Ben ne yapsam ne etsem bilemedim

senkoyadimi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
310
306
103
34
Öncelikle herkese merhaba sevgili kk üyeleri;

3 yıllık evliyim 2 yaşında oğlum var çalışıyorum aslına bakarsanız iyi sayılabilecek bir evliliğim var yani eşim yemeğe temizliğe yardım eder sorumluluk sahibi evine vakitli gelir bişey yapacağı zaman bana danışır vb. Ancak çok çok çok mutsuzum. Şuan eşimle işi nedeniyle ayrıyız ve kayınvalidemle kalıyorum çok iyi bir insan kavgamız hiç olmadı ama kızlar oğlumu sanki kendi oğlu gibi annem falan demesi, böyle oğlum hasta olunca şöyle yap böyle yap demesi beni kızdırıyo dile gelen bişey yok ama sevmiyorum. Eşim 15 gün burda 15 gün iş yerine gidiyor ama o 15 günde hiç benim planlarım olmuyo hep kayınvalidemin akrabalarında, kaynımda görümcemde geçiyor. Bu durumdan cok sıkıldım artık eşime içim atmıyo. onunla aynı yataga girmek beni tiksindiriyor. Tüm sevgim tükenmiş gibi.

Kayınvalidende kalma. Çocuklu insansın. Çocuğu kreşe ver ve çalışmaya devam.

Çözüm net

Eşiniz yokken de oturun evinizde

Yalnız Kv ye ilişkin söylediklerimizde bir şey yok halkın yüzde doksan dokuzu bu söylediklerini söyler ki anneanneler de dahil

Sorun sadece bunlar ise büyük dert değil

Bağımsız hayattan sonra zor gelmiş olabilir evinizde yaşayın sorun çözülür

Eşiniz ve kayınvalidenizle şikayetçi olduğunuz konuları paylaştınız mı?
Canım konuşamıyorum kırılacaklar diye korkuyorum ama eşim anlıyor sürekli surat asar pozisyondayım başbaşa kalınca tabi herkesin yanında suratta asamıyorum

Öncelikle herkese merhaba sevgili kk üyeleri;

3 yıllık evliyim 2 yaşında oğlum var çalışıyorum aslına bakarsanız iyi sayılabilecek bir evliliğim var yani eşim yemeğe temizliğe yardım eder sorumluluk sahibi evine vakitli gelir bişey yapacağı zaman bana danışır vb. Ancak çok çok çok mutsuzum. Şuan eşimle işi nedeniyle ayrıyız ve kayınvalidemle kalıyorum çok iyi bir insan kavgamız hiç olmadı ama kızlar oğlumu sanki kendi oğlu gibi annem falan demesi, böyle oğlum hasta olunca şöyle yap böyle yap demesi beni kızdırıyo dile gelen bişey yok ama sevmiyorum. Eşim 15 gün burda 15 gün iş yerine gidiyor ama o 15 günde hiç benim planlarım olmuyo hep kayınvalidemin akrabalarında, kaynımda görümcemde geçiyor. Bu durumdan cok sıkıldım artık eşime içim atmıyo. onunla aynı yataga girmek beni tiksindiriyor. Tüm sevgim tükenmiş gibi.
kendi evine çıkmalısın bunu yaparsan pek sorun kalmaz.

Kayınvalidende kalma. Çocuklu insansın. Çocuğu kreşe ver ve çalışmaya devam.
eşim kreşi istemiyo istanbulda tek kalamazsın diyo bide bakıcıyla kalıyım dedim onlarda fahiş fiyat istiyolar maaşın yarısı bakıcıya gidiyo

Canım konuşamıyorum kırılacaklar diye korkuyorum ama eşim anlıyor sürekli surat asar pozisyondayım başbaşa kalınca tabi herkesin yanında suratta asamıyorum
Bence eşine sıkıntılarını söylemelisin.
Hatta kayınvalidenden ayrı bir evde yaşayabilsen senin için daha iyi olur.

eşim kreşi istemiyo istanbulda tek kalamazsın diyo bide bakıcıyla kalıyım dedim onlarda fahiş fiyat istiyolar maaşın yarısı bakıcıya gidiyo
İstanbul'da tek kalana ne oluyor?

Hayır KV mi sizi koruyacak bişey olacağı varsa?

Adam kreşi istemesin, adam kendi evinizde tek kalmanıza izin vermesin. Suçlu hep kaynana.

Son düzenleme:
yine bir dertsiz basa dert alma konusu
herkes demis zaten, eviniz dururken neden kv de kaliyorsunuz

karismasini da fazla takmayin, benim arkadasimin annesi de torununa sanki kendi cocuguymus gibi davraniyor
cocuk arkadasimin yaninda aglasa annesi (yani cocugun büyükannesi) geliyor kosarak neden agladi diye

İstanbul'da tek kalana ne oluyor mu?

Hayır KV mi sizi koruyacak bişey olacağı varsa?

Adam kreşi istemesin, adam kendi evinizde tek kalmanıza izin vermesin. Suçlu hep kaynana.
Ayy canım valla inşallah artık konusacam eşimle yapamiyom

Eşin sana güvenmiyo sanırım neden yalnız kalamıyosun, bişey olsa yaşlı başlı kadın koruyamaz zaten sizi

yine bir dertsiz basa dert alma konusu
herkes demis zaten, eviniz dururken neden kv de kaliyorsunuz

karismasini da fazla takmayin, benim arkadasimin annesi de torununa sanki kendi cocuguymus gibi davraniyor
cocuk arkadasimin yaninda aglasa annesi (yani cocugun büyükannesi) geliyor kosarak neden agladi diye
Evet bizdede durum aynı bu çocuk neden ağlıyor diyo bide arkadaş eşim gelincede ordayiz. Biz birlikte olsak sabah kalkınca diyoki bugün çocuk uyumadi hep sesini duydum tobeee

ben şu çocuğu kayınvalideye ve anneye bırakma olayını hiç anlamaycağım sanırım belli bir yaşa kadar kreşler almıyor tamam ama 2 yaşında bu çocuk. kendi yaşıtlarıyla daha iyi sosyalleşmez mi o yaşlı kadıncağıza yazık değil mi? o yaşta çocuk bakılabilse çocukta yapılırdı yani.:skandal:
kayınvalideniz sanırım siyah kuşak karateci sizi istanbulda koruyabildiğine göre. :sinirli::KK53:,
ayrıca bırakın allah aşkına şu nezaket kalıpları içinde istemediğiniz şekilde yaşayıp sonra sesinizi bile çıkarmadığınızdan sıkıntınızı bilmeyen insanlara kinlenmeyi :işsiz:

Aklın yolu bir..
Konuşun eşinizle, gitmeyin kayınvalideye, hem çocuğunuzun da düzeni bozulmuyor mu.?
Evlerimiz yakın çocuk için iyi bile çünkü o bakıyor normalde de ben sabah saat 8 de gidip akşam 5:30 da eve geliyom kendi evimde olunca arabayla ona birakiyom

Back
X