asıl tartışma sorunumuz görümcemdi, görümcemle aram iyi olmadı düğünden beri aramızdaki iletişim bir türlü tutmadı bir gün eşimin dışarı çıkması sebebiyle tartıştık görümcemle ben eşimin dışarı çıkmamasını beraber bişeyler yapalım istedim görümcemde çıksın dışarıya evlendi diye hep senle oturucak değildiya diye bir tabir kullandı canım sıkıldı böyle demesine bende herkez kendi kocasına baksın karışma dedim avazı çıktığı kadarda bağırdı hiçbirşey demeden çıktım evime eşimde yanımdaydı oda duydu sonra yanıma geldi anlaşamıyorum onunla konuşmucam dedim eşimde tatam konuşmazsın artık dedi olay kapandı
aradan 1 ay geçince görümcemin eşi rahatsızlandı geçmiş olsuna gidelim dedi eniştemi severim gidelim dedim 5 tane görümcem var 3yle birlikte gidicektik ben görümcelerimi arıyorum onlar eşimi arıyolar sinir oldum böyle şeyleri kadınlar ayarlar beni niye aramıyolar ben gidip eniştelerimi arıyomuyum çok ayıp ediyolar insan yerine saymıyolar beni BEN GİTMİYORUM dedim.ondan sonra başladı zaten sen benle dalgamı geçiyosun ne var beni aradılarsa arasınlar herşeyde bişey arıyosun rezil ediyosun beni her yerde diye söylenmeler bende sinirimden saldırdım eşime oda mislisiyle cevap verdi tabi gerisi yazdığım gibi