• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ne yapıcam şimdii

ikinci evlilik olacak evlenirseniz, yogurdu ufleyerek yeme zamani, duygulari degil mantigi on plana koyma zamani, gerceklere kulak tikamama zamani...
sizin iyiliginiz icin...

yani benim anlayamadığım nokta kardeşim adamın adını bile bilmiyor olayları bilmiyor neyi nasıl ne şekilde görebilir

Mutlaka bildiği birşeyler var ki bu derece karsi cikiyor. Ve bildikleri ona yetiyor. Ayrıca bu donör meselesi nedir anlayamadim orayi ?

sürekli saçma sapan sebeplerle ayrıldığınız ayrıca ayrı kaldığınız günlerde diskoya bara giden adama nasıl güvenip de bide 2. evliliği bu kdr rahat düşünüyosunuz benim kafam pek yatmadı demek ki çok güvenmişsiniz birden. bence babanın sözünü dinle

evet benim aile bağım okadar kuvvetliki her biri için canımı verebilirim ama ablamla aramız soğuk çünkü ben kardeşime böbreğimi verdiğim zaman para için verdi diye dedikodu çıkarttı ki zaten öyle birşey yoktu halen çalışıyorum eve destek oluyorum kendi emeğimle aidığım bileziklerimle kardeşime araba aldım daha ne yapabilirim

Fazla yapmışsın şımarmış kardeşin
Trabzonlu'yu tanımama bile gerek yok, dik dur al, korkma, Trabzonludan zarar gelmez, zordurlar, ideal eş değildirler ama elini tuttuğunu bırakmazlar, sağlam insanlardır. Her yerin tabi ki iyisi kötüsü vardır ama Trabzon'un havasından mı suyundan mı bilmem insanları başka bir güzel ...
Zorla evlendirecek halleri yok seni, saygını bozmadan annenle ve babanla hallet durumu, kardeşine de ağzının payını ver, herkes duracağı yeri bilmeli

Güzel birsey yapmis tebrik ederim. Ama konuda vurgulanmasinin önemini anlayamadım. Neyse önemli değil mesele de bu değil zaten. Umarim konu sahibi ilişkisinin yanlis olduğunu anlar, önemli olan bu.
Konu sahibesi , erkek kardeşine böbreğini vermiş canım.

Güzel birsey yapmis tebrik ederim. Ama konuda vurgulanmasinin önemini anlayamadım. Neyse önemli değil mesele de bu değil zaten. Umarim konu sahibi ilişkisinin yanlis olduğunu anlar, önemli olan bu.
hayatım şöyle bir durum var tamam kardeşiz illaki kardeşler birbirine düşkündür genelde trasplantasyondan sonra bağ dahada kuvvetleniyor o bakımdan söyledim yoksa aramızda bu konu asla ve asla konuşulmuyor

Back
X