• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ne yapsam :(

40elf06

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
147
138
18
Ben 2.5 yıllık evliyim, kayinvalidm beni basta istememis. Kendi bulmak istemis ogluna ama.oğlu diretmis iste. Keske diretmeseymis :(
Neyse 9 aylik bi kizim var. Ben doguma onlarda yaomadim annemin evinde yapmadim diye doguma gelmediler.torunlarını gormediler.
Ben calisiyorum kizimin bakicisi 10 gun sonra izne ayriliyo esim gelsin annem baksin.dedi. hem kızımı cok merak ediyolar gelmek istiyorlar dedi.
Ortalik kötü olmasin diye gelsin dedim ama icime sinmiyor, kavga olacak laf sokacak diye korkuyorum. Isin en kötüsü esim annesinn tarafini tutuyo. Ne yapacam

Ne demek ya bebek sırf dogdugunda anneannede kaldı diye mi bu tavır? Onlar dede nine de sizinkiler ne ? Laf sokacak hiç bir durum yok. Onlar gelince hiç bişey olmamış gibi davranın. Laf sokmaya kalkarlarsa "benim anne babamda bebeğimin ananesi dedesi oluyor "diyin. Siz mahcup davranırsanız üzerinize gelirler

Ne demek ya bebek sırf dogdugunda anneannede kaldı diye mi bu tavır? Onlar dede nine de sizinkiler ne ? Laf sokacak hiç bir durum yok. Onlar gelince hiç bişey olmamış gibi davranın. Laf sokmaya kalkarlarsa "benim anne babamda bebeğimin ananesi dedesi oluyor "diyin. Siz mahcup davranırsanız üzerinize gelirler
15 gün kalacak ama, kadin kendini o kadar hakli görüyor ki. Eşime bosanin bu kadin seni.yok sayip baska yerde dogum yapti dedi :))

Beni ardi kizini da senide istemiyoruz bosan oglumdan dedi. Buraya geldin de seni ozel hastanede dogurtmadik dedi ama kayinvalidrm bi bardak su istenecek kadin degil ki ben sezeryan yaptim dogumu. Cok zor oldu. Nasil bunu diyo bilmiyorum

Yahu yuh be kadın resmen sizi boşamaya çalışıyor. Eşinize söylesenize bu durumu. Bana resmen böyle söylüyor desenize

Ben 2.5 yıllık evliyim, kayinvalidm beni basta istememis. Kendi bulmak istemis ogluna ama.oğlu diretmis iste. Keske diretmeseymis :KK43:
Neyse 9 aylik bi kizim var. Ben doguma onlarda yaomadim annemin evinde yapmadim diye doguma gelmediler.torunlarını gormediler.
Ben calisiyorum kizimin bakicisi 10 gun sonra izne ayriliyo esim gelsin annem baksin.dedi. hem kızımı cok merak ediyolar gelmek istiyorlar dedi.
Ortalik kötü olmasin diye gelsin dedim ama icime sinmiyor, kavga olacak laf sokacak diye korkuyorum. Isin en kötüsü esim annesinn tarafini tutuyo. Ne yapacam
bır kere sezeryan yada normal kendı bulundugunuz yerde yapacaktınız dogumu ve gerekırse annenız gelıp yanınızda kalacaktı, ikincisi bu kadar zaman torununu merak etmemıs gormeye bıle tenezzul etmemıs bırının cocuguma bakmasına musade etmezdım izin ya da rapor alır kendım bakardım...

Beni ardi kizini da senide istemiyoruz bosan oglumdan dedi. Buraya geldin de seni ozel hastanede dogurtmadik dedi ama kayinvalidrm bi bardak su istenecek kadin degil ki ben sezeryan yaptim dogumu. Cok zor oldu. Nasil bunu diyo bilmiyorum
eşinin bunlardan haberi yok mu hala nasıl annem baksn dior ?

Izin alamam, görevim nedeniyLe dogudayim malesef batida yapmak zorundaydim. Ve dogumu annemin yaninda ankarada yaptim

Eşinizin hatrına iyi geçinmeye bakın. Bayramda seyranda arayın halini hatrını sorun. Aranız ısınamamış ki soğusun

Üzmek istemem ama bence kayınvalide ortalık karıştırmaya geliyor. Dik dur.

Back
X