canım cok uzuldum okurken tuylerım dıken dıken oldu Allah sabır versın sana universite yı hem calısıp hem okuyamazmısın orayı tam anlamadım[/QUO
çok zorr...bu şekildee(
sanırsam konu sahibi arkadas bizimle dalga geciyor. ilk yazdığım yorumdan sonra yazdığı onca seyi silip "fffffffffffffffffffffff" yazmış. çok ilginçfffffffffffffffffffffffffffffffffff
ama yapmış yalnları ortaya cıkınca... insanlar neden böyle başkalarına duygu söümürüsü yapmaya calısır anlamıyorum cidden. umaraım kk yönetimi gerekeni yapar bu kişi hakkında. ben şikaette bulundum.İçerik boşaltmak yasak diye biliyorum
geyik olsun diye. orada yazıyor acındırıyor kendini bizde burada ona söyle yap böyle yap dedikce ekranın karsısında egolarını falan tatmin ediyor sanırsam. böyle insanlara acıyorum o kadarcık aklıyla buradaki insanları kandırmaya calısıyor. sanki yazdıkları görünmeyecek sanıyor. aklı sıra bizi kandıracak.bende yeni farkettim neden böyle bişey yapma geregi duydu anlamadım :S
geyik olsun diye. orada yazıyor acındırıyor kendini bizde burada ona söyle yap böyle yap dedikce ekranın karsısında egolarını falan tatmin ediyor sanırsam. böyle insanlara acıyorum o kadarcık aklıyla buradaki insanları kandırmaya calısıyor. sanki yazdıkları görünmeyecek sanıyor. aklı sıra bizi kandıracak.
Konu kapanır o zaman
Bi sürü konu var böyle kk'da hangi birini anlamaya çalışacağız boşver
aynen canım resmen burada cevap yazanlarla dalga geçiyor.milletin işi gücü yok eline ne geçiyosa bunu yaparak bende oturmus bukadar derdımın arasında ona yazıyorum cocuk var sankı karsıısında sılmıs bıde yazıyı komık.
en azından farkettiklermizi moderatöre bildirirsek. böyle dalga geçenlerden kurtuluruz.Konu kapanır o zaman
Bi sürü konu var böyle kk'da hangi birini anlamaya çalışacağız boşver
aynen canım resmen burada cevap yazanlarla dalga geçiyor.
anlamıyorum yani geyik yapmak istiyorsa forumda geyik bölümü de var. neden ilgilenen insanların zamanını boşa harcıyor ve üzüyor. insan o yazdıklarını okuyunca tüyleri diken diken oluyor. sonra bi bakıyorsun kişi geyik yapıyor kendince.
canım sen de şikayette bulun böylece böyle insanlar türeyemez.
ben özellikle bir konuyu okuduktan sonra konu sahibinin actığı diger konulara ya da yazdığı yazılara şöyle bir göz atıyorum. ona göre yorum yapıyorum. kişiyi tanımak adına yapıyorum bunu ama işte bu defa da böyle biriyle karşılaştım.gercekten de oyle ama ben okurken gerceklıgınden suphe etmedım uzuldum ıcım bı tuhaf oldu ınsan yardımcı olabılırmıyım tesellı edıcek bı soz arıyosun karsıdakı kendını asmıs zaten yardım edılcek bı tarafı yok aynı seylerı dusunuyoruz canım bende ediyım
ben özellikle bir konuyu okuduktan sonra konu sahibinin actığı diger konulara ya da yazdığı yazılara şöyle bir göz atıyorum. ona göre yorum yapıyorum. kişiyi tanımak adına yapıyorum bunu ama işte bu defa da böyle biriyle karşılaştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?