Ben ne yapıcam şimdi :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi _NURUM_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ahh, ahh.. Aynı dertleri sanırm bu yaşlarda herkes yaşıyor.. sen yine resimde görmüşsün.. Benim eski sevgilim, yeni sevgilisini gözüme soktu resmen.. Tesadüfen olan bir karşılaşmaydı.. Ama iyice sırnaştı kıza.. Tabi ben aradan uzun bir süre geçtiği için, takmadım çok.. Zaten hiçbir umuudm yoktu ona dair.. Herkes yoluna gitmişti; ama yine de şaşırdım.. Aşşahtan daha öteye gitmedi bu şaşkınlık.. SEn de zamanla alışırsın emiinm bu duruma, hatta o zamanlarda yanında başka biri olur belki de. Şimdi bu kötü bir fikir ibi gelebilir sana; ama zamanı geldiğinde tam da zamanı, diyeceğin gün geldiğinde anlarsın bu durumu..

Hiç takılacak adamlar değiller bu erkekler gerçekten de.. lmaz:

Unutma, sen çok değerlisin... alkisalkisalkis

uyuyup uyandığımda resimleri gözümün önüne gelio.kalbim sıkışıo ozaman.zor olcak ama unutmalıyımm.bencede bu erkekler takılacak adam deiller.iisinide bulmak zorr.çoq saol güselimmopuyorumnanaktan

Eski sevgiliniz normal prosedürü uygulamış, kendine yeni bir yol çizmiş ve o yolda ilerlemiş. Sizse geçmişe kakılıp kalmışsınız. Yaşınız genç boşuna geçmişe takılıp kalmayın.

uyuyup uyandığımda resimleri gözümün önüne gelio.kalbim sıkışıo ozaman.zor olcak ama unutmalıyımm.bencede bu erkekler takılacak adam deiller.iisinide bulmak zorr.çoq saol güselimmopuyorumnanaktan

Ben hep şöyle derdim arkadaşlarıma.. Bana hep MAL lar rastlıyor.. senağlama Bir gün birisi de ne dedi biliyor musun bana? " Kızım, bir gün de MAL ın iyisi çıkar karşına..lülülülülülü "

Baktım ki çok haklı, bir gün çıkar mutlaka.. :teytey:

O MALIN İİSİNİ Bİ AN ÖNCE BEKLİORUM CANIMM :teytey:

canının acısnı biliyoruım tatlım ama gördğün iyi olmuş umudunda biter
sevginde merak etme

canının acısnı biliyoruım tatlım ama gördğün iyi olmuş umudunda biter
sevginde merak etme

walla canım burda içimi dökmem çok ii olduu.daha iiyim.illaki canım acıo ama o yolunu seçti.tercih ettiği kızı görüncede onun sewiyesini daha ii anladımm.bi an önce unutup yeni aşklara mrh dmek istiorum:teytey:

tatlım yorum yapmadan once tekrar bır okudum
sanırım bıraz duygun oldugunu ve unutmadıgını dusunuyorsun
bende kendımden ornek verıyım
ben onun bı suru sıtede kızlarla konusmalarını yakaladım, sonra ılıskısı oldugunu ogrendım ama resmını gormedım ama o hep dengesız tavırlar ıcınde bı suru kızla gorusuordu bırıyle cıktı o kızıda uzdu , kızı bıraktı yada suruncemede bıraktı ole saçmaladı
ve o benı bı ay oncesınde sevgılımle gördü, ama ben onun gıbı sacmalamadım ayrılma donemınde acımı cektım sonra toparladım yenıden sevdım, o benı gorunce guya benı sınır etmek ıcın bı kahkaha attı, ama sonrasında maıl attı aradı, son bı kez konusalım dıye
oyle ya da boyle sevgılınle nıye ayrıdıgını bılmedıgım ıcın oda boyle sacmalık olsun dıye mı, yoksa duyguları korelıp yenı bı baslangıc yaptı bılemıorum burası onemlı bısey
eger kısmetse yazılıysa bıgun yenıden başlar bı yerden ama şu an senınde kendı ıcınde acını cekıp toparlanman en ıyısı bence
sende yenıden sevceksın sevılceksın asla bunu unutma canım

erkekler böle işte canım benim, malesef bir başkasına giderken vicdanları sızlamıyor,hemen defteri kapatıp yenisini açabiliyolar,bu da bi yapı özelliği sanırım
seni sevgilisinden ayrılanlar kulübüne bekleriz,
biz orada paylaşıyoruz bu tür sorunlarımızı
benim de eski sevgilim ama hala sevdiğim kişi face.ine bi kız eklemiş sarışın güzel bi kız üstelik kızın tek arkadaşı da benimki, iyimi
ayrıca başka kız istetti geçen sene mafoldumben
ben neler yaşadım neler:gitme:
ah bu erkekler aahh:umursamaz:

bu erkeklerin hepsi böle sanırımm.sewgi hiç önemli deil onlar için.off offf.senin adınada üzüldüm bitanem:içelim:

Ne yapacağını ayrılmadan düşünecektin :) Hala pişman olacak geri gelecek ama kaybeden o olacak diyorsun hayal dünyasında yaşıyorsun, üzgünüm ama bu gerçek.. Kendini bu tip şeylerle teselli etmeye çalışacağına daha gerçekçi bir yaklaşım sergilemelisin. Böylelikle daha mutlu olabilirsin.

Mesela

Seni diğer kızlardan ayıran özellik ne? Eksik yönlerin ne? Artıların neler? İlişkinizin bitmesine sebep olan gelişmelerde oynadığın rol ne. Eski sevgiline karşı yapmış olabileceğin yanlışlar neler olabilir. Bu soruların yanıtları bir sonraki ilişkinin daha mutlu yaşanmasını sağlayacaktır. Hep aynı hatalar yapılırsa, aynı sonuçlar elde edilir. Önlemek senin elinde.

Ayrıca 20 yaşında evlenmek.. gerçekten oldukça mantıksız, bana göre. 2 senedir birlikte olduğunuzu söylemişsin.. Askerdeydi demişsin.. Demeki 1 yıl bile tam anlamıyla görüşemediniz. Hergün görüşmüş olsanız bile birbirinizi tanımanız için yeterli bir süre değil. Farklı ortamlarda farklı yönlerinizi keşfedebilirdiniz.

Madem seviyorsun, sevdiğini belli edeceksin ki bir ayrılık olmasın.. Sonra ayrılalım deyip, ayrıldıktan sonra, hala birşeyler beklemen geri gelecek vs.. pek gerçekleşebilirlği olan şeyler değil.. Bir bağınız yok ki, ayrılmışsınız mutabakata varmışsınız. Herkes istediğini yapar :sm_confused: umarım anlatmak istediklerimi anlamışsındır

bende yenı ayrıldım hayatım 3 senelık bı ılıskıydı evde otrurp kendımi üzmek hıc ıstemıorum o yuzden sureklı dısardayım onu da goruyorum keyfı gayet yerınde neden ben kendımı üzimki

dediklerini anlıorum ablacımm.doğru sölüosunn.ama ayrılığı ne o istedi nede benn.ayrılmak zorunda kaldıkk.babam istemediği için.ama artık bunların önemi yokk.öle yada böle ayrıldıkk.bana kalan acı çekmek.sewiorum özlüorumm acı çekiorumm.elimde deill napimm senağlama

eski sevgilim demişsin yani ayrılmışsınız başka birisiyle çıkması normal değil mi ayrılırken bunu düşünmeden mi ayrıldın ben neye üzüldüğünü anlayamadım canım aldattı mı sevgilin yoksa eski sevgilin mi ???

bende yenı ayrıldım hayatım 3 senelık bı ılıskıydı evde otrurp kendımi üzmek hıc ıstemıorum o yuzden sureklı dısardayım onu da goruyorum keyfı gayet yerınde neden ben kendımı üzimki

Keşke benim içinde kolay olsaydı ama olmuo iştee.İLK AŞKIM olduğu için sanırım izi çok büyükk:çok üzgünüm:

zaten en büyük acıyı hep terkedilen çekiyor :1no2:, hiç beklenmedik bir zamanda herşey çok iyiymiş gibi giderken patlak veriyor bazen herşey. Herkes belirli dönemler benzer durumlar yaşıyor ne yazık ki:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…