...............ben ne zaman anne olacağım.................

havucuda çok ye o yumurtanın çatlamasına yarıyor...

En son pregnly kullandım canım. İnşallah bir daha ki ay bi güzel çatlar yumurtan da hamile kalırsın canım. İncir kürüne devam et bakalım kilo da vermişsin ya belki etkisi olur.

Bak ne güzel maşallah tedavini oluyorsun transferin yapılacakmis. ..kendine çeki düzen ver bakalım. ..benim tüp bebek şansım bile yok bu sıralar. .fsh yuksek yumurtam yok...beni örnek al ve rahatla şimdi arkadaşım. ..tedavi olmanın mutluluğunu yasa ve inşallah pozitifliginle olacak inşallah ALLAHIN IZNIYLE...

sağlıcakla kucağınada alırsın inşallah..
ben de yaptırdım ama aynı şekilde mi bilmiyorum anlatırmısın nasıl yaptı ..
tek sefer mi yaptı bir kaç kere denedi mi?

canım benim tek sefer de oldu sırt üstü yere yattım kasıklarımdan göbeğime kadar masaj gibi bişey yaptı baya bi sürdü bu böyle daha sonra topuğuyla göbek deliğime baskı yaptı çok canım yandı bu da kasığın düşük olduğunu gösterirmiş yanlız bunu eski ebeler çok iyi biliyor eğer antalyada olan varsa yardımcı olabilirim gittiğim insan dünya tatlısı ve hiçbir çıkarıda yok sadece Allah rızası için yapıyor

En son pregnly kullandım canım. İnşallah bir daha ki ay bi güzel çatlar yumurtan da hamile kalırsın canım. İncir kürüne devam et bakalım kilo da vermişsin ya belki etkisi olmuştur.

Bende bu ay pregnyl isticem doktorumdan .. İnşallah canim inşallah bu ay hepimiz hamile kalirizzz.. Ben çok zayiftim evlendiğinde 48 dim sonra 65 e ciktim simdi çok şükür 57 yim inşallah bi faydasi olur.. Neyse canim ben cikiyorum görüşürüz daha sonra Esim kahve istedi ilk defaaaa hic sevmez normalde sasirdimmmmm...

İnşallah canım benim. Ama sen de ümidini kaybetme. Rabbim ol desin yeter ki fsh da neymiş:) Ya neyi anlamıyorum biliyor musun?
MEsela benim lh yüksek senin fsh nasıl olur da bunları düşürecek bir ilaç olmaz. Hele ki bu çağda bunca insan bu dertlerle uğraşırken.

antalyada değilim ama gelebilirim kasık çektikten sonra sarıyor mu ? hemen sonra ilişkiye giriyor musun?

Ben çatlatma iğnesini 2 toz 1 su mu ne öyle bi şey vurunmuştum. Belki etkisi vardır onun doktorun biliyordur. Çatlayacak inşallah merak etme bu ay. Tamam canım görüşürüz sonra. kolay gelsin :)

Sen de boyle duyunca bi umitlendim ki sorma
Bana da adetliyken gel demişti bu ay adet olursam gideyim ya da cagirayim yaptirayim.. agri falan oluyor mu ?

ben neler denedim canım ama şifam bu oldu tabiki önce Allah ın izniyle ağrının olması iyi ben hamile kaldığım zaman göbeğim çok acıyordu acaba yanlış bişeymi yaptı kadın dedim meğer hamileymişim

antalyada değilim ama gelebilirim kasık çektikten sonra sarıyor mu ? hemen sonra ilişkiye giriyor musun?

canım aynı gün ilişki diyo ve çok ayakta kalmıycan o gün eğer çok uzak değilsen gerçekten yardımcı olmak isterim Rabbim tüm isteyenlere versin çok aratmasın

canım aynı gün ilişki diyo ve çok ayakta kalmıycan o gün eğer çok uzak değilsen gerçekten yardımcı olmak isterim Rabbim tüm isteyenlere versin çok aratmasın

ben de yaptırdım ama bi işe yaramadı benim gittiğim kadında eli çok şifalıymış çok hamile kalan olmuş olmayınca olmuyor demek ki?

Hiç sorma bır tane ilaç olmazdı yaaaa...hayıt tohumu testere disli aslan pençesi kaynatıp içecek bitek onlar var..fsh icin...

ben de yaptırdım ama bi işe yaramadı benim gittiğim kadında eli çok şifalıymış çok hamile kalan olmuş olmayınca olmuyor demek ki?

orası öyle Rabbim ol demeden olmazmış bence bidaha git burdaki kadın olmazsa gelcek ay yine gel demişti ayıptır söylemesi adetinin bittiği gün aç karna git birde üç cuma adet görmeyen bir kadın (menapozlu yada hamile) sela ile ezan arası meryem suresini ve 3yasin okuyup senin niyetine göndersinama son cuma niyet ver okuyana

çok teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için bulmaya çalışacağım menepozlu birini ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…