Ben ne yapayım?

Ağzımdan çıktı öyle bir laf oda şimdi bunu kullanıyor sen beni kabul etmiştin şimdi nasıl etmiyoraun diyor
Artık ağzından çıkan a harfine bile inanmam mümkün değil.birde bana diyorki pişman olacak beni mumla arayacaksın ben onun niyetini biliyorum bukadar aşağılık bir isanmışta ben körmüşüm

Evet kendime değer vermedim onunlayken ama artık bitti acımak yok bu saatten sonra şimdi acındırıyor kendini mailler atıyor ama acımıcam

Kız oğlan kız ne demek ya???? Hala bu deyimi kullananlar kaldı mı? Ettiğiniz duaya bak bir de. Yanlış kişiyi seçmişsiniz. Yakınlık kurmak için acele etmişsiniz. Adam evleniyor, bir yandan sizi de cepte tutmak istiyor. Siz de ne iştir diye bize soruyorsunuz. Cevabı basit, bunu siz de biliyorsunuz da kızdan ne istiyorsunuz onu anlamadım.

Evet kendime değer vermedim onunlayken ama artık bitti acımak yok bu saatten sonra şimdi acındırıyor kendini mailler atıyor ama acımıcam

Kesinlikle yüz vermeyin. Verdiğiniz söz bir hatadan ibaret. Bunun için sorumluluk duymanıza gerek yok. Kendinize karakterli dürüst birini bulmaya çalışın.

Evet o deyimi kullananlar hala var görüldüğü ğzere
Kızdan bişey istemiyorum benim o lafım ailesine.
Zaten öyleyse öyledir değilse değildir yani kızla alakalı bir durum değil

sakınnn
! onlar bize acımıyor sakınnnn.acımada acıdığın anda acınacak hale geliyorsun.sakın konuşma nolur at kafandan

sakınnn
! onlar bize acımıyor sakınnnn.acımada acıdığın anda acınacak hale geliyorsun.sakın konuşma nolur at kafandan
En son ölüyorum diye ne olur gel diye mail atmış içim sızlamadı değil ama ölmediğini biliyorum o yüzden karşılkk vermedim

Lütfen yanlış anlamayın ama sizinle hiçbir sorunu olmayan 18 yaşındaki bir kıza sırf adama olan öfkenizden dolayı gülücüklü fotoğraf attı diye basit yakıştırması yapmışsınız inş. kız çıkmaz gibi çok çirkin temennilerde bulunmuşsunuz. Bunları doğru bulmuyorum. adam sizi kullanmaya çalışıyor umarım o karaktersiz insana geri dönmezsiniz.

Benim ailesine olan tepkim yüzünden öyle dedim yoksa kızdan banane ama zaten orda demek istediğim kızla alakalı birşey değil ama nasıl anlatayım anlatamam

Hem senle fofenk fofenk.
Evde de 18lik hatun..
Ohh...
bana en son seninle birşey yaşamasakta olur ama ayrılmayalım ne olur diyordu
ama iki lafından biri hep görüşmeydi
resmen iğrenç bir kişilikmiş ama sizde af buyurursunuzki aşık olunca insan hiç birşeyi görmüyor gözü kör oluyor resmen
bende öyleydim ne yazıkki 3 yıla yakın zamanım boş ageçti ama olsun napalım zararın neresinden dönersen kar.

Kesinlikle yüz vermeyin. Verdiğiniz söz bir hatadan ibaret. Bunun için sorumluluk duymanıza gerek yok. Kendinize karakterli dürüst birini bulmaya çalışın.
artık dürüst insan kalmadı hayatımdada kimseyi istemiyorum
şuan düşünüyorum karakter yoksunu bir insanmış

artık dürüst insan kalmadı hayatımdada kimseyi istemiyorum
şuan düşünüyorum karakter yoksunu bir insanmış

Bilemezsiniz hiç belli olmaz bu işler. Kendinizi kapatmayın. tabi kafayı toparlayın ama kimseye güvenemicem diye şartlanmayın. İnsanlar neler yaşayıp Mutlu olabiliyorlar. Her gecenin bir gündüzü vardır.

Bilemezsiniz hiç belli olmaz bu işler. Kendinizi kapatmayın. tabi kafayı toparlayın ama kimseye güvenemicem diye şartlanmayın. İnsanlar neler yaşayıp Mutlu olabiliyorlar. Her gecenin bir gündüzü vardır.
evet hayat ne getirir bilinmez ama eskiden diyordum ben vazgeçemem bu aşktan o gözüme dünyanın en yakışıklısı gelen adam şuan resmini görüğümde midem bulanıyor.
neye yararki yakışıklılık içi pis olduktan sonra insanın
ben gördüm çok güvendim ama herşey bir hatadan ibaretmiş allah herkesi kötü insanlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…