Ben ne yazayım şimdi?

Zenannbaysal

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2023
26
10
3
25
Kızlar yardım edinn. Ben biriyle konuşuyordum internetten. Ve asker. Ondan bi tık küçük olduğum için abi falan diyordum. Ve hoşsohbetti. Baya konuşmamızı falan çok seviyordum aşırı gülüyordum. Bana seninle cinsellik konusu açmam zaten dedi. Ben de rahattım. Sonra geceleri buna bir şey oluyor git uyu falan diyor ben de bir şey demiyordum gidiyordum. Sonra bi gun ben gıcıklık yapıp gitmedim bu da cinsellik konusu açtı. Sonra da ben açtım oldu. Ben baya sinirlendim allaha emanet falan dedim biz konuyu kapadık. 2 hafta üzerinden geçti. Ben hiçbir şekilde yazmadım. O da yazmadı. Ben regli olduğum için midir nedir salak gibi yazsam mı yazmasam mı yapmaya başladım sonra sırf arada kalmayayım kafam rahat olsun diye istek attım. Aşırı salak bi insanim biliyorum. Kabul etmiş isteği ben ne yapayim şimdi? takipten çıksam aşırı garip duracak sanki adami stalk yaptım da ondan çıkıyorum gibi. Off allahim regli zamanlarımda ellerimi kollarimi baglayacagim artik.
 
Düzeltilecek durum yok kuzum konuşma bitmiş gitmiş sakın yazma.
 
Evet salakça bir hareket. Senin yaşında kızım var. O yapsa yolarım o saçını başını.
Aileni üzecek, başına iş getirtecek olaylardan, insanlardan uzak dur
 
Çık ne olacak? Dışarıdan tanımıyorsun sonuçta. Abi dediğin adamla da ne cinselliği ayrıca ve neyin sohbeti? Askerdeki adam başka ne düşünecek bir kızla konuşurken tabii ki cinsellik düşünecek.
 
abi dediğin biriyle cinsellik konuşmak mı? bence sen hoşlanmışsın ondan bize abi ayağı falan yapma yani. keza abi diyen birine seninle cinsellik konuşmam demesi de ayrı bi abes. birtakım duygular gelişmiş olabilir ama yaşın küçük ve şu netten tanışılanlarla cinsellik konuşulmasını doğru bulmuyorum. zaten git gez arkadaşlarınla napıcan asker adamı
 
Evet salakça bir hareket. Senin yaşında kızım var. O yapsa yolarım o saçını başını.
Aileni üzecek, başına iş getirtecek olaylardan, insanlardan uzak dur
Haklısınız. Zaten hesabımı kapadım ve isteğimi de geri aldım. Dersime bakacağım artık.
 
Hoşlanmadım ki cidden. Sadece etrafımda konuşacağım hiç insan yoktu ben de biriyle konuşmak istiyordum. O yüzden ne olduysa oldu. Ama haklısınız siz de. Yaşım küçük ama aklım başıma geldi bir daha böyle şeylere asla bulaşmam.
 
Çıktım zaten hesabı da kapadım. Çok kötü hissediyorum çok haklısınız. Saflık yaptım. Hem de fazlasıyla.
 
Bu gençlik nereye gidiyor arkadaş, Z kuşağı bildiğin kudurmuş
Öyle değil cidden. Kudurmakla alakası yok. Sadece konuşmak için konuştum yalnız hissediyordum. Çevremde konuşacağım kimse yoktu neredeyse. Konunun buraya gideceğini bilsem basta konuşmazdım zaten. Cinsellikle ilgili konuşmadım onunla. Bi soru sordu sonra direkt tepki gösterip konuşmayı kestim.
 
Ya benim tesetturlu isinde gucunde arkadaslarimdan bile nude istedi bu asker tayfa. Seni citir citir yerler bi de kasinmissin neden istek atiyosun tekrar? Engelle ya baslarina vuruyo oralarda.
Cidden kaşındım. Bi anlık boşluğuma geldi. Çok haklısın.
 

Evladım sen lise çocuğusun, yok mu yaşıtın arkadaşın fallan?? Koca herifle ne işin var, o adam seni tek lokmada yer. Ayrıca adam bildiğimiz sapık ve rezil, ufak, öğrenci bir kıızla yaşını durumnu umursamadan konuşmuş
 
Biraz asosyal bi tipim. Çok arkadaşım yok. Ama bu böyle bir şey yapmamı normal göstermiyor tabii ki. Haklısınız. Herkesi kendim gibi sanıp konuşmaya çalışınca böyle oluyor. Akıllandım artık.
 
14 yaş muhabbetleri olmuş bunlar.
Abi dediğiniz biri sizle seks konuşmaz, onu bi geçin. Siz de "allaha emanet" diye defettiğiniz adama takip atıyorsanız benzer niyettesiniz zaten. Ya şu "abi" muhabbetini kesip doğru düzgün flört edin, ya da silin engelleyin kapatın konuyu.

Düzeltme: Zaten liseliymişsiniz! Adamı silin ve engelleyin, bir daha da tanımadığınız adamlarla konuşmayın internette.
 
boşver git dizi film falan izle 18 yaş altı biriyle konuşan erkekten kime ne hayır gelir boğasım geliyo bunu yapanları
 
boşver git dizi film falan izle 18 yaş altı biriyle konuşan erkekten kime ne hayır gelir boğasım geliyo bunu yapanları
Haklısınız ama ben cidden onunla ayni niyette değildim beni yanlış anladılar buradakiler. Hesabi da kapattım isteği de geri aldım zaten.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…