...............ben ne zaman anne olacağım.................

Benim doktorumda ultrasondan bakti cuma günü hala catlamamisti bu hafta yine gitmeyi düşünüyorum da cesaretim yokkkk bilemedim

Benim doktorumda ultrasondan bakti cuma günü hala catlamamisti bu hafta yine gitmeyi düşünüyorum da cesaretim yokkkk bilemedim

Ya canım çatlamadıysa yapacak bir şey yok. Senin regl olman lazım. İlaçsız olabiliyor musun? Cesaretim yok diye düşünme git doktora önünüzü görün nasıl bir yol izleyeceğinize karar verin. Boşa zaman kaybetme canım.

4 yıllık evliyim dr imkansız diyor direk donasyona yönlendriyrlar... napacağımı şaşırdım şu 4 yıla 20 yıl sığdırdım çok şey yaşadım birçok tedavi gördüm sonuç hep hüsran.. facebookta bir sayfa keşfettim bayadır takipteyim bi dr varmış fsh 83lerden 13 e düşürmüş bi bayanın hatta görüştümde kendisyle umuduma umut oldu bu dr iyileştirdiği bir çok hastaya şahit oldum (erkek hastalarda çok başarılı bir uzman olduğunu duydum)ayrıca bitkisel takviyeyle tedavi ediyor çok yararlı bilgiler var sayfanın linkini verıyorum

https://www...................../azo1234/504961039605883/?notif_t=group_comment

ben bu sayfadan gelişmeleri yazıyor olacağım belki birimizin yüzünü güldürür....

şimdilik hoşçakalın..

Ben 2 senelik evliyim
çocuk istiyorum ama olmuyor
çok üzülüyorum artık
korkuyorum da benim bebeğim olmayacak mı?

merhba arkadaşlar bende aşağı yukarı 4 senedir uğraşıyorum ... bugun yine adet oldum :SS klasik bir pcosluyum işte bugun yine duygularım tavan yapmış durumda içim sıkılıyor (

merhba arkadaşlar bende aşağı yukarı 4 senedir uğraşıyorum ... bugun yine adet oldum :SS klasik bir pcosluyum işte bugun yine duygularım tavan yapmış durumda içim sıkılıyor (

Her adet döneminde malesef hepimiz aynıyiz. Herşeye ağlayıp duruyoruz. ..hamile olmanın hayalini bile kurmaya korkar olduk...

Her adet döneminde malesef hepimiz aynıyiz. Herşeye ağlayıp duruyoruz. ..hamile olmanın hayalini bile kurmaya korkar olduk...

çaresizlik ne kadar zor birşeymiş gerçekten..Allahım düşmanıma bile şu yaşadıklarımı yaşatmasın çok şükür tabi yanlış anlaşılmak istemiyorum ama siz anlarsınız beni ancak eşim kızıyor allah sana bidert verecek çocuğu unutacaksın diyor ama elimde değil napim

Arkadaşlar ben de pkosluyum malesef bu ay prolaktin yuzunden tedavi olamadım adetim 2gundur geçiyordu gebrlik baktım kanda sonuç negatif oturdugum yerde ağlıyorum göz yaşlarım beni dinlemiyor allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş.

İlacsiz olabiliyorum çok şükür onda bi problem yok bazen gecikiyor bi kaç gün ama olsun... Yarin gidicem inşallah bakalim ne olmuş bu inatci yumos.. sen neler yaptin biraz da senden bahsedelim :)

Canim teste gerek yok alttan muayeneyle görünüyor zaten..

Canim teste gerek yok alttan muayeneyle görünüyor zaten..

Iyi yapmışsın tatlı kiz..hepinizi çok seviyorum kaderdaslarim:)

saol tatlımm benimmmm

Ben 2 senelik evliyim
çocuk istiyorum ama olmuyor
çok üzülüyorum artık
korkuyorum da benim bebeğim olmayacak mı?

Kizllaaaaaaaaarrrr ne yapicam ben yaaaaa
bugün doktora gittim iğne ye rağmen yumurtam hala catlamamis kiste donusmus 54 mm olmussss... Adet olunca gel dedi kist gitmezse ilaçvericem dedi beklicem bakalim inşallah adet olabilirim ben kist istemiyorum ki bebek istiyorum bebeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkk

Canım sıkma canını...tedaviye başlayınca herseyi göze alıyoruz. .bazen böyle şeyler olabiliyor...en azindantedavi Şansın var buda çok önemli. ..Bidahaki ay gene denersin canım boşuna üzme kendini tamam mı. ..

İlacsiz olabiliyorum çok şükür onda bi problem yok bazen gecikiyor bi kaç gün ama olsun... Yarin gidicem inşallah bakalim ne olmuş bu inatci yumos.. sen neler yaptin biraz da senden bahsedelim :)

Ben ne yapayım canım ya ilaç kullanmaya devam işte. Cumartesi son kontrolüm var bakalım transfer günü netleşir o zaman herhalde.

İğne neden etki etmemiş acaba ya Yapacak bir şey yok canım elden bir şey gelmiyor işte biz bebek istiyoruz bebek harici her şey oluyor Adet günün ne zaman?

cnmbana da oluyodu ben soğan kürü başladım hemen ilaca gerek kalmadan çatladılar benim hemde 3tane oluşuyodu allahım inş. Hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Evet te sanirim gelecek ay değil ondan sonraki ay baslicaz tedaviye eğer gitmezse su inatci yumurta....
Yumurtamin kabuğu çok kalinmis sadece gerilmisss catlayamamis aynen herşey oldu bisuru şey yasadim da neyse hamd olsun buna da ... Adetimi 16 18 arasibbekliyorum ..

cnmbana da oluyodu ben soğan kürü başladım hemen ilaca gerek kalmadan çatladılar benim hemde 3tane oluşuyodu allahım inş. Hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Hamiş kaldin mi canim ? Ben soğan kurunu kullandim bende bi ise yaramadi amin canim inşallahhayirlisiyla bebeklerimiz gelir iinşallah...

Hamiş kaldin mi canim ? Ben soğan kurunu kullandim bende bi ise yaramadi amin canim inşallahhayirlisiyla bebeklerimiz gelir iinşallah...[/QUOTE] yok cnm hala hamile kalmak için uğraşıyorum yumurtalarım çatlamıyor iğneden sora kist olup kalıyolar haziranda aşılama yapmayı düşünüyorum sonrada tüp bebek artık şansa bırakmayı düşünmüyorum çünkü her ay yeni bi hayal kırıklığı oluyo ve umudumu giderek kaybediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…