• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ne yapıcam şimdii

babanıza "hayatımda biri var, o gorucuyu istemiyorum" diyorsunuz,
kardesiniz sevgiliniz icin kavga cıkarıyor, "katil mi edecen" diyor,
anneniz seyirci,
babanız da "ben karısmam" diyip gidiyor...

babanızın ya size kızması beklenir ya da arabesk kardesinize...
degişik.
babam zaten uzun zamandır benim evlenmemi istiyor ben ölürsem yanlız kalırsın evlen yuvanı kur der hep
kardeşimin özel durumu olduğu için şımarık yani babam pek sinirlenmesini istemiyor çünkü hemen başlıyor beni adam yerine koymuyorsunuz diye

haklısın canım biz yaptığımız 2 saatlik konuşmanın ve sevgilimin özür dilemesinin ardından tekrar devam kararı aldık kendisi bana rezil olmaktan korktuğunu ve biraz çekindiğini söyledi ve artık bayaaa iyi hislerini açık açık belli edebiliyor evlilik konusunda ise zaten hemen bi evlilik söz konusu değil sadece başka talibim olduğu için ailem ısrar etmesin diye söylemek zorunda kaldım

luine , açıkçası erkek arkadaşının hislerinden ziyade senin açından bakarak değerlendirmeye çalışıyorum. Erkek arkadaşınız sorumluluk sahibi bir birey mi ? İlk eşiyle çocukların bakımı konusunda nasıl bir anlaşmaları var ? Çocuklarına nafaka ödemelerini düzenli yapıyor mu ? Onlarla ilgili bir baba mı ? Ben merkezli bir insan mı ?

Evlenmeye karar verir iseniz sorumlulukları sizinle paylaşacak mı yoksa tam tersine size mi yükleyecek ? Yaşları bilemiyorum ancak erkek arkadaşınız 30 yaşında ise çocukları da ilköğretim çağlarında olmalı. Siz bu sorumluluğu üstlenmeye hazır mısınız ?

27 yaşında genç bir kadınsınız , biraz kendinize zaman ayırsanız. Talipler var diye onları tercih etmek zorunda değilsiniz. Kalbinizi çarptıran mantığınıza da yenik düşmesin.

konularınıza bakınca şu sonuç çıkıyor kusura bakmayın 28 yasındasınız ama 19 yasında kardesınız sizden daha olgun. çunku bu adamla sonunuz yok evlensenız bıle yarın obur gun boşanmak ıstıyorum dıye konu açarsınız .sonra aynı evde ablanızın durumuna düşersınız....şimdi sankı ona kızıyorsunuz orda dıye ama hayat bu....uatelık 2.evlılığınız olacak bıraz daha mantıklı olmanız gerekmez mı??

konularınıza bakınca şu sonuç çıkıyor kusura bakmayın 28 yasındasınız ama 19 yasında kardesınız sizden daha olgun. çunku bu adamla sonunuz yok evlensenız bıle yarın obur gun boşanmak ıstıyorum dıye konu açarsınız .sonra aynı evde ablanızın durumuna düşersınız....şimdi sankı ona kızıyorsunuz orda dıye ama hayat bu....uatelık 2.evlılığınız olacak bıraz daha mantıklı olmanız gerekmez mı??
canım kardeşim o kişi hakkında hiç birşey bilmiyor doğal olarak onun kouşmasında mantık aramak saçma ablama gelince bize gelmeseinden değilde kendisinin ve yeğenimin davranışından rahatsız oldum konu açma kısmında ise sadece ben değil sizde boşanmak istiyorum diye konu açabilirsiniz unutmayın

Konularinizi az çok hatirliyorum. Şuan bahsi gecen asik olduğunuz adam; trabzona is görüşmesine gidince sizi aramayan, yilbasinda diskodan arayip mutlu yillar deyip kapatan ve 1 hafta aramayan, hastaliginizda bir geçmiş olsun bile demeyen ve bir geçmiş olsun bile demedin dediginizde cevap dahi vermeyen adam değil mi ? Emin misin sen bu adamla evlenmek isteginde ? Bence aileni nasil bir adam için kirdiginin muhasebesini iyi yap luine..

canım kardeşim o kişi hakkında hiç birşey bilmiyor doğal olarak onun kouşmasında mantık aramak saçma ablama gelince bize gelmeseinden değilde kendisinin ve yeğenimin davranışından rahatsız oldum konu açma kısmında ise sadece ben değil sizde boşanmak istiyorum diye konu açabilirsiniz unutmayın

herkes acabılır o ayrı ama sizinki bile bile lades demek olur.bır kadın olarak ve yuzlerce boşanma davası görmuş bırı olarak uyarması benden

Konularinizi az çok hatirliyorum. Şuan bahsi gecen asik olduğunuz adam; trabzona is görüşmesine gidince sizi aramayan, yilbasinda diskodan arayip mutlu yillar deyip kapatan ve 1 hafta aramayan, hastaliginizda bir geçmiş olsun bile demeyen ve bir geçmiş olsun bile demedin dediginizde cevap dahi vermeyen adam değil mi ? Emin misin sen bu adamla evlenmek isteginde ? Bence aileni nasil bir adam için kirdiginin muhasebesini iyi yap luine..
Hımm olay anlaşıldııı..dedektif gibi oldum anasını satayım...

KIZLAR FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR. 29 Aralık 2014

HİÇ ANLAMIYORUM!! 31 Aralık 2014

bir sonuca varamıyorum 7 Ocak 2015

unutursun için yana yanaaaa 9 Ocak 2015

Merhaba luine ;

Erkek arkadaşınla ilgili önceki konularını seni daha iyi anlayabilmek için alt alta topladım. Amacım seni eski konularınla kırmak değil öncelikle.. Mevcut konun bu haliyle çok havada kalıyor ve erkek kardeşin şımarıklık yapan bir ergen gibi duruyor.

Gel gelelim eski konularınla bir bütün olarak değerlendirirsek erkek arkadaşınla aynı hassasiyette değilsiniz gibi duruyor. Anladığım kadarı ile biten evliliğin sonrası yeniden kalbini çarptıran bu adamı değerlendirirken mantığını devre dışı bırakıyorsun.

Erkek kardeşin ; erkek arkadaşınla ilgili ne kadar bilgi sahibi bilemiyorum ancak görüşlerini düzgünce ifade edemese de seni korumaya çalışıyor kendince.

Hayatında aşk olmasını dilerim , seninle aynı hassasiyetlere sahip , bir ömür mutlu olacağın kişiyle. O aşk , bu adam mı ?
İşte budurrr..:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

İşte budurrr..:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
ne nedir anlayamadım ? ayrıca beş parmağın beşi bir değildir kardeşim trabzonlu bir arkadaşından yola çıkarak böyle saçma bir çıkışta bulunuyor
zira eski eşim de bizim memleketli ama iyi değildi sonuçta genelleme değil sadece çok agresif
ki en yakın arkadaşımda trabzonludur kendisini çok severim

şuan çok değişmiş gibi ama tabiii uzun bir zaman gözlemlemem lazım kimseyi tabiki kırmak istemiyorum ama daha A demeden tepki almak heleki benden 8 yaş küçük kardeşimden hakaret duymak canımı sıkıyor
zaten o anda aileme kararsız olduğumu ama hayatımda birinin olduğunu söyledim kesin evleniyorum falan demedim

ne nedir anlayamadım ? ayrıca beş parmağın beşi bir değildir kardeşim trabzonlu bir arkadaşından yola çıkarak böyle saçma bir çıkışta bulunuyor
zira eski eşim de bizim memleketli ama iyi değildi sonuçta genelleme değil sadece çok agresif
ki en yakın arkadaşımda trabzonludur kendisini çok severim
trabzonluyla ne alaka.... bahsetmişsin zaten barıştık deniyoruz diye ama yukarıdaki konularıda sen açmıştın böyle bir insan için akıl veremeyizki sana inşallah barıştığın için pişman olmassın..

trabzonluyla ne alaka.... bahsetmişsin zaten barıştık deniyoruz diye ama yukarıdaki konularıda sen açmıştın böyle bir insan için akıl veremeyizki sana inşallah barıştığın için pişman olmassın..
hayatım trabzonlu kısmı tamamen kardeşimin trabzonlu arkadaşı ile alakalı genelleme yapıyor
malesef zaten dediğim gibi suan kesin bişey yok uzun bir süre gözlemleyeceğim aynı şekilde devam ederse tabiki olmaz

Ailenizle durumu bir kenara irakin. Kardesiniz kendince efelik yapmis. Erkek cocugu olabilir. Takilmayin.
asil takilmaniz gereken seyleri dusunun. Siz anlasamamissiniz ayrilmissiniz yeni barisiyorsunuz ailenize soylemissiniz. Ailenize soylemek demek o kisiye ciddi anlamda guveniyor olmaniz demektir. Bence once bunu teyid edin.

şuan çok değişmiş gibi ama tabiii uzun bir zaman gözlemlemem lazım kimseyi tabiki kırmak istemiyorum ama daha A demeden tepki almak heleki benden 8 yaş küçük kardeşimden hakaret duymak canımı sıkıyor
zaten o anda aileme kararsız olduğumu ama hayatımda birinin olduğunu söyledim kesin evleniyorum falan demedim

Kimse asla değişmez kendini kandirma luine. O yüzden bir insani değiştirebilirim diye değil ona katlanabilirim diye yola cik. O adam bence katlanılabilir bir adam değil sence öyle mi ? Ailen seni korumaya calisiyor, iyiliğini istiyor onlara kizma. Kardeş meselesinde ise 8 yasin 1 yasin önemi yok sanirim mantıkli bir kardeşin var yaşi ile yargılama olmayacak bir ilişkiyi 19 yasinda gorebilmiş, sen 27 yasinda bunu nasil goremiyorsun önemli olan bu. Kimse seni istemediğin bir evliliğe zorlayamaz ama olmayacak dua ile de günlerini heba etme derim.

Kimse asla değişmez kendini kandirma luine. O yüzden bir insani değiştirebilirim diye değil ona katlanabilirim diye yola cik. O adam bence katlanılabilir bir adam değil sence öyle mi ? Ailen seni korumaya calisiyor, iyiliğini istiyor onlara kizma. Kardeş meselesinde ise 8 yasin 1 yasin önemi yok sanirim mantıkli bir kardeşin var yaşi ile yargılama olmayacak bir ilişkiyi 19 yasinda gorebilmiş, sen 27 yasinda bunu nasil goremiyorsun önemli olan bu. Kimse seni istemediğin bir evliliğe zorlayamaz ama olmayacak dua ile de günlerini heba etme derim.
yani benim anlayamadığım nokta kardeşim adamın adını bile bilmiyor olayları bilmiyor neyi nasıl ne şekilde görebilir

Back
X