O zaman sen onlara devam et canım elbet şifa olacak birisi
Hiç sorma bır tane ilaç olmazdı yaaaa...hayıt tohumu testere disli aslan pençesi kaynatıp içecek bitek onlar var..fsh icin...
Rabbim bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah...
orası öyle Rabbim ol demeden olmazmış bence bidaha git burdaki kadın olmazsa gelcek ay yine gel demişti ayıptır söylemesi adetinin bittiği gün aç karna git birde üç cuma adet görmeyen bir kadın (menapozlu yada hamile) sela ile ezan arası meryem suresini ve 3yasin okuyup senin niyetine göndersinama son cuma niyet ver okuyana
rica ederim inşallah en yakın zamanda seninde göbüşünde bebişin olur iyi geceler
canım benım uulme bılıyorum demesı cok zor ama elımızdende bırsey gelmıyorkı duva etmekten cabalamaktan baska sabretmemız lazım ben ınanıyorumkı bı gun hepımız eger kaderımızde varsa ALLAH nasip ederse anne olucaz ınsallah ALLAHIN İZNIYLE RABBIM kımsenın kucagını bos bırakmasın ınsallah amınn
İnşallah canim benim inşallah...amin canım inşallah hepinizin haberlerini alırız burdan
Canin eğer İstanbula yakinsan buradaki arkadasim da sana yapar .antalyada değilim ama gelebilirim kasık çektikten sonra sarıyor mu ? hemen sonra ilişkiye giriyor musun?
Bana ovitrelle iğne yazmisti 250 mg iki gün sonra catlamayinca bi tane daha yazsaniz onu da yaptirsam dedim olmazzzz dedi .. Ama sen 2 doz vurdurmussun acaba benim doktorum mu anlamiyor ya :) bunu da mi degistirsem :)Ben çatlatma iğnesini 2 toz 1 su mu ne öyle bi şey vurunmuştum. Belki etkisi vardır onun doktorun biliyordur. Çatlayacak inşallah merak etme bu ay. Tamam canım görüşürüz sonra. kolay gelsin :)
Ayyy inşallah bende de ise yarar canim benim .ben neler denedim canım ama şifam bu oldu tabiki önce Allah ın izniyle ağrının olması iyi ben hamile kaldığım zaman göbeğim çok acıyordu acaba yanlış bişeymi yaptı kadın dedim meğer hamileymişim
Tesekkur ederim canimm. Tavsan olucam yiye yiyene demek canım sen ye bol bol...
orası öyle Rabbim ol demeden olmazmış bence bidaha git burdaki kadın olmazsa gelcek ay yine gel demişti ayıptır söylemesi adetinin bittiği gün aç karna git birde üç cuma adet görmeyen bir kadın (menapozlu yada hamile) sela ile ezan arası meryem suresini ve 3yasin okuyup senin niyetine göndersinama son cuma niyet ver okuyana
Bizde sana tesekkur ederiz tatlimm...kızlar hepinize çok teşekkür ederim destek olduğunuz için...
rabbim tez vakitte hayırlısı ile mucizelerimizi gönderir inşallah...
saadet arkadaşımında sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim....
Aminnnnnnnnnnnnnnnncanım benım uulme bılıyorum demesı cok zor ama elımızdende bırsey gelmıyorkı duva etmekten cabalamaktan baska sabretmemız lazım ben ınanıyorumkı bı gun hepımız eger kaderımızde varsa ALLAH nasip ederse anne olucaz ınsallah ALLAHIN İZNIYLE RABBIM kımsenın kucagını bos bırakmasın ınsallah amınn
istanbula bayaaaa bir uzağım.....İnşallah canim benim inşallah...
Canin eğer İstanbula yakinsan buradaki arkadasim da sana yapar .
Bana ovitrelle iğne yazmisti 250 mg iki gün sonra catlamayinca bi tane daha yazsaniz onu da yaptirsam dedim olmazzzz dedi .. Ama sen 2 doz vurdurmussun acaba benim doktorum mu anlamiyor ya :) bunu da mi degistirsem :)
Ayyy inşallah bende de ise yarar canim benim .
Tesekkur ederim canimm. Tavsan olucam yiye yiye
Benim kayinvalidem menepozlu bitek ondan boyle bisey isteyebilirim o da çokyyavaş okuyor yetistiremez sanirsamhamile olarak senden istersem boyle bisey benim adima benim niyetim icin okur musunnnn ????
istanbula bayaaaa bir uzağım.....
faydası olsunda tavşan ol canım sen...
Anladim canim...
Gerçekten şimdiden basladim inan... :)
zamanını iyi ayarla yumurtlamaya yakın bol bol ye ..şifa olsun bal olsun kuzum........
Allah razi olsun canim.. Benim yumurtamin catlamasi lazimdi şimdiye kadar... 35 mm olmus tu dun..
hayırlısı olsun canım...bu ay olmadı gelecek ay umudumuzu hiç kaybetmeyelim...
senin yaş kaç bu arada........
İnşallah canim... Yasim 24 peki senin yasin kaç ?
İnşallah canim... Yasim 24 peki senin yasin kaç ?
Yasit sayiliriz :)bende 25 yaşındayım..88 liyim....
bu arada canım zayıfladım dedin ya nasıl zayıfladın neler yaptın .... ne kadar sürede kaç kilo verdin..........ben de amma çok soru sordum ......
Yasit sayiliriz :)
Neredeyse Hiccccc bisey yemedim canim.. Çok sagliksizcaydi benimkisi kesinlikle önermiyorum... Son bi ay hic bisekilde zayiflayayim diye ugrasmadim cayimdan şekeri kestim sadece öyle 1 kilo verdim.2 aydan az bi surede verdim.. Sor canim sormadan olmaz ama benim yaptigimi yapma tek ogun le o da az yiyerek gecistirmistim hep..
gerçekten sağlıksız olmuş senin ki ben tatlıyı çok seviyorum onu çıkarmayı düşünüyorum hayatımdan...
birde akşam altıdan sonra bişey yemezsem zayıflarım herhalde diye düşünüyorum....
Kesinlikle zayiflarsin canım.. Birde çaydan şekeri kesmelisin... bebek icin vermem gerekiyordu canim yemek azaltarak veremedim bende hicbisey yemedim....
ben çayda şeker kullanmıyorum zaten canım...
bende bebek için zayıflamak istiyorum...
çok fazla bir kilom yok...
zayıflamak istiyorum dediğim zaman bana kızıyorlar neyin var senin diye...
Ozaman boşvercanim zzayıflama yumurtaların vitamin kaybetmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?