N
_NURUM_
Ziyaretçi
- Konu Sahibi _NURUM_
-
mrh dostlarr.bugün eski sewgilim ama hala sewdiğimin biriyle çıktığını öğrendimm.resimlerinide gördümm.nasıl unuturumm onuu.ben doyamamışken bi başkasının oldu..offf offfffffsenağlamasenağlama
onuda denedim canımm.bi başkası unutturur dedim ama olmuo iştee.gelecek için adımlar attığın biriyse kolay unutulmuoo.düşüncelerin için saol tatlımm.keşke bende senin gibi düşünebilseydimm:çok üzgünüm:
ewet kuzum_85 biliorum seçimini yaptıı.benimkisi gönlünü gün edeni sewmez sewda ister hep onu üzeni misalii.ona karşı bu tutkum nie anlayamıorumki :çok üzgünüm:
Yaş kaçtı cnm ne kadardır bırlıktesınız ?
aşkının olmadık bir zamnda son bulmasını hazmedememmndendir:1no2:
ewet öle ani oldukii.askerden kasımda gelio.yazada düğünü planlanıodukk.aileler falan hep bilioduu.bi newi sözlümdü.geçen anneside aradıı.kadıncağız telde ağladı.oda benim moralimi çok bozduu.senağlama
ewet öle ani oldukii.askerden kasımda gelio.yazada düğünü planlanıodukk.aileler falan hep bilioduu.bi newi sözlümdü.geçen anneside aradıı.kadıncağız telde ağladı.oda benim moralimi çok bozduu.senağlama
beni en ii anlıyanlardan biri sen olabilirsin cnm.onu kolay kolay unutacağımı sanmıorummyaşına göre gayet uzun bir ilişki yaşamışsın canım... ve sanıyorum ki bu birazdan senden kaynaklanmıştır... unutma ki aynı olgunluğu ; güzelliği ; hayalleri başka bir kişi ile de yaşayabilirsin...
bu seninle ilgili gibi geldi bana... çok gençsin ; sakın hayallerinden vazgeçme... şimdilik hayalindeki kişinin yüzü flu olsun ama sen yaşamak istediklerini hayal etmeye devam et...
şu an inan üzüntünü anlayabiliyorum... benim de 2 yıllık ilişkim biteli 8 ay oldu... henüz haberini almadım ama alırsam ben de çok üzüleceğim biliyorum... insan ister istemez bekliyor...
ben de bu bekleme kalmadı aslında ama hala bir başkasıyla yeni bir ilişki istemiyorum... şimdilik özgürlüğümün tadını çıkarıyorum...
dilerim sen de en kısa zamanda bu aşamaya gelirsin... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?