- 8 Mart 2017
- 195
- 38
- 13
- 27
- Konu Sahibi Seviyorumonuben
-
Eşim ev almak istiyo ama birikim yapmamız lazım. Ben işe giremem eşim çalıştırmıyo. Eşim araba alıp satıyo öyle birikim yapıcak.
Şöyleki üç kaynım var ikisi bekar biz varız bide kaynanamlar bize pay düşmüyo bu durumda4 katlı evde nasıl size ev düşmüyor anlamadım
Şuan hali hazırda 30.000 tl miz var ama eşim kredi fazla çekmekx istemiyo faizden dolayı20-25 yılda yaparsınız artık birikimi
biraz gerçekçi olun kiraya çıkacak kadar paranız yok ev almaya kalkışıyorsunuz
buna halk arasında ayranı yok içmeye atla gider...... denir
Degil mi ama. Ne ayri eve cikabiliyor ne kendi evini alabiliyor ama apartman aliyorlar! Tek maas ile ev parasi biriktirme hayali. Matematigim yetmiyor bu hesaplara..20-25 yılda yaparsınız artık birikimi
biraz gerçekçi olun kiraya çıkacak kadar paranız yok ev almaya kalkışıyorsunuz
buna halk arasında ayranı yok içmeye atla gider...... denir
Eşimin kiraya çıkmak istemeyeşinin sebebi birikim yapmak. Kaynanamlardan parasını da ayırdı bilmiyorumHem çalışmana izin vermiyor hem kiraya çıkamıyorsunuz ee nasıl ev almayı düşünüyorsunuz ?
Sanırım haklısınız. Ama hepsi ödüyecek ee şimdi ben kaynanamlarla yaşadığıma göre bana düşmez diye düşündüm. Eşime söyledim hele bekle dedi sabret bi dediYani ben anlamıyorum ki sizin zihniyetinizi. Size ev düşmeyeceğini nerden biliyorsunuz. 2 bekar kaynına düşmüyordur belki .siz niye evsiz kaldık diye derdine düştünüz ki.
kendi kendinizi eziyorsunuz. Sen para koyacaksın ve ayrı evde oturacaksın. Ben kayınvalidemle oturamam diyeceksin. Diğer kayınlarının ne özelliği varda onlar ailesiyle yaşamıyor.Eşimin kiraya çıkmak istemeyeşinin sebebi birikim yapmak. Kaynanamlardan parasını da ayırdı bilmiyorum
Sanırım haklısınız. Ama hepsi ödüyecek ee şimdi ben kaynanamlarla yaşadığıma göre bana düşmez diye düşündüm. Eşime söyledim hele bekle dedi sabret bi dedi
Şuan hali hazırda 30.000 tl miz var ama eşim kredi fazla çekmekx istemiyo faizden dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?