- 2 Aralık 2012
- 452
- 284
- 123
- Konu Sahibi dr_patoloji
-
hayır ne yazık ki bu yıl sondu.başka hakkı yok mu ?
haklısınız ama işte milletin içinde hocandan paso senin yüzünden kocan sınavı kazanamadı dedikçe delirdim dedikçe delirdim....Allaha havale ettim ne diyeyim.Bebek sadece sizin bebeğiniz mi eşiniz kariyer planlaması yaparken zaman planını yapamamışsa siz de bu bebeği tek başınıza yapmadıysanız sizin bi suçunuz yok.. ve malesef okumakla olmuyor bazı şeyler kişiliğini geliştirememiş insanların ağzı torba değil büzemiyorsun cinsiyet ayrımı yapa yapa konuşmadan duramıyorlar.. neyse siz kendinizi biliyorsanız sakin kalın derim yine de anlatın anlamıyorlarsa Allaha havale edin kendi yolunuza bakın yapcak başka bişey yok..
yani olabildiğince artık lafını yapmıyorum bende kapandı o olay ama bugün hocam beni delirtti hırsımı kocamdsn çıkarıcam gibi olacak bulaşmıyorum o yüzden.o zaman unutmak zorundasın, olan oldu, adama hırs yapman zamanı tersine döndüremez, sonuçta senin ihtiyacın varken bebeğe sırt dönmedi, ailesi, bebeği ön plandaydı onun için, daha önce hata yapmış olabilir ama telafisi olmayacağını tahmin edemedi muhtemelen.
kısacası, hayatınız daha güzel olabilirdi ok, ama sonuçta siz bi alesiniz ve tercihini yaptı, son şansını da sizin yanınızda olarak bitirdi. ilk şansını belki laga luga yaparak bitirdi ama dediğim gibi belki başka şansı olmayacağını öngöremedi.
artık affet ve sana zor günlerinde destek olduğu gibi, sen de ona destek ol, adamın beynini yeme.
ailenizden biri gelip yardım etseydi kolik döneminde, belki sınava vakti olurdu ? ( bu da aklıma şimdi geldi)
hırsımdan değil eğer daha iyi hayat şartlarını ailem için istemek hırs ise hırslıyım evet ve ben bu aile için canımı dişime takarak iki yılımı feda ettim.O iş olmadan geçinemiyor musunuz ?
Neden özellikle BENIM ve KIZIMIN hayatı diyorsunuz ?
Hocaya verdiğiniz tepki evet çok fazla olmuş ..
Adam neye uğradığını şaşırmıştır ..
Kontrolü sağlayamamışsınız ..
Son olarak adam o işi kazansa belki başka bir şey çıkacaktı ..
Sanki holding genel müdürüymüşte canı istediğinden tuvalet bekçiliğine geçmiş gibi davranıyorsunuz ..
İlginç ...
Çok hırslı ..
hırsımdan değil eğer daha iyi hayat şartlarını ailem için istemek hırs ise hırslıyım evet ve ben bu aile için canımı dişime takarak iki yılımı feda ettim.
boşver hiç bulaşma, olay tamamen hocanın öküzlüğüyani olabildiğince artık lafını yapmıyorum bende kapandı o olay ama bugün hocam beni delirtti hırsımı kocamdsn çıkarıcam gibi olacak bulaşmıyorum o yüzden.
haklısınız ama işte milletin içinde hocandan paso senin yüzünden kocan sınavı kazanamadı dedikçe delirdim dedikçe delirdim....Allaha havale ettim ne diyeyim.
Ya tam hassas noktayı yakalamayı nasıl başarıyor bilmiyorum hocam benim karşısında telaşa düşüp bocalamamdan çok zevk alıyor bıktım bu adamdan Allahın cezası asistanlık bitip uzman olsamda kurtulsam şuradsn akıl sağlığım gitti artık yeter yeter. Eşşek gibi çalışıp her dediğini yapıyorum biliyor beni istediği gibi güdebileceğini bıktım artık bıktım sadece ben değil tüm bölüm bıktı ama yapabilecek birşeyim yokBi kere patlamanız iyi olmuş bidaha da apır sapır konuşacağını sanmıyorum zaten.. ama eşinizde asıl kabahat bence iş arkadaşına ne kadar yakının olursa olsun özel hayat anlatılmamalı bence.. gün gelir kullanır arkandan vurur kendi menfaati için..
Ya tam hassas noktayı yakalamayı nasıl başarıyor bilmiyorum hocam benim karşısında telaşa düşüp bocalamamdan çok zevk alıyor bıktım bu adamdan Allahın cezası asistanlık bitip uzman olsamda kurtulsam şuradsn akıl sağlığım gitti artık yeter yeter. Eşşek gibi çalışıp her dediğini yapıyorum biliyor beni istediği gibi güdebileceğini bıktım artık bıktım sadece ben değil tüm bölüm bıktı ama yapabilecek birşeyim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?