Evet te sanirim gelecek ay değil ondan sonraki ay baslicaz tedaviye eğer gitmezse su inatci yumurta....
Yumurtamin kabuğu çok kalinmis sadece gerilmisss catlayamamisaynen herşey oldu bisuru şey yasadim da neyse hamd olsun buna da ... Adetimi 16 18 arasibbekliyorum ..
Hamiş kaldin mi canim ? Ben soğan kurunu kullandim bende bi ise yaramadiamin canim inşallahhayirlisiyla bebeklerimiz gelir iinşallah...
yok cnm hala hamile kalmak için uğraşıyorum yumurtalarım çatlamıyor iğneden sora kist olup kalıyolar haziranda aşılama yapmayı düşünüyorum sonrada tüp bebek artık şansa bırakmayı düşünmüyorum çünkü her ay yeni bi hayal kırıklığı oluyo ve umudumu giderek kaybediyorum.[/QUOTE]Hamiş kaldin mi canim ? Ben soğan kurunu kullandim bende bi ise yaramadiamin canim inşallahhayirlisiyla bebeklerimiz gelir iinşallah...
yok cnm hala hamile kalmak için uğraşıyorum yumurtalarım çatlamıyor iğneden sora kist olup kalıyolar haziranda aşılama yapmayı düşünüyorum sonrada tüp bebek artık şansa bırakmayı düşünmüyorum çünkü her ay yeni bi hayal kırıklığı oluyo ve umudumu giderek kaybediyorum.
yok cnm hala hamile kalmak için uğraşıyorum yumurtalarım çatlamıyor iğneden sora kist olup kalıyolar haziranda aşılama yapmayı düşünüyorum sonrada tüp bebek artık şansa bırakmayı düşünmüyorum çünkü her ay yeni bi hayal kırıklığı oluyo ve umudumu giderek kaybediyorum.
Canim ins Rabbim en guzel zamanda nasip eder sana inancini yitirme dua et yeter
valla cnm burdaki doktorum aşılama yapalım dedi artık salı gunune kadar bekleyecem adet olmazsam doktora gıdıcem o zmn ayrıntılı soracam herşeyi kesin öğrenince yazarım burdan inş. Hayırlısı olur.[/QUOTE]Canim yumurta catlamayinca asilama ya gecebiliyomuyuz ki ben gecemiyoruz diye biliyorum yanlis mi biliyorummmumarim olur çünkü bende asilama daha uygun fiyat diye istiyorum ama catlamayinca nasil asilama işlemi gerçekleşecek??????
Ben ne zaman anne olacağım acaba olabilecek miyim?:44::44::44:
Aklımdan hiç çıkmıyor bu sorular...etrafımdan birinin hamilelik haberini duyduğumda..
hamile birini gördüğümde içerim acıyor....insanın içi acır mı ?acıyor işte.....
ama herşeye rağmen inancım tam hep dua ediyorumsadece kendim için değil..
benim durumumda olan bütün kardeşlerim için........
burada olmak, sohbet etmek derdimi hafifletiyor...
Biliyorum benim yaşadığım duyguları yaşayan arkadaşlar çok burda.....
gelin sohbet edelim birbirimizin dertlerine ortak olalım..
dertler paylaşıldıkça küçülürmüş...
dertlerimizi küçültüp yok edelimmm....................:13::13:
aynı dertten bende muzdaribim canım.17 aylık evliyim ,sağ yumurtalığımda 6cm boyutunda çikolata kisti var.bu sene ekim ayında 6 haftalık bebeğimi düşük dolayısıyla kybettim,benden sonra evlenen bir çok kişi bebek bkliyor,bunun nasıl bir psikoloji olduğunu tarif etmem mümkün değil,zaten çeken bilir derler ya o hesap!
(mart ayında yumurta takibi ve hemen ardından çatlatma iğnesi yaptırdım o da negatif oldu:)) )
Bende anne olmak istiyorummmmm..bugün anneler günü
ben de hayırlısı ile anne olmak istiyorum..
rabbim duy sesimiiiiiiiiiiiiiii............
İnşallah bi daha ki anneler günün de bebislerimiz kucagimizda olur .. Amin Yarabbim....İnsallah bıdahaki anneler gününde rabbim isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin.bütün annelerimizn anneler günü kutlu olsun.
Yalniz değilsin arkadasimmm.aynı dertten bende muzdaribim canım.17 aylık evliyim ,sağ yumurtalığımda 6cm boyutunda çikolata kisti var.bu sene ekim ayında 6 haftalık bebeğimi düşük dolayısıyla kybettim,benden sonra evlenen bir çok kişi bebek bkliyor,bunun nasıl bir psikoloji olduğunu tarif etmem mümkün değil,zaten çeken bilir derler ya o hesap!
(mart ayında yumurta takibi ve hemen ardından çatlatma iğnesi yaptırdım o da negatif oldu:)) )
Ahh canim annenin 18 sene çocuğuolmadi benden sonra aama Rabbim çok şükür ki ikiz evlat verdi Rabbimin bildiği vardır .. İnşallah olacak bebeklerimiz olacak.. Gelecek sene anne olarak geciricez anneler gününü :) inşallah... (İçin öyle aciyo ki kendi mi öyle avutuyorum sanirim)seni çok iyi anlıyorum ben le birlikte evlenenler ilkini büyüttü ikinciyi kucağına aldı zor bir durum ama rabbime sığındığım zaman daha kolaylaşıyor...
vardır rabbimin bir bildiği...en kısa zaman da hayırlısıyla bebişin gelir canım inşallah......
seni çok iyi anlıyorum ben le birlikte evlenenler ilkini büyüttü ikinciyi kucağına aldı zor bir durum ama rabbime sığındığım zaman daha kolaylaşıyor...
vardır rabbimin bir bildiği...en kısa zaman da hayırlısıyla bebişin gelir canım inşallah......[/QUOT
..
canım çok sağol anlayışın için,bu durumu kimle paylaştıysam olur inş canını sıkma,stres yapma diye basit telkinlerde bulunuyorlar..26 yşındayım,temmuzda 27 yaşında olacağım,,bırak tüp bebek yaptıracak parayı aşılama yapacak kadar maddi açıdan donanımlı bile değilm..
çalışıyorum ,aldığm para ile ev geçindirmeye çalışıyorum..her ay 100 tl kenara koysam da uzunca br süre tüp bebek yapamayacğımı gösteriyor bu durum.
eşi sorarsan o da yşın daha erken acelen ne bekle biraz,sonra yaparız diyor...sanki iş benim beklemem ile alakalı
sanırım özel hastaneye gitmektense çapa gibi bir yere gitmek daha mantıklı ne dersin canım?
sende hiç düşük filan ya da ona benzer bişy?
Ben ne zaman anne olacağım acaba olabilecek miyim?:44::44::44:
Aklımdan hiç çıkmıyor bu sorular...etrafımdan birinin hamilelik haberini duyduğumda..
hamile birini gördüğümde içerim acıyor....insanın içi acır mı ?acıyor işte.....
ama herşeye rağmen inancım tam hep dua ediyorumsadece kendim için değil..
benim durumumda olan bütün kardeşlerim için........
burada olmak, sohbet etmek derdimi hafifletiyor...
Biliyorum benim yaşadığım duyguları yaşayan arkadaşlar çok burda.....
gelin sohbet edelim birbirimizin dertlerine ortak olalım..
dertler paylaşıldıkça küçülürmüş...
dertlerimizi küçültüp yok edelimmm....................:13::13:
seni çok iyi anlıyorum ben le birlikte evlenenler ilkini büyüttü ikinciyi kucağına aldı zor bir durum ama rabbime sığındığım zaman daha kolaylaşıyor...
vardır rabbimin bir bildiği...en kısa zaman da hayırlısıyla bebişin gelir canım inşallah......[/QUOT
..
canım çok sağol anlayışın için,bu durumu kimle paylaştıysam olur inş canını sıkma,stres yapma diye basit telkinlerde bulunuyorlar..26 yşındayım,temmuzda 27 yaşında olacağım,,bırak tüp bebek yaptıracak parayı aşılama yapacak kadar maddi açıdan donanımlı bile değilm..
çalışıyorum ,aldığm para ile ev geçindirmeye çalışıyorum..her ay 100 tl kenara koysam da uzunca br süre tüp bebek yapamayacğımı gösteriyor bu durum.
eşi sorarsan o da yşın daha erken acelen ne bekle biraz,sonra yaparız diyor...sanki iş benim beklemem ile alakalı
sanırım özel hastaneye gitmektense çapa gibi bir yere gitmek daha mantıklı ne dersin canım?
sende hiç düşük filan ya da ona benzer bişy?
canım benim rabbim verecek olduktan sonra herşey bahane..
tabi verecek diye beklemekte doğru değil...
özel hastane yada çapa farketmez önemli olan çaba göstermek..
elinden geleni yap takdir ALLAH ın.....
benim düşük falan olmadı bekliyorum bakalım...........
seni o kadar iyi anlıyorum ki canım anneler günü bugün geçen yıl annelik hayalini kurmaya başladığım gün. 1 yıl geçti olmadı. senn dediğin gibi anneler günü reklamlarına sokakta gördüğüm hamilelere bir yakınımın bebeği olduğunda onu severken hatta sokakta gördüğüm bir çocuğa bile ağlıyorum artık. o kadar ağır geliyor ki bazen o kadar korkuyorum ki bu duyguyu hiç tadamamaktan. rabbm hepimizin yardımcısı olsun vardır bir hayır biliyorum bugün umut doluum daha da umutlanacağım inşallah. zaman diyorum zamanı var yeter ki hayırlısıyla gelsin. sen ne zamandır istiyorsun sorun var mı gittin m doktora
Bende varim evlendigimizden beri korunmadik eaimde bende bisey cikmadi ama olmuyor napalim takdir Allahin.. İnsallah birgun merhamet eder ve evlatlarimiza kavusuruz
en kısa zamanda anneliği tadarsın tadarız inşallah...
ben evlendikten bir 6 ay sonra istemeye başladık ama bir türlü nasip olmadı hayırlısı...
ben de pko varmış ben de daha yeni öğrendim...
önceki gittiğim doktorlar hiç söylememişlerdi...
yeni gittiğim doktorum söyledi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?