- 14 Mart 2025
- 1.111
- 165
- 38
- 25
- Konu Sahibi Hahahahaha
-
Benim gibi başına gelen oldu mu ??Arkadaşlar son adet tarihim 20 Nisan 19 Mayıs ta başlaması gerekiyordu 15/20 arası test yaptığımda silik veya negatif çıkıyordu testler gebe olduğumu düşünmüyorum belirtim yok 3 sabahtır adet olcam ağrısı ile uyanıyorum ama olmadım sanırım stresten bu arada sabahları ağrı ile uyanıyorum ama sonra bidaha ağrımda olmuyor bazen kramp girip çıkıyor o kadar ben ne yaşıyorum test yapmamak için anneme geldim sabah eve donucem 2 gündür testte yapmadım cumaya kadar adet olmazsam cuma sabah kan vermeyi düşünüyorum ama sonuç pzt aksar diye de korkuyorum e nabıza düşer herhalde sağlık ocağında vermeyi düşünüyorum
Benimde son adet başlangıç tarihi 19 Nisan bende 21 marta yani bugün adet olmam gerekiyordu olmadım kaç gündür benim kasık ağrılarım var genel olarak sol kasık ağrısı aşırı derecede bel ağrısı yaşıyorum ona test yaptım ben çizgi gördüğümu düşünmüştüm ama meğer o çizgi değilmiş artık adet gecikmesi yaşıyorum bakcam 1 hafta devam ederse gecikme o zaman doktora giderim bak testleride atayım hataArkadaşlar son adet tarihim 20 Nisan 19 Mayıs ta başlaması gerekiyordu 15/20 arası test yaptığımda silik veya negatif çıkıyordu testler gebe olduğumu düşünmüyorum belirtim yok 3 sabahtır adet olcam ağrısı ile uyanıyorum ama olmadım sanırım stresten bu arada sabahları ağrı ile uyanıyorum ama sonra bidaha ağrımda olmuyor bazen kramp girip çıkıyor o kadar ben ne yaşıyorum test yapmamak için anneme geldim sabah eve donucem 2 gündür testte yapmadım cumaya kadar adet olmazsam cuma sabah kan vermeyi düşünüyorum ama sonuç pzt aksar diye de korkuyorum e nabıza düşer herhalde sağlık ocağında vermeyi düşünüyorum
Ben bu testlere hiç güvenmiyorum bende 17 mayısta yaptım atayım bariz belli ama işte güvenmiyorum yalancı çıkartıyor bidaha da yapmadım cumaya kadar bekleyeceğim benim adetm streste gecikirse en fazla 4 gün gecikir kendimi biliyorum 4 ü geçmezBenimde son adet başlangıç tarihi 19 Nisan bende 21 marta yani bugün adet olmam gerekiyordu olmadım kaç gündür benim kasık ağrılarım var genel olarak sol kasık ağrısı aşırı derecede bel ağrısı yaşıyorum ona test yaptım ben çizgi gördüğümu düşünmüştüm ama meğer o çizgi değilmiş artık adet gecikmesi yaşıyorum bakcam 1 hafta devam ederse gecikme o zaman doktora giderim bak testleride atayım hata
Sağlık ocağında kan verecekseniz aynı gün düşmüyor e nabıza pazartesine aksar haberiniz olsunArkadaşlar son adet tarihim 20 Nisan 19 Mayıs ta başlaması gerekiyordu 15/20 arası test yaptığımda silik veya negatif çıkıyordu testler gebe olduğumu düşünmüyorum belirtim yok 3 sabahtır adet olcam ağrısı ile uyanıyorum ama olmadım sanırım stresten bu arada sabahları ağrı ile uyanıyorum ama sonra bidaha ağrımda olmuyor bazen kramp girip çıkıyor o kadar ben ne yaşıyorum test yapmamak için anneme geldim sabah eve donucem 2 gündür testte yapmadım cumaya kadar adet olmazsam cuma sabah kan vermeyi düşünüyorum ama sonuç pzt aksar diye de korkuyorum e nabıza düşer herhalde sağlık ocağında vermeyi düşünüyorum
Bilmem ama ben tam kan verdim akşamına bazı değerler düşmüştü bilemedim sadecebeta sabah erken versem akşama düşebilirSağlık ocağında kan verecekseniz aynı gün düşmüyor e nabıza pazartesine aksar haberiniz olsun
Diğer tüm değerler düşüyor zaten ama beta 2 gün sonra düşüyor en azından bende hep öyle olduBilmem ama ben tam kan verdim akşamına bazı değerler düşmüştü bilemedim sadecebeta sabah erken versem akşama düşebilir
canım valla aynı durumdayız bat 19 mayıstı hala giden gelen yok. arada kasıklara ağrı giriyor, belimin sağ tarafına bıçak saplanır gibi ağrı geliyor ve çok hafif göğüslerim kaynıyor gibi bir ağrı var değişik. bende pkos var ya yine ondan dolayı gecikiyor (aslında ocaktan beri düzenliydi yine neden bozuldu bilmiyorum) ya da gebelik var. ama test yapmaya cesaretim yokArkadaşlar son adet tarihim 20 Nisan 19 Mayıs ta başlaması gerekiyordu 15/20 arası test yaptığımda silik veya negatif çıkıyordu testler gebe olduğumu düşünmüyorum belirtim yok 3 sabahtır adet olcam ağrısı ile uyanıyorum ama olmadım sanırım stresten bu arada sabahları ağrı ile uyanıyorum ama sonra bidaha ağrımda olmuyor bazen kramp girip çıkıyor o kadar ben ne yaşıyorum test yapmamak için anneme geldim sabah eve donucem 2 gündür testte yapmadım cumaya kadar adet olmazsam cuma sabah kan vermeyi düşünüyorum ama sonuç pzt aksar diye de korkuyorum e nabıza düşer herhalde sağlık ocağında vermeyi düşünüyorum
Benim hep gunu gününe olmuştur en fazla stresli bi ay yaşarsam 3/4 gün gecikir onun dışında günümde gelir geçen ay gününde geldi bu ay da dediğim gibi gecikmem max 3/4 gün olduğundan bekleyeceğim sonra hayal kırıklığı oluyor ama umarım vardır umarımcanım valla aynı durumdayız bat 19 mayıstı hala giden gelen yok. arada kasıklara ağrı giriyor, belimin sağ tarafına bıçak saplanır gibi ağrı geliyor ve çok hafif göğüslerim kaynıyor gibi bir ağrı var değişik. bende pkos var ya yine ondan dolayı gecikiyor (aslında ocaktan beri düzenliydi yine neden bozuldu bilmiyorum) ya da gebelik var. ama test yapmaya cesaretim yok
O zaman özele giderimDiğer tüm değerler düşüyor zaten ama beta 2 gün sonra düşüyor en azından bende hep öyle oldu
Umarım sizinki aynı gün düşerO zaman özele giderim
Özelde 2 saat sonra çıkıyorUmarım sizinki aynı gün düşerben dayanamayıp özele gitmiştim akşam
Bir saatte çıkmıştı benim ortalama 1-2 saatte çıkıyorÖzelde 2 saat sonra çıkıyor
Aynen ama bilmiyorum yine ağrılarım başladı adet olcam gihi ya olcam kesinBir saatte çıkmıştı benim ortalama 1-2 saatte çıkıyor
Rabim herşeyin hayırlısıni versin inşallahBen bu testlere hiç güvenmiyorum bende 17 mayısta yaptım atayım bariz belli ama işte güvenmiyorum yalancı çıkartıyor bidaha da yapmadım cumaya kadar bekleyeceğim benim adetm streste gecikirse en fazla 4 gün gecikir kendimi biliyorum 4 ü geçmez
Kızlar adet oldum zaten belliydi daha da kendimi stres sokmuycam 3 gün gecikti boşuna ve aşırı ağrılarım varRabim herşeyin hayırlısıni versin inşallah
Hormonlarına baktır canım ovülasyon ile takip ediyor musun? belki geç yumurtlamışsındır. 3 gün gecikme çok normalKızlar adet oldum zaten belliydi daha da kendimi stres sokmuycam 3 gün gecikti boşuna ve aşırı ağrılarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?