ben ne yapmalıyım şimdi?

gzmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
208
1
26
İstanbul
eşimin babasının yanı kayınpederımın kaynanamı aldattını ögrendim yaklasık 1bucuk sene önce ögrendıgınden berı kendıme sorup duruyorum esime söylemelı miyim diye ama bitürlü cesaret edemedim gerek yuva yıkmamak için gerekde cıkarlarıma ters düstüğü için ama dün eşim ona karsı sinirli bir şekilde eve geldi sebebını sordum söylemedi acaba öğrendimi eger öğrendiyse bende gördügümü söylemelımıyım napcamı hiç bilmiyorum cok karasızım bi fikri olan varmı?

Konuyu eşinizle paylaşmalısınız, bu ailevi bir durum eşler arasında gizli saklı olmamalı. Yarın öbür gün bildiğinizi ve kendisinden sakladığınızı öğrenirse size olan güvenini yitirebilir. Kendi ailesiyle ilgili nasıl davranacağını kendi bilir ama siz eşinizden gizlememelisiniz.

k.validenizin aldaltıldığını 1,5 sene çıkarlarınıza ters düştüğü için söylemediyseniz artık hiç söylemeyin bence..eşiniz demeyecek mi biliyordun da neden benden sakladın diye,size güvenini yitirmeyecek mi?

ben olsam ilk duyduğumda söylerdim.saklayamazdım böyle birşeyi.

ha 1,5 yıl önce ha şimdi..sonuçta yine yıkılacak olan bir yuva.

Son düzenleme:
Bence ilk öğrendiğinizde söylemeliydiniz. Zira şuan eşiniz gerçekten bu konuyu öğrendiyse ve sizinde bildiğiniz halde ona söylemediğinizi öğrenirse size karşıda tavır alabileceği kanısındayım.

kesinlikle arkadaşlara katılıyorum, madem biliyordunuz o anda söyleyecektiniz. 1,5 yıldır saklıyorsanız ömür boyu da saklayabilirsiniz.
Eger bilipte söylemedigini ögrenirse eşiniz buda onun gözünde farklı bir yer almanızı saglar.
benim karım bunu bilipte benden saklamış demek ki bu onun için çok normal bir durum diye düşünebilir. En iyisi bu sır sizinle mezara kadar gitsin bırakın sorun neyse eşiniz kendisi halletsin.

sizin bildiğinizi bilenler kimler?

Kimsenin sizin bildiğinizden haberi yoksa daha da söylemeyin, sonuçta eşinize ' çıkarlarıma ters tüştü diyemedim' diye cevap veremeyeceğinize göre, söylemeyin bence de.

1.5 yıl da uzun bir zaman, hani bir ay falan olsa, düşünüyordum söylesem mi söylemesem mi dersiniz de, 1.5 yılın bir bahanesi olamaz herhalde eşiniz sorsa.

bence sizi ilgilendiren bir konu değil.hiç karışmayın.bir şeyi değiştiremezsiniz zaten.hiç duymamış bilmemiş gibi yapın

1-Yuvanız neden yıkılsın, kayınpederle sevgilisini siz mi tanıştırdınız?
2- 1,5 yıl boyunca bu günahı nasıl içinizde tuttunuz?
3- Ne gibi bir çıkarınız vardı da eşinize söylemediniz?
4- Eşiniz gerçekleri ondan sakladığınızı öğrendiğinde nasıl bir tepki verecek?

eşinin anne babasının yuvasının yıkılmasından bahsediyor sanırım:)

eLmayRa aklımdan geçen bütün soruları sormuşsun

eşinin anne babasının yuvasının yıkılmasından bahsediyor sanırım:)

Ona kayınvalide karar verir, adam bu haltı yiyorsa kılıfı da hazırdır herhalde. Ya da kendi yuvası bozulabilir, kayınvalide boşanırsa yanına gelebilir.
eLmayRa aklımdan geçen bütün soruları sormuşsun

Psikopat etti bu KK beni :) Hepimizin kafası aynı çalışıyor

Senın bu ısten ne ckarın olabılırkı cıkarına ters dusecek ?

herzaman söylemelimiyim diye düsündüm ama bi türlü cesaret edemedım benım yuvam değil kayınvalıdemın yuvası cünkü gercekten o aldatılmayı hak etmeyen birisi çıkar meselesı ise eşim onun çektıgı kredıye kefil oldu eger ödemezse yüklü bir miktar eşimin üstüne kalcak üstelık bizimde bir sürü borcumuz var

bencede ama o babasına okadar güveniyor ki bir kaç kez agzını aradım cesaretimi kaybettim söylemek için

kayınpederinle eşinin arasındaki sorun krediden çıkmıştır canım sorun çok net ortada

bence de soylemeyın 1.5 yıl soyleme sonra soyle ben olsam cok kızarım eşiniz öğrenmişsede hiç bilmiyormuş gıbı yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…