartlanmayın. İnsanlar neler yaşayıp Mutlu olabiliyorlar. Her gecenin bir gündüzü vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?