ben ne yapmalıyım şimdi?

benim kayınbabada kayınvalidemi aldatmış eşim lisedeyken bir kadınla dolaşıyormuş çarşıda falan filan eşimde biliyordu eşimin abileride biz bile öğrendik adamın karısını aldattığını sonra ben eşime sorduğumda söylemişti yani ama annem bilmiyor yda bildiği halde bilmiyormuş numarası yapıyor derdi
artık belli bir yaş geçmiş olduğu için boşacaklarını sanmam ve eşinde biliyordur sakın o sana anlatmadan sen ona bişey deme

bilmiyorum su anda devam ediyormu ama genel olarak teli sessizdedir koly koly kimseye telini vermez ve asla ortada bırakmaz bunlar tıpık saklı is cevırenlerın özellıklerı babası cok sakın bır insan ve esim ondan daha baskın bır karekter onların evde belkı benım hep aklında oldugu için öyle düsünüyorum ama baska ters düsceklerı konu gelmıyor aklıma.

bende burdakı arkadasların yazdıklarından sonra söylememe kararı aldım aile içlerındekı olayı kendileri cözse daha iyi galba sessiz kalcam galiba

eşimle araları acık bu aralar eger esim ögrendiyse söylemeyı düsünüyordum ama burdaki yorumları okuyunca vazgectım galiba esimi kaybetmek güvenini sarsmak istemıyorum öyle bir adam yüzünden..

Aradan 1,5 sene geçmiş bunu ögrendiginiz an söyleyecektiniz şimdi söyleseniz bile eşinizin size güveni kalmaz ayrıca eger kayınpederiniz eşini uzun zamandır aldatıyorsa belkide eşinizde biliyordur ayrıca bu tür durumlarda kayınvalidenizi en iyi siz tanıyorsunuz boşanır mı boşanmazki kimi insanlar boşanmıyor çünkü hiç bir sır gizli kalmaz er yada geç ortaya çıkar telefonunu uluorta bırakmaz demissiniz peki sizin elinize nasıl geçtide o mesajı okudunuz çünkü başkasının teline gelen bir mesaj ben olmuş olsam elimi dahi sürmem isterse telefon orda çalsın dursun zırıl zırıl yine bakmam ama bu zamana kadar susmussunuz dedigim gibi bundan sonrada söylemezsiniz artık

eşim bana ulasamıyınca onların yanında oldugum için babasını aramıstı benımle konusmak için öyle almıstım telefonunu zatn kapatmadn teli msj geldı dokunmatık oldugu için msj acıldı normalde esimden baskasının msjlarına yada telini acmam asla. kavınvalıden kesınlıkle bosanır bence güçü bir kadın çünkü öyle birseyın altında kalmaz

eşim bana ulasamıyınca onların yanında oldugum için babasını aramıstı benımle konusmak için öyle almıstım telefonunu zatn kapatmadn teli msj geldı dokunmatık oldugu için msj acıldı normalde esimden baskasının msjlarına yada telini acmam asla. kavınvalıden kesınlıkle bosanır bence güçü bir kadın çünkü öyle birseyın altında kalmaz

o gün onların yanındaydım eşim bana ulasamıyınca babasını aramıs benımle konusmak ıcın o sırada teli kapatmadan msj geldı dokunmatk oldugu içinde acıldı msj normalde eşimden baskasının msjınıda telınıde acmam asla. kayınvalıdem bosanır bence güçlü bir kadın cünkü altında kalmaz böyle bir seyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…