ben ne yapmalıyım şimdi?

bence de soylemeyın 1.5 yıl soyleme sonra soyle ben olsam cok kızarım eşiniz öğrenmişsede hiç bilmiyormuş gıbı yapın

hep zaten bukadar durdun daha söyleme dedim zatn onların aile sorunlarına karısmam ama eşimi dün öyle görünce cok üzüldüm

Yüklü bir miktar krediye kefil olmuş eşiniz..Durumunuz iyi değilse epey zor bir durum, söylediğinizde parayı ödememe ihtimali yüksek....
Ben olsam ne olursa olsun söylerdim...Ama ortada böyle bir durum varken ne yapmanız gerektiğini bilemedim:44:

ben onları düşündün ama ne biliyim yanlıs yaptım belkı ama ispat edemezsem bana güvenmez diye düsünmüstüm ilk ögrendigimde

ne sır küpü kadınlar var yaaa...valla tam saray entrikası çevirebilecek kapasite.1,5 yıl eşinden bu kadar önemli bir olayı saklayabildiysen valla istihbarat teşkilatlarıyla yarışırsın.Eşimin, konu ne olursa olsun bu kdar uzun süre benden birşey sakladıgını ogrensem tüm güvenim sarsılırdı.Bazen gerçekleri saklamak da yalan söylemekle eşdeğerdir.

normalde eşimden en saçma seyı saklayamam patlarım anlatmazsam ama konu hayatı olunca yapamadım belki haklısnız hatalıym ama kolay degil öyle bişiyi söylemekte

normalde eşimden en saçma seyı saklayamam patlarım anlatmazsam ama konu hayatı olunca yapamadım belki haklısnız hatalıym ama kolay degil öyle bişiyi söylemekte

E peki ne biliyorsunuz? Biriyle konuşurken mi gördünüz, öpüşürken mi? Belki yanlış anladınız.

Bence eşin öğrenmiş olsa bile,sen bilmemezlikten gelmelisin.
Ben zaten biliyordum demen,şu saatten sonra iyi olmaz.

Hatta belki eşin,senden önceden beri biliyor olabilir.
Şimdi bu sebepten,taze bir tartışma yaşanmış olabilir.
Senin bildiğini öğrenirse,eşin rahatsız olabilir.
Sonuçta kolay değildir,eşe gelip te,biliyor musun babam annemi aldatıyor demek.

E peki ne biliyorsunuz? Biriyle konuşurken mi gördünüz, öpüşürken mi? Belki yanlış anladınız.

telefonunda msj gördüm cnm napıyosun yazıyodu tel numarasıda n diye kayıtlıydı görür görmez neye ugrdımı sasırdım telefnu direk geri verdm saskınlıkla

telefonunda msj gördüm cnm napıyosun yazıyodu tel numarasıda n diye kayıtlıydı görür görmez neye ugrdımı sasırdım telefnu direk geri verdm saskınlıkla

60-70 yaşındaki adamların mesaj cekmeleri de komik :)

Belki yanlış anlamışsınızdır, ne bileyim belki bir arkadaşıdır? "Napıyosun" masum bir mesaj cünkü Bir de üstüne 1,5 geçmiş, söyleseniz bile kim inanır?

tabiki kolay degildir dün bana öyle bir sarılısı vardıki cok kötü oldum hani annemızın kucagına sıgınırız ya kötü bişy olunca yda korkunca aynı öyle sarıldı onu böyle görmedim daha önce hiç

48 yasında kayınpederım daha genc yanı..canım vardı ama mşjda birde öyle iyiki kayınvalıdem hıc hak etmyor gercekten

48 yasında kayınpederım daha genc yanı..canım vardı ama mşjda birde öyle iyiki kayınvalıdem hıc hak etmyor gercekten

Bu zamana kadar sessiz kaldıysanız bundan sonra da kalmanız gerekir. Eşiniz bir gün öğrenirse eminim güveni sarsılacaktır ama sizin de kendinize göre haklı sebepleriniz var.

İnanın aldatılmayı hic kimse haketmiyor. İyi ya da kötü.

öyle cok kötü birsey allahım kimsi,enin basına getırmesın böyle olayları

şimdiye kadar söylememişsin bence bundan sonra da söyleme
eşinin sana olan güveni sarsılabilir tepki verebilir
zaten kayınbaban aldatıyorsa er geç ortaya çıkacaktır hiçbir suç gizli kalmaz emin ol

Üzücü tabii ama belki başka sebepten dertlenmiştir.Belki babası,gururunu kıracak birşey söylemiştir.

Aldatma olayı ve eşinin bu yüzden üzgün olması,sadece senin varsayımın.
Olayı içinde büyüttüğün için,eşinin bu sebeple üzgün olduğunu düşünüyor olabilirsin.

Belki de kayınpederin kısa süreliğine saçma sapan bir mesajlaşma yaşadı ve bitti.
1.5 senedir aldattığı ne malum ?

bence ne olursa olsun eşinize söylemelisiniz empati kurun o böyle bişey bilse ve saklasa siz ne yapardınız bence söyleyin neden söylemedin önce derse emin olamadım dersiniz (ama eminseniz bilemm) ben olsam söylerdim saklamazdım !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…