eşimin babasının yanı kayınpederımın kaynanamı aldattını ögrendim yaklasık 1bucuk sene önce ögrendıgınden berı kendıme sorup duruyorum esime söylemelı miyim diye ama bitürlü cesaret edemedim gerek yuva yıkmamak için gerekde cıkarlarıma ters düstüğü için ama dün eşim ona karsı sinirli bir şekilde eve geldi sebebını sordum söylemedi acaba öğrendimi eger öğrendiyse bende gördügümü söylemelımıyım napcamı hiç bilmiyorum cok karasızım bi fikri olan varmı?
eşimin babasının yanı kayınpederımın kaynanamı aldattını ögrendim yaklasık 1bucuk sene önce ögrendıgınden berı kendıme sorup duruyorum esime söylemelı miyim diye ama bitürlü cesaret edemedim gerek yuva yıkmamak için gerekde cıkarlarıma ters düstüğü için ama dün eşim ona karsı sinirli bir şekilde eve geldi sebebını sordum söylemedi acaba öğrendimi eger öğrendiyse bende gördügümü söylemelımıyım napcamı hiç bilmiyorum cok karasızım bi fikri olan varmı?
1-Yuvanız neden yıkılsın, kayınpederle sevgilisini siz mi tanıştırdınız?
2- 1,5 yıl boyunca bu günahı nasıl içinizde tuttunuz?
3- Ne gibi bir çıkarınız vardı da eşinize söylemediniz?
4- Eşiniz gerçekleri ondan sakladığınızı öğrendiğinde nasıl bir tepki verecek?
eşinin anne babasının yuvasının yıkılmasından bahsediyor sanırım:)
eLmayRa aklımdan geçen bütün soruları sormuşsun
Konuyu eşinizle paylaşmalısınız, bu ailevi bir durum eşler arasında gizli saklı olmamalı. Yarın öbür gün bildiğinizi ve kendisinden sakladığınızı öğrenirse size olan güvenini yitirebilir. Kendi ailesiyle ilgili nasıl davranacağını kendi bilir ama siz eşinizden gizlememelisiniz.
kayınpederinle eşinin arasındaki sorun krediden çıkmıştır canım sorun çok net ortadaherzaman söylemelimiyim diye düsündüm ama bi türlü cesaret edemedım benım yuvam değil kayınvalıdemın yuvası cünkü gercekten o aldatılmayı hak etmeyen birisi çıkar meselesı ise eşim onun çektıgı kredıye kefil oldu eger ödemezse yüklü bir miktar eşimin üstüne kalcak üstelık bizimde bir sürü borcumuz var
kayınpederinle eşinin arasındaki sorun krediden çıkmıştır canım sorun çok net ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?