Ben ne yapmalıyım?

beybisi35

❣Canıma can oğul👼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
4.692
1.587
373
İzmir
Merhaba yaklasik 16 yıldır evliyim 31 yaşındaydım 11 aylik bir bebeğim var evliliğinin basından beri eşimle cinsel anlamda sorunlarımız var sorun eşinin isteksizliği gibi görünüyor ama aslında sorun bence eşimin bencilliği yani söyle ki onun cinsellikten tek beklentisi kendini rahatlatması evliliğimiz boyunca hiç düzenli bir cinsel hayatımız olmadı bazen 10 günde bazen 20 günde bir artik unuttuğumuz için hatırlamak için birlikte oluyoruz bende artık bu duruma alıştım gibi kabullendim beklentim yok öyle sık sık birlikte olmak gibi beklentilerim kalmadı ama oldugu zamnda en azından istediğim gibi olsun bende tatmin olup rahatlamak istiyorum ama eşim onada musade etmiyor afedersiniz 5 dk bile sürmeden tek gayreti sonuca ulaşmak oluyor öpüşmek okşamak söyle dursun yüz yüze gelmeden olup bitiyor herşey bu durum da çok çok afedersiniz kendimi hayvan gibi hissediyorum duygusuz hissiz cinsel anlamda uyuşamadıgimiz eşimle diğer her anlamda cok iyi anlaşıyoruz hiç kavgamız olmuyor ev içinde gayet huzurluyuz birbirimizi seviyoruz sayıyoruz mutluyuz yani cinsellik gerçeğini yok sayarsak hiç bir sorunumuz yok şimdi size sorum ben bu gerçeği yokmu sayayım kadınlık güdülerimden vaz mi geceyim tamamen yada bu durumu nasıl duzelteyim.

Bu gerçek bildiğiniz tüm gerçekleri silecek bir gerçek.
Nasıl yok sayılır ki?
Yarım yamalak bir sevgi saygı söz konusu.
Az olmasını anlarım ama bu kadar hissiz olmasını anlayamam..
Yüz yüze bile gelmeden ne demek?
İş bilmeyenini gördük duyduk da bu kadarı da fazla!
Hiç birlikte olmayın daha iyi. Ne sinir bozucu!

Bencillik de var isteksizlik de bence hangi erkek 10-20 gün ara verir ki cinselliğe.
Muhakkak başka bir sorun vardır diye düşünüyorum

15 yaşında evlendiniz?
Ve 16 yıldır istedıgınız bir cinsel hayat yok
Ki cinsellik evliliklerde önemli bir durum
Ben çok düzeleceğini düşünmüyorum 16 yıldır bu adam buna alışmıs bu şekilde yapmış
Siz zevk almıyorsanız neden yapıyorsunuz ki?
Restinizi neden çekmiyorsunuz bende bunu anlamıyorum

zevk almadığınız cinselliği yaşamak zorunda değilsiniz
Oturup konuşun cinsel terapi alın kabul etmıyorsa rest çekin
Ya neden 15 yaşında evlendinşz umarım ailevi durumlardan zorunluluktan ötürü değildir

küçük yaşta evlilik cinsel açıdan da kötü bir şey bence
Bu evliliğe bebek yapmazdım zaten tatmin olmuyorum ne bebeği

Peki sormadınız mı hiç neden böyle yaptığını, bu kadar kısa tuttuğunu, uzak durduğunu, sadece kendini düşündüğünü ?

15 yaşında nasıl evlendiniz? Eşiniz kaç yaşında?
10 gün 20 gün özellikle erkek için hele sizin yaşlarınızdaysa çok çok uzun bi süre. Oturup konuşun, başka bi şekilde ihtiyacını gidermediğinden eminseniz tedavi olsun. Niye cinsellikten vazgeçeseniz bu yaşta.

Şu neden bebek yaptın diyenlere de deli oluyorum. Ben bebek yapmadan önce burada anket yapayım bebek yapacağım onaylıuormusunuz diye.
Hormonlara baktırdınızmı.testestoron düşüklüğü cinsel isteksizliğe yol açıyormuş

Tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayin bebegim cok hareketli onun pesindeyim surekli
Erken evlenme sebebim aile ici huzursuzluklar vardi kacis yoluydu benim icin evlilik
Bebek yaptim Anne olmak cok istedim yillarca ugrasip tup bebek sonucu kavustum bebegime
Esimin sagligi yerinde yani hormonal bir sıkıntısı yok
Aile terapistine gitmedik esime gore hic bir problemimiz yok
Bu konuyu defalarca konustuk yani ben konustum o dinledi ve benim kafaya cok taktigimi ve bos yere huzursuzluk cikarmak istedigimi soyledi ona gore bu bir sorun degil

16yıllık evlilige şapka cikartirim
Sizin yasinizda ben daha yeni evlendim 32de hatta .
16yil dile kolay.

Erkek işini görüyor neden sorun olsun ki ona göre kadının tatmin olmasi da neymis ne münasebet yani cansız manken alıp koysun eve o zaman çok haklısınız çok konu sahibi ama eşiniz bunu asla anlamayacak

Kızlar şimdi ben eşime bir mesaj attım eve gelmeden düşünme fırsatı olsun gelincede bu konuyu konuşalım diye ona söyle dedim seni ve oğlumuzu çok seviyorum asla huzurumuzu kaçırmak değil amacım ama malum konularımız var çözülmesi gereken artık bu sorunu görüp çözecek olgunlukta olduğunu sanıyorum lütfen artık bu konuyu çözememe yardımcı ol ne gerekiyorsa yapalım ve artık gerçekten seninle ve oglumla mutlu olmak istiyorum ben dedim oda bana haklı olduğumu ve kendinde anlayamadığı sorunlar olduğunu ve ne gerekiyorsa yapmamızı artık beni istemedende olsa kırmak istemediğini söyledi yani inşallah bu sorunu yıllar sonra çözme yoluna girdik daha öncede defalarca bu sorunu dile. Getirmiştim ama beni sorun çıkarıp huzur bozmaya çalışmakla itham etmişti bu seferki cevabı beni gerçekten çok mutlu etti şimdi size söyle birşey danışmak istiyorum bu sorunu kendimiz cozebilirmiyiz yoksa uzman yardımına hemen basvurmalimiyiz

15 yaşında mı evlendiniz? Üstüme vazife değil ama nasıl evlendiniz? Cinsellik konusu zaten başlı başına bir problem, yemek içmek gibi doğal olan bir kavram, duygularınız var arzularınız var, bunun bu şekilde devam etmesi evliliği bitirir. Teknik olarak siz bitirmeseniz de o evlilik ölüdür, hatta boşanma sebebidir.

Yardım alarak çözmeye çalışın ,

sizin adınıza sevindim

Terapiste gitmesi konusunda kesinlikle baskı uygulayın. Siz anlatırken belki huzursuz olacak, kendisini eksik hissedecek ve tartışmaya dönecek. Ama kadınların beklentileri olduğunu, duygusal olarakta hazırlanmaları gerektiğini bir uzmandan duyması daha iyi olacaktır. Madem ikna ettiniz kendiniz çözmeye çalışmayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…