• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapmalıyım

Sen haklısın bacım. Sorun erken yaşta evlilik yapmış olman değil, seçtiğin koca yanlış. Böyle bi hadisenin üzerine telefonu uçak moduna alıp şifre saklayan adamın aklını alırım. Seni keriz yerine koyuyor resmen. Aklını başına devşirsin.

Ya kız eşime aşıkmış bırakmıyomuş mesajları sildiği için görememiştim ama aadece yazıştık dedi yemin etti bide sabahki olayda ben mi suçluyum sizcee

Ya hep öyle olur kendileri bişey yapmazlar kız aşıktır peşini bırakmıyordur. Alın şifreyi telefon numarasını da alın ve dökümanlarına bakın ne kadar konuşmuşlar kim kimi aramış belli olur. Güvenmeyin kesinlikle yalan söylüyor.

Daha sekiz aylık evliyim. İki üç ay önce eşimin eski kız arkadaşıyla mesajlaştığını öğrendim. Sonra gittim ailesine anlattım oğullarını haklı çıkarma çabasına gitdiler hemen sonra aileme anlatttım. Boşanıcaktım aslında kafaya koymuştum sonra afettim. Eşim o kızla konuştuğu dönemde teledonunu hep uçak moduna alırdı ve şifresini saklardı. Bu olaydam sonra yapmadı böyle bişi artık. Gözüm hep üstündeydi. Ben bu olaydan sonra zaten takıntılı biriydim daha da arttı katıntım. İki gün önce gece uyandıö telefonunu kurcaladıö bişi bulamıyacağıöı da biliyorum. Eşim de kız şifresini sakladı. Sonra bu sabah baktım telini uçak moduna almış uyuyodu ben de niye telefonun uçak mpdunda drdim şifreni ver dedim vermedi şifreni söyle dedim. Kızdı bana beni neden uyandırıyosun dedi belki müşteriyle tartıştım dedi belki iş yerinden biriyle tartıştım dedi ama ben inanmadım nedense ben de sana kötü bir şekilde söylemedim başka derdin var senin dedim. Senin amacın farklı dedim. Hanımlar ben erken yaşta yanlış bir evlilik yaptım sanırım ben bu durumda haksızmıyım sizce ve ne yapmalıyım
Yalan söylediği belli işte, bir şans vermişsin akıllanmamış. Koy kapıya, o kıza gitsin.

Kolay şans verdiğin için de bunu yapmaya devam edecek. Ne demek şifresini vermiyor alır o telefonu kafasında parçalarım. Eşine katşı saygısı yok adamın rahatlıkla istediğini yapıyor.
Bilere şifre saklamak nedir? Habire değiştiriyorsa zaten bir problem var. Bikere vermiş şifreyi tekrar neden değiştirmiş? Güvenme kesinlikle bu adam seni %100 aldatıyor

su karisindan telefin kaciran bide sifre koyan erkekler hep süpheli ve mide bulandirici gelmistir bana eger esim yaosa dünyayı dar ederim ona bide ucak moduna aliyor aciklama da belki o olmustur belki bu olmustur diye bi kendi zeki zaten sen hatayı bu hödüğü affetmekle yapmissin ayrica arkadaşlar hakli asla çocuk yapma mutsuzluga o günahsiz yavruyu da çekme

su karisindan telefin kaciran bide sifre koyan erkekler hep süpheli ve mide bulandirici gelmistir bana eger esim yaosa dünyayı dar ederim ona bide ucak moduna aliyor aciklama da belki o olmustur belki bu olmustur diye bi kendi zeki zaten sen hatayı bu hödüğü affetmekle yapmissin ayrica arkadaşlar hakli asla çocuk yapma mutsuzluga o günahsiz yavruyu da çekme
Çocuk düşünmüyoruz iki yıla kadar sabah da erkenden çıktı gitti deli olucam şimdi boşanalıö desem ben hazksoz olucam onun in bekliyeceği

Back
X