ben ne yaptımm...

görümceniz size ben sana 2 dk sonra dönücem deyipte 5 dk sonra eşinizi arıyorsa ve bunu üst üste defalarca yapıyorsa sinir olursunuz heralde
O zaman görümcené gereken cevabı verecektin..bben seni arıyorum seni muhattap alıyorum.Sen bana cevap vermen getektigini unutup abini arıyorsun.ffrekanslarin yanlış saniRim
bağlantıyı meet kuramiyorsun derdim. GörümcemE bakayım. Bir daja beni ciddiye almamazlik yapıyor mu

görümceniz size ben sana 2 dk sonra dönücem deyipte 5 dk sonra eşinizi arıyorsa ve bunu üst üste defalarca yapıyorsa sinir olursunuz heralde

Hoşunuza gitmeyebilir ama daha birbirinizi kısa bir zaman için tanıdığınız için sizinle konuşmak yerine kardeşini tercih edebilir

10 yıldır evliyim Kv beni sadece bir kere aradı

Görümcem arada arar ama o aynı zamanda komşum ilişkimiz o şekilde

Diğer görümcem ve kayınbişraderim ya da eltim hiç aramadı

Sorun etmek de aklıma gelmedi organizasyon yapılacaksa onlar arar yapar ben de uygunsam giderim uygun değilsem de eşime söylerim organizasyonu ona göre yapar ya da o gider

Bu arada da bize gelineceği zaman da görümcem eşimi ya da beni arar o gelmek istemiyorsa ya da uygun değillerdir vs derse enişte beni arar bu kadar takılmaz bu duruma

Yeni evli ve yabancı bir şehirde olmanın zorlukları bunlar

Benim 10 yılım geçti bile kimsem yok beni aramıyorlar diye de hiç önemsemiyorum

Yani önce sen saldırdın eşine.

görümcem beni birebir konularda arar. gitme gelme konusunda eşimi arar başlarda bende sinir oluyordum ama sonradan birşey olacagı zaman eşime dmeye başladım haber ver sen ara die.
takılma bence. eşine göre bu normal çünkü kardeşi..

Hata sizde. Neden mi? Siz onların huyunu biliyorsunuz ama yine onları muhattap alıyorsunuz. Ben olsam aramam. Hadi gidip pastamızı alalım eniştemize gidelim derim eşimi çekiştire çekiştire götürürüm, yok onu bekleyelim bunu bekleyelim yapmam. Siz önce gidelim demişsiniz sonra çocuk gibi ben gitmiyorum. Erkek bunu anlamaz. En baştan, siz hadi gidelim diyecektiniz, eşiniz ablamları ara gibi bir cümle kurarsa "onların yaptıkları hoşuma gitmiyor, şimdi ben ararım sonra dönüp seni ararlar" deme şansınz olacaktı. Size tavsiyem asla başkası yüzünden eşinizle kötü olmayın. Aranıza başkasını sokmayın.

Haklisiniz...her türlüsü zor...hem koca hem anne...

Konunu çok okuyamadım
boşanırsan ailen üzülür evet
ama bu adamı bi silkelemezsen ömür boyu sen üzülürsün

el oğlunun küfüründen babanın dırdır etmesi iyi diye düşünen bir benmiyim acaba?
altın her türlü altındır ayol bir iki söylenirler belkide haklılar sonra normal hayatınıza geri dönersiniz.

ben yadırgamak ıstemıyorum ama tam kadınsal hareketler
ben hayatım boyunca ne esımı ne arkadsaımı ne annemı ne babamı ne bılım nede patronumu boyle durumlarda e ben o zaman gelmıyorum dıye yarı yolda bırakmadım , huzursuzluk cıkarmadım yasınızda kucuk degıl hıc . bu tarz seyler sızce yakısıyormu evlı barklı bır ınsana? e ben gelmıyorum o zaman. kı bunu yapan erkeklerde var . bence bız kadınlar evet bazen cok abartıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…