...............ben ne zaman anne olacağım.................

1 ay boyunca öyle çok düşünmüyorum üstüne düşmüyorum ama adet yaklaştımı sürekli hayal ederken buluyorum kendimi sonra çok kızıyorum kendime boş hayallere kapılma sonu üzüntü oluyo diye 6 gün var adetime yine bir sürü hayaller.. bu defa çok sık idrara çıkıyorum bnu ilk defa yaşıyorum bu yüzden daha çok ümitlendim düşünmk istemiyorum ama olmuyo

Allah kucağına almayı nasip etsin, şimdiye kadar hep sırt üstü diye duyduk niye yüz üstü

evet cnm bende yıllarca öyle yaptım kadına da dedim ki ben yıllarca öyle yaptım kadında dedi e sonuc ortada bide yüzüstü yat bakalım dedi denedim ve hamile kaldım o ay tweyzeye verdim müjdeyi karnımı elledi oglun olcak senin dedi ve onu da bildi ne varsa eskilerde var vallahi denemek lazım

o şekilde spermler dışarı çıkmadımı

o şekilde spermler dışarı çıkmadımı
bir kısmı cıkıo boşalma olduktan sonra selpakla kapattım cıkmasını engelledim böylece en az 45 dk öyle yattım sonra yan pozisyonda yattım bütün gece o şekilde oldu bunu yaptıgım zaman da adetim yeni bitrmişti 1 2 gün olmustu

kuzum benim sıkma canını herşeyin bi vakti saati var bizim köyde karşı komşu 16 sene mücadeleden sonra sonunda tüp bebek yaptırdı da aldı yavrusunu kucağına. hatta kocaman oldu 7-8 yaşlarında çocuğa kızıyor bağırıyor tuhaf anlayacağın demkki herşey unutuluyor
köylü kafası belki 5-6 seneden sonra yaptırsaydı daha erken alırdı kucağına ama ben hep diyorum herşey nasip kısmet Allahü Teala Ol Deyince oluveriyor bizde onun vakti saatini bekliyoruz bence yapılacak en önemli şey doğru adımlar atmak ben 5 senedir sürekli baştan tedavi olacam diye farklı hastanelerde veya aynı hastanelerde hep baştan başladık ve sonuca ulaşamadık tetkik edildik ama sonuç hep aynıydı ya bekleyecektik yada tüp bebek yaptıracaktık ben bu baştan başlayan tedavilere gıcık oldum belkide biz sonuca ulaşamadığımız için hep yarım kaldı ya eşimle tartıştık yada bi hayal kırıklığı yaşadık... sonunda 3-4-5 ay derken seneler aktı geçti...
bizde sonunda tüpe karar verdik gerisini biliyosun zaten Rabbim en kısa zamanda doğru kararlar almayı nasip etsin ve de yüzünü güldürsün seni seviyorum

Son düzenleme:

Ben aşılamada ovitrelle kullandım. Doktor kalçadan yapılacak demişti hemşire de olur mu öyle şey deyip koldan vurmuştu küçük bi iğnesi vardı ama hep acaba vardır o çatlatma iğnesiyle ilgili aklımda yani iğne değil de vuruluş yeri açısından. Bana bu doktorum pregnly 5000 verdi iki tane yani 2 doz değil de 1,5 doz vurundum sanırım. 2 toz 1 su şeklinde ama belki içeriğiyle alakalı bir şeydir. Ovitrelle tek başına etki yapıyordur. Sen konuşursun doktorunla uygun olanını verir zaten. HEmen doktor değiştirmeyi düşünme:) hangi şehirde yaşıyorsun?

allah allah be nde ovitrelle kullanmıstım karından vuruyordum en etkilisi karından demişlerdi ozamanlar

allah allah be nde ovitrelle kullanmıstım karından vuruyordum en etkilisi karından demişlerdi ozamanlar

Valla canım bana doktor kalçadan yaptıracaksın demişti ordaki hemşire de orada çok yağ dokusu var koldan yapılması lazım deyip koldan yapmıştı. Kafam çok karışmıştı o dönem zaten de tutmadı aşılamam. Herkes farklı mı uyguluyor anlamadım ki?

doktorum bana yumurtaya en yakın yerden vurki hemen etki etsin demişti ozaman göbek altından vuruyordum ben demek herkes farklı söylüo inş cnım tez zamanda gelir senin de bebegin sende uzun yıllardır ugrasıyorsun sanırım ben 8 yıl ugrastım cok zordu

biliyorsun burda birbirimize çok destek olduk iyi ki varsın canım benim....
inşallah tedavi sürecin olumlu geçer ve hayırlısıyla bebişin gelir inlşallah canım....
ben de şöyle dalıp bir düşününce 5 sene nasıl sabrettim diyorum demek ki derdi veren rabbim sabrınıda veriyor...
hayırlısıyla rabbim bekleyen herkesi daha fazla bekletmesin evlat hasretini dindirsin......

Saol canım benim Aminnnnn hepimizin öyle veya böyle yürümekte olan tedavisi İnşallah hayırla sonuçlanır beklemek zor etrafta görüp insanın canı kaynıyor kendinin olması bambaşka ötelerin ötesi canan dır eminim bazen görümcemin çocuğuna bile öyle canım kaynıyorki içine sokası geliyor insanın..
ablalarımın ise şu an biri 1 yaşında biri 2 yaşında bebişleri var çok seviyorum çok güzel bir duygu umarım bu sınav çabuk biter (İnşallah)

bol bol dua

İnşallah canım inşallah ben de 7 yıldır uğraşıyorum işte... Bazen gücümün tükendiğini ve hep böyle devam edeceğini hissediyorum

İnşallah canım inşallah ben de 7 yıldır uğraşıyorum işte... Bazen gücümün tükendiğini ve hep böyle devam edeceğini hissediyorum

bende cok mutsuz anlar gecirdim artık son yıl hayatımızın %90 ı bebege endeksliydi senden önce evlenenler 2. cocugu almıs kucagına sen hala debeleniosun ama allah cok büyük ugraslarımızı görüo ve bizi ödüllendirio senin de gelecek bebegin inşallah tez zamanda

Mezun ettiğim öğrencilerimin bile çocuğu oldu düşün artık ne haldeyim Ama Allah büyük vardır bir bildiği inş bu son transferim olur da kucağıma alırım. Ben ve benim gibi isteyen herkese versin inşallah Allah'ım

ahh ahhh bendee varımm kızlarr 3 yıldır bebişimin hayaliyle yaşıyorum hep ve sonunda tüp bebeğe karr verdım allah nasıp ederse haziranda başlamayı düşünüyorum

ahh ahhh bendee varımm kızlarr 3 yıldır bebişimin hayaliyle yaşıyorum hep ve sonunda tüp bebeğe karr verdım allah nasıp ederse haziranda başlamayı düşünüyorum

Inşallah tutar Birsencimmm tüp bebek işlemin başarılı olur sağlıkla kucağına alırsın. ..olsunda tup bebek olsun...bende inşallah tüp bebek yapma şansını yakalarim. .

öyle mi oluyor hiç duymadımçççççç
Beslenme yumurtaliklari etkiliyor ya o yüzden dedim
tabiki canım okurum bu cuma başlarım
Allah razi olsun canim Rabbim evladini sagsalim kucagina almayi nasip etsin...
Benimde ovitrelleydi bu iğneyi karindan koldan ve kalçadan yapabiliriz ben göbek yumurtalıklar ima daha yakin diye göbekten istedim.. Ama hic bisekilde yumurtam catlamadi canim iğneye rağmen.. Bu ay ben doktorumdan pregnyl isticem bakalim iinşallah verir :)
karin kol kalça olabilir canim :)
Canim inşallah güzel sonuç alirsin inşallah...

hoş geldin aramıza canım...
güzel bir tedavi süreci geçirirsin inşallah...
sonucunda da bebişin gelsin aminn......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…