Ben ne yapmalıyım?

16 dan gün aldiğimda mahkeme kararı ile evlenme izni alıp evlendik biraz aceleci davrandık cahillik işte o yaşta bazı şeyler toz pembe görünüyor babam yoktu başımızda annemde tutamadı bir arada ailemizi evlenmekte buldum çareyi anlıyacağın

Doğru söylüyorsunuz ben başlıyim iyi bir terapist araştırmaya çok saolun

Eşinizle bu konuyu konuşun.Cok güzel ayrıca sorununuz yoksa sizi dinleyecektir.Farkli seyler yapın öyle ki farklı bir parfüm bile etki edebilioVe o sonuca ulaşmaya ugrasirken cekilin siz yönetin öyle bitsin diye durmayin

Öyle mi çok üzüldüm, çocukmuşsunuz evlendiğinizde... Eşiniz laftan anlayan sizi dinleyecek birine benziyor, oturtun elini tutarak konuşun her şeyi, ılımlı olun kelimelerinizi yumuşak seçin ki kendini yetersiz hissetmesin gururu incinmesin, terapi konusunda ısrarcı olmanız taraftarıyım ayıp bir şey değil ve çevremde faydasını görenler tanıyorum... Yapabileceğim bir şey var mı diye sorun karşılıklı olarak aşabilirsiniz. Evlilik sorunları beraber çözme sanatıdır, çaba gerektirir. Sizin de hakkınız dokunulmak, öpülmek, orgazm olmak.. Bu arada kendinizi de iyi hissetmek kocanızın da dikkatini çekmek adına kendinizde yeni şeyler deneyebilirsiniz. Yeni çamaşırlar saç rengi değiştirmek gibi şeyler

Inanın 16 yıldır o kadar çok yaptim ki farklı şeyler ne yaptıysam hayal kırıklığı yaşadım artık bu konuyu uzmana gittikten sonra deneyeceğim yeni hayal kırıklıkları yaşamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…