Peki sormadınız mı hiç neden böyle yaptığını, bu kadar kısa tuttuğunu, uzak durduğunu, sadece kendini düşündüğünü ?Merhaba yaklasik 16 yıldır evliyim 31 yaşındaydım 11 aylik bir bebeğim var evliliğinin basından beri eşimle cinsel anlamda sorunlarımız var sorun eşinin isteksizliği gibi görünüyor ama aslında sorun bence eşimin bencilliği yani söyle ki onun cinsellikten tek beklentisi kendini rahatlatması evliliğimiz boyunca hiç düzenli bir cinsel hayatımız olmadı bazen 10 günde bazen 20 günde bir artik unuttuğumuz için hatırlamak için birlikte oluyoruz bende artık bu duruma alıştım gibi kabullendim beklentim yok öyle sık sık birlikte olmak gibi beklentilerim kalmadı ama oldugu zamnda en azından istediğim gibi olsun bende tatmin olup rahatlamak istiyorum ama eşim onada musade etmiyor afedersiniz 5 dk bile sürmeden tek gayreti sonuca ulaşmak oluyor öpüşmek okşamak söyle dursun yüz yüze gelmeden olup bitiyor herşey bu durum da çok çok afedersiniz kendimi hayvan gibi hissediyorum duygusuz hissiz cinsel anlamda uyuşamadıgimiz eşimle diğer her anlamda cok iyi anlaşıyoruz hiç kavgamız olmuyor ev içinde gayet huzurluyuz birbirimizi seviyoruz sayıyoruz mutluyuz yani cinsellik gerçeğini yok sayarsak hiç bir sorunumuz yok şimdi size sorum ben bu gerçeği yokmu sayayım kadınlık güdülerimden vaz mi geceyim tamamen yada bu durumu nasıl duzelteyim.
16 aydır o ya15 yaşında mı evlendiniz?
Keşke 16 ay olsa 16yil maalesef16 aydır o ya
Kızlar şimdi ben eşime bir mesaj attım eve gelmeden düşünme fırsatı olsun gelincede bu konuyu konuşalım diye ona söyle dedim seni ve oğlumuzu çok seviyorum asla huzurumuzu kaçırmak değil amacım ama malum konularımız var çözülmesi gereken artık bu sorunu görüp çözecek olgunlukta olduğunu sanıyorum lütfen artık bu konuyu çözememe yardımcı ol ne gerekiyorsa yapalım ve artık gerçekten seninle ve oglumla mutlu olmak istiyorum ben dedim oda bana haklı olduğumu ve kendinde anlayamadığı sorunlar olduğunu ve ne gerekiyorsa yapmamızı artık beni istemedende olsa kırmak istemediğini söyledi yani inşallah bu sorunu yıllar sonra çözme yoluna girdik daha öncede defalarca bu sorunu dile. Getirmiştim ama beni sorun çıkarıp huzur bozmaya çalışmakla itham etmişti bu seferki cevabı beni gerçekten çok mutlu etti şimdi size söyle birşey danışmak istiyorum bu sorunu kendimiz cozebilirmiyiz yoksa uzman yardımına hemen basvurmalimiyiz
Kızlar şimdi ben eşime bir mesaj attım eve gelmeden düşünme fırsatı olsun gelincede bu konuyu konuşalım diye ona söyle dedim seni ve oğlumuzu çok seviyorum asla huzurumuzu kaçırmak değil amacım ama malum konularımız var çözülmesi gereken artık bu sorunu görüp çözecek olgunlukta olduğunu sanıyorum lütfen artık bu konuyu çözememe yardımcı ol ne gerekiyorsa yapalım ve artık gerçekten seninle ve oglumla mutlu olmak istiyorum ben dedim oda bana haklı olduğumu ve kendinde anlayamadığı sorunlar olduğunu ve ne gerekiyorsa yapmamızı artık beni istemedende olsa kırmak istemediğini söyledi yani inşallah bu sorunu yıllar sonra çözme yoluna girdik daha öncede defalarca bu sorunu dile. Getirmiştim ama beni sorun çıkarıp huzur bozmaya çalışmakla itham etmişti bu seferki cevabı beni gerçekten çok mutlu etti şimdi size söyle birşey danışmak istiyorum bu sorunu kendimiz cozebilirmiyiz yoksa uzman yardımına hemen basvurmalimiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?