Ben ne yazayım şimdi?

Zenannbaysal

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2023
26
10
3
25
Kızlar yardım edinn. Ben biriyle konuşuyordum internetten. Ve asker. Ondan bi tık küçük olduğum için abi falan diyordum. Ve hoşsohbetti. Baya konuşmamızı falan çok seviyordum aşırı gülüyordum. Bana seninle cinsellik konusu açmam zaten dedi. Ben de rahattım. Sonra geceleri buna bir şey oluyor git uyu falan diyor ben de bir şey demiyordum gidiyordum. Sonra bi gun ben gıcıklık yapıp gitmedim bu da cinsellik konusu açtı. Sonra da ben açtım oldu. Ben baya sinirlendim allaha emanet falan dedim biz konuyu kapadık. 2 hafta üzerinden geçti. Ben hiçbir şekilde yazmadım. O da yazmadı. Ben regli olduğum için midir nedir salak gibi yazsam mı yazmasam mı yapmaya başladım sonra sırf arada kalmayayım kafam rahat olsun diye istek attım. Aşırı salak bi insanim biliyorum. Kabul etmiş isteği ben ne yapayim şimdi? takipten çıksam aşırı garip duracak sanki adami stalk yaptım da ondan çıkıyorum gibi. Off allahim regli zamanlarımda ellerimi kollarimi baglayacagim artik.

Hiçbir şekilde fotoğraf at konusu açılmadı. Yanlış anladınız. Sadece o konuyla ilgili bi soru sordu. Ondan sonra da ben sinirlenip konuşmayı kestim. Sen sana abi diyen herkese bu şekilde mi yaklaşıyorsun dedim. Şimdi de bi aptallık yapıp istek attim. O soruyu sormadan önce aşırı mesafeli ve düzgün konuşuyorduk. Bu sıralar da sıkıntılarım var muhtemelen aynı şekilde konuşur muyuz gibi saf bi düşünceye düştüm. Ama aşırı yanlış. Bi kez soran tekrar sorar.
ben diyorum ki elindeki konuşmalarla fotoğraf isteyebilir senden şantajla...

yaşın küçük sanırım
otur ders çalış üniversiteye hazırlan
online başında ,yaşça büyük erkeklerle olmayacak sohbetlere girecek yaşta mısın sen ?
çocuksun daha çocuk
başına iş açmadan otur oturduğun yerde

Back
X