...............ben ne zaman anne olacağım.................

yok cnm hala hamile kalmak için uğraşıyorum yumurtalarım çatlamıyor iğneden sora kist olup kalıyolar haziranda aşılama yapmayı düşünüyorum sonrada tüp bebek artık şansa bırakmayı düşünmüyorum çünkü her ay yeni bi hayal kırıklığı oluyo ve umudumu giderek kaybediyorum.

kızlar çatlatma iğnesi sonrası yumurtanın çatlamamasının nedenini bilen varmı ben doktroa gitmek istemediğim için soramıyorum benim hemen hemen her ay aynı şey oluyo çatlamayıp kist oluyor ve gebelik oluşmuyor dğal olarak.

Hamiş kaldin mi canim ? Ben soğan kurunu kullandim bende bi ise yaramadi amin canim inşallahhayirlisiyla bebeklerimiz gelir iinşallah...
yok cnm hala hamile kalmak için uğraşıyorum yumurtalarım çatlamıyor iğneden sora kist olup kalıyolar haziranda aşılama yapmayı düşünüyorum sonrada tüp bebek artık şansa bırakmayı düşünmüyorum çünkü her ay yeni bi hayal kırıklığı oluyo ve umudumu giderek kaybediyorum.[/QUOTE]

Canim yumurta catlamayinca asilama ya gecebiliyomuyuz ki ben gecemiyoruz diye biliyorum yanlis mi biliyorummm umarim olur çünkü bende asilama daha uygun fiyat diye istiyorum ama catlamayinca nasil asilama işlemi gerçekleşecek??????

Canim yumurta catlamayinca asilama ya gecebiliyomuyuz ki ben gecemiyoruz diye biliyorum yanlis mi biliyorummm umarim olur çünkü bende asilama daha uygun fiyat diye istiyorum ama catlamayinca nasil asilama işlemi gerçekleşecek??????[/QUOTE] valla cnm burdaki doktorum aşılama yapalım dedi artık salı gunune kadar bekleyecem adet olmazsam doktora gıdıcem o zmn ayrıntılı soracam herşeyi kesin öğrenince yazarım burdan inş. Hayırlısı olur.

Canim yumurta catlamayinca asilama ya gecebiliyomuyuz ki ben gecemiyoruz diye biliyorum yanlis mi biliyorummm umarim olur çünkü bende asilama daha uygun fiyat diye istiyorum ama catlamayinca nasil asilama işlemi gerçekleşecek??????
valla cnm burdaki doktorum aşılama yapalım dedi artık salı gunune kadar bekleyecem adet olmazsam doktora gıdıcem o zmn ayrıntılı soracam herşeyi kesin öğrenince yazarım burdan inş. Hayırlısı olur.[/QUOTE]

Amin canim inşallah hayirlisi olur.. Tesekkur ederim paylasirsan bende çok sevinirim.. Takip edicem:)

bugün anneler günü
ben de hayırlısı ile anne olmak istiyorum..
rabbim duy sesimiiiiiiiiiiiiiii............

İnsallah bıdahaki anneler gününde rabbim isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin.bütün annelerimizn anneler günü kutlu olsun.

aynı dertten bende muzdaribim canım.17 aylık evliyim ,sağ yumurtalığımda 6cm boyutunda çikolata kisti var.bu sene ekim ayında 6 haftalık bebeğimi düşük dolayısıyla kybettim,benden sonra evlenen bir çok kişi bebek bkliyor,bunun nasıl bir psikoloji olduğunu tarif etmem mümkün değil,zaten çeken bilir derler ya o hesap!
(mart ayında yumurta takibi ve hemen ardından çatlatma iğnesi yaptırdım o da negatif oldu:)) )

seni çok iyi anlıyorum ben le birlikte evlenenler ilkini büyüttü ikinciyi kucağına aldı zor bir durum ama rabbime sığındığım zaman daha kolaylaşıyor...
vardır rabbimin bir bildiği...en kısa zaman da hayırlısıyla bebişin gelir canım inşallah......

bugün anneler günü
ben de hayırlısı ile anne olmak istiyorum..
rabbim duy sesimiiiiiiiiiiiiiii............
Bende anne olmak istiyorummmmm..
İnsallah bıdahaki anneler gününde rabbim isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin.bütün annelerimizn anneler günü kutlu olsun.
İnşallah bi daha ki anneler günün de bebislerimiz kucagimizda olur .. Amin Yarabbim....
Yalniz değilsin arkadasimmm. bende 20 aylik evliyim bi dusugum oldu 4 haftalik.. Başka da tutturamadik nisan ayında klomen catlatma iğnesi yumirtalik takibi ama maalesef catlamadi bile yumurtam..
Ahh canim annenin 18 sene çocuğuolmadi benden sonra aama Rabbim çok şükür ki ikiz evlat verdi Rabbimin bildiği vardır .. İnşallah olacak bebeklerimiz olacak.. Gelecek sene anne olarak geciricez anneler gününü :) inşallah... (İçin öyle aciyo ki kendi mi öyle avutuyorum sanirim)

[inş en kısa zamanda bu isteğimize kavuşuruz arkadaşlar,,,maddi ve de manevi açıdan zor bir durum...hele ki bir de iş yaşamınız varsa izin alma süreçleri,her defasında utana sıkıla izin isteme başlı başına sıkıntı!

Bende varim evlendigimizden beri korunmadik eaimde bende bisey cikmadi ama olmuyor napalim takdir Allahin.. İnsallah birgun merhamet eder ve evlatlarimiza kavusuruz

(Yalniz değilsin arkadasimmm. bende 20 aylik evliyim bi dusugum oldu 4 haftalik.. Başka da tutturamadik nisan ayında klomen catlatma iğnesi (yumirtalik takibi ama maalesef catlamadi bile yumurtam.. )

canım inşş sende anne olma duygusunu en kısa zmanda tadarsın..erken dönem gebelik kaybı çok acı bişy.sana da böyle dediler mi bilmiyorum ama bana düşükten sonra şu lafı söylediler: daha bebek bile değildi ki o,üzülme bence!
ya nasıl üzülmezsin o mm lik dahi olsa senin bir hücren,senden can bulmuş...eşiim bile beni aynı lafla teselli ediyor hala...:))
inşş atlatacağız cnımm bu durumu ,,,,,

Son düzenleme:

seni o kadar iyi anlıyorum ki canım anneler günü bugün geçen yıl annelik hayalini kurmaya başladığım gün. 1 yıl geçti olmadı. senn dediğin gibi anneler günü reklamlarına sokakta gördüğüm hamilelere bir yakınımın bebeği olduğunda onu severken hatta sokakta gördüğüm bir çocuğa bile ağlıyorum artık. o kadar ağır geliyor ki bazen o kadar korkuyorum ki bu duyguyu hiç tadamamaktan. rabbm hepimizin yardımcısı olsun vardır bir hayır biliyorum bugün umut doluum daha da umutlanacağım inşallah. zaman diyorum zamanı var yeter ki hayırlısıyla gelsin. sen ne zamandır istiyorsun sorun var mı gittin m doktora

en kısa zamanda anneliği tadarsın tadarız inşallah...
ben evlendikten bir 6 ay sonra istemeye başladık ama bir türlü nasip olmadı hayırlısı...
ben de pko varmış ben de daha yeni öğrendim...
önceki gittiğim doktorlar hiç söylememişlerdi...
yeni gittiğim doktorum söyledi..

Bende varim evlendigimizden beri korunmadik eaimde bende bisey cikmadi ama olmuyor napalim takdir Allahin.. İnsallah birgun merhamet eder ve evlatlarimiza kavusuruz

en kısa zamanda biz ve bizim gibi evlat hasretiyle yanan bütün kaderdaşlarımız...
annelik duygusunu hayırlısıyla tadarız inşallah.......

baya olmuş canım rabbm kavuşturur inşallah bir an önce. soğan kürü uygula canım o baya etkili oluyormuş bendede vardı ama2 defa yaptım ayrı ayrı 7 şer gün şuan hiç kalmamış. benmde eşimde az bir sıkıntı varmış 2 aya çözeriz dedi doktor ama bilmiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…