Ben ne yaptıysam anneme beğendiremedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahah keşke evlenmek o kadar kolay olsa. Ama inşallah olacak bir gün.
Haklısınız teşekkür ederim
Teşekkür ederim yorumunuz için konuyu açtıktan sonra dediğim gibi kendi hatalı yönlerimi de gördüm
Doğru söylüyorsunuz of inşallah her şey düzene girer düzelir teşekkür ederim yorumunuz için
Annen ne is yapiyor?
Devlette memur tabii ki
ya bu cok tatlıydı
genelde BOŞAN derız ılk kez sanırım evlen dendı
Bende görünce bir an aklıma bu geldi ilk defa evlen diyen gördüm

evlenmeye kalksan bulduğun damadı da beğenmez benim annemde seninkine benziyor erkek arkadaşımı asla beğenmedi ve kabullenmedi ayrıldım rahat et dedim pek mutlu oldu, ama 3. yıldönümümüzü bitirdik :) her istediğini yapsaydım ohooooo takmamayı öğren

ya bu cok tatlıydı
genelde BOŞAN derız ılk kez sanırım evlen dendı
L LADY VEGA

Yahu ayyyyyynı modelde benimde anam var ve bunlar mutlu olmuyor ya da böyle mutlu oluyor. Aynı evde yaşamak bir şekilde üzüyor ha evlenince kurtulunuyor mu ?
Asla!
Olsun göz görmüyor ya

Evlenirken taktiği konular
Eş ailesi
Eş okulu
Eşin taktiği takı
Esinnev alma hızı
............bitmiyor

Annenizi değiştiremezsiniz ama bakış açınızı değiştirin siz halinizden memnunsaniz anne baba eş dost ne dedi ne önemi var ki ...

Kendiside ola
Ola memur olmus ama bisey begenmiyor.

Genelde asaglik kompleksi
Olanlar kimseyi begenmiyolar bence

Biri sizi tehdit ederse ve siz de korkar ,korktugunuzu da belli edersenız, size olan tehditlerinin boyutu artacaktır.
Biri sizinle dalga geçerse ve siz de üzüldüğünüzü gösterirseniz, artık daha sık dalga geçecektir. Negatif her türkü hareketi konusmayo ifadeyi barındıran insanlar öyle sanıyorum ki reaksiyondan beslenıyorlar.bakıyor yaptigi işe yarıyor dozu arttiriyor. Annenizi iplemeyin. Herkese aynı indirim yani dediginde gülün güldüğünüzü görsün üzüldüğünüzü değil. İnsanları degistiremeyız.bu eveveynlerımız cocuklarımız da olsa.kısıler kendı ıstedi mi değişir ancak. Size kötü gelen ailenızse de mesafe koymakta bir sakınca olmadıgına emın olun.
11 aylık kızım var.. ona kendıbı yetersiz hissettiremek bir yana,benden dolayı heehangi bir olumsuz duyguya kapışdıgını bilmek beni kahrederd herhalde. Bence annenızde sevme sevilme eksikliği var.. neyse velhasıl işinize yasamınıza bakın.maşallah mutluymussunuz ,şükredin ,yaşayın. Enerjınıxı çalmasına izin vermeyin

Bende de bu sorundan var maalesef. Annemin gözünde en iyisi olmaya uğraşıyorum. İşsiz kalsam işsiz işte bizim kız da, çalışsam asgari ücret alıyor diyor yanı tatmin olma durumu yok. Özgüven sorunundan geliyor bu onaylanma isteği aslında ki doğru da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…