Ben ne yapayım?

Engelleri kaldırın. Size mesaj yazdıkça "sen başkasıyla evleneceğini söylüyorsun, beni rahatsız etme" yazın. "Beni işyerinden arayıp durmaya hakkın yok. Beni rahatsız ediyorsun" yazın. Sonra da cevaplarıyla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunun. Uzaklaştırma kararı çıksın da görsün gününü. Ondan sonra bir daha rahatsız ederse ceza alır. Size yaptıkları cezasız kalmamış olur. Hatta iyi bir avukata danışın. Başkasıyla evleneceğim diyerek bir yandan da devamlı rahatsız etmenin hukukta bir ceza karşılığı olmalı. Hem stalk ediyor hem başkasıyla evleneceğim diyor. Bir nevi psikopat.

Son düzenleme:
Metresimi yapmak istiyordu beni değmezmiş hiç ona olan sevgim ve aşkım.allahından bulsun inşallah

Eğer birdaha ararsa başka numaradan bu dediğinizi yapıcam

Öyle adamdan ne koca olur, ne kapıya paspas!!!

Hala engel diyorsun, aile zoru diyorsun, Sen SAF mısın Allah'ını seversen söyle?

Kim kime zorla bitanem, aşkım, vs... der. Kızı da kandırmış, kim bilir neler yaptı, neler neler anlattı.

Bir de başından evlilik geçmiş, daha temkinli olmanı ve böyle saçma adamlardan uzak durmanı öneririm.

Şaşırmadım böyleleri şeytana pabucunu ters giydirir
Mesela evleneceği kıza kötü laflar söylüyor
Ama kızla konuşuyor
Kız zaten çok hafif öpücüklü baştan çıkartıcı fotolar yollamış daha bir haftada.
Yani iki seviyesiz buldu birbirini
Ve benim istediğim tek şey ailesi kızoplan kız değilim boşandım diye beni hakir gördü gitsin kendine kendi gibi birini bulsun dedi yek isteğim o kızın kızoğlan kız çıkmaması

Adam zevkini bedavaya getirmek istiyorki, alacagi kizs daha cok alt in takabilsin diye.. O kiz diye ona yanasamiyacagini biliyoo.. Güzelim birak ne hali varsa görsün.. Ailesine sikayet edebilirmisin.. Sizin oglunuz etrafimda dolaniyor, uyarin yoksa savciliga basvurcam deyin.. Sonra da kenara cekil ve izle..

Reactions: anu
Evet çok haklısınız daha dikkatli olmam gerekiyor
Kızla konuştuğunu ona güzel şeyler söylediğini biliyorum o tersini söylesede ben biliyorum

Dedim ailene gidicem bak dedim git lan dedi bırakmıyorum seni dedi.
Ama bugün en son konuştum ve seni azad ettim dedi bana akşamüzeri 5gibi bir daha işyerimi aramadı

Muhatap olma.. Hicbir sekilde muhatap olma.. Aksam üstü bes sunun surasinda 3 saat.. Bak surda 20 dakikadir sirf ben degil bir sürü arakadas aynisini söyluyor.. Egerki kendi bildigini okuyacaksan.. Siz ne düsünürseniz düsünün ben sansimi zorlicam dersin.. Bizde Burda parmaklarimiza kramp girene kadar ugrasmayalim canim..

Hayır hayır kesinlikle ben onun bukadar yalancı olduğunu gördükten sonra hiç devam edermiyim bir haftadır kaçıyorum ondan

Bu sekilde de devam et canim.. analar neler doguruyor.. Cikacak insallah seninde karsina birisi.. Sana deger verecek, ailesinin bu benim evlenecegim kadinim diyecek.. Sen yeterki dogru olandan sasma.. Allah yolunu acik etsin..

Tencere kapak olmuşlar boşver Allah'ından bulsun senden uzak olsun da ama lütfen taviz verme şu şeref yoksununa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…