Üzücü tabii ama belki başka sebepten dertlenmiştir.Belki babası,gururunu kıracak birşey söylemiştir.
Aldatma olayı ve eşinin bu yüzden üzgün olması,sadece senin varsayımın.
Olayı içinde büyüttüğün için,eşinin bu sebeple üzgün olduğunu düşünüyor olabilirsin.
Belki de kayınpederin kısa süreliğine saçma sapan bir mesajlaşma yaşadı ve bitti.
1.5 senedir aldattığı ne malum ?
benim kayınbabada kayınvalidemi aldatmış eşim lisedeyken bir kadınla dolaşıyormuş çarşıda falan filan eşimde biliyordu eşimin abileride biz bile öğrendik adamın karısını aldattığını sonra ben eşime sorduğumda söylemişti yani ama annem bilmiyor yda bildiği halde bilmiyormuş numarası yapıyor derdi
artık belli bir yaş geçmiş olduğu için boşacaklarını sanmam ve eşinde biliyordur sakın o sana anlatmadan sen ona bişey deme
bence ne olursa olsun eşinize söylemelisiniz empati kurun o böyle bişey bilse ve saklasa siz ne yapardınız bence söyleyin neden söylemedin önce derse emin olamadım dersiniz (ama eminseniz bilemm) ben olsam söylerdim saklamazdım !!!
Aradan 1,5 sene geçmiş bunu ögrendiginiz an söyleyecektiniz şimdi söyleseniz bile eşinizin size güveni kalmaz ayrıca eger kayınpederiniz eşini uzun zamandır aldatıyorsa belkide eşinizde biliyordur ayrıca bu tür durumlarda kayınvalidenizi en iyi siz tanıyorsunuz boşanır mı boşanmazki kimi insanlar boşanmıyor çünkü hiç bir sır gizli kalmaz er yada geç ortaya çıkar telefonunu uluorta bırakmaz demissiniz peki sizin elinize nasıl geçtide o mesajı okudunuz çünkü başkasının teline gelen bir mesaj ben olmuş olsam elimi dahi sürmem isterse telefon orda çalsın dursun zırıl zırıl yine bakmam ama bu zamana kadar susmussunuz dedigim gibi bundan sonrada söylemezsiniz artık
Aradan 1,5 sene geçmiş bunu ögrendiginiz an söyleyecektiniz şimdi söyleseniz bile eşinizin size güveni kalmaz ayrıca eger kayınpederiniz eşini uzun zamandır aldatıyorsa belkide eşinizde biliyordur ayrıca bu tür durumlarda kayınvalidenizi en iyi siz tanıyorsunuz boşanır mı boşanmazki kimi insanlar boşanmıyor çünkü hiç bir sır gizli kalmaz er yada geç ortaya çıkar telefonunu uluorta bırakmaz demissiniz peki sizin elinize nasıl geçtide o mesajı okudunuz çünkü başkasının teline gelen bir mesaj ben olmuş olsam elimi dahi sürmem isterse telefon orda çalsın dursun zırıl zırıl yine bakmam ama bu zamana kadar susmussunuz dedigim gibi bundan sonrada söylemezsiniz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?