kızlar selam ne kadardır ugrasıyorsunuz bilmiyorum ama en coklardan biri benimdir diye düsünüyorum tam 8 yıl sonra geldi bebegim 8 yıl boyunca yasadıklarımı bir ben bir allah bilir onca test asılama ilaclar igneler ve sonuc hep kocaman bir negatif. 8 yıldan sonra ansızın cıkıp geldi bebegim 5 aylık gebeyim allah nasip ederse oglum olacak. size bir kac tavsiyem olacak 1 2 yıl deneyip olmadıgında sakın mutsuz olmayın cünbkü yıllar gectikce mutsuzluk artıo ve 6 yıldan sonra akıl almaz boyutlara ulasıo. hayattan hic zevk almıosunuz bile o yüzden cok bunaldım 2 yıldır denedik olmuo bıktım tükendim vs laflarını kullanmayın lütfen ikincisi pco hastasıydım ben 43 yumurtam vardı 7 8 kg verdim hamile kalmam da büyük etkisi oldu bence kötü alıskanlgınız varsa bırakın ve ilişki takibi yapmayın adet bitimi ilişkiye girin yumurtlama günü beklemeyin ilişki sonrası yüzüstü yatmayı deneyin ben bunları yaptım ve geldi bebegim inş allah sizlere de yaşatsın
1 ay boyunca öyle çok düşünmüyorum üstüne düşmüyorum ama adet yaklaştımı sürekli hayal ederken buluyorum kendimi sonra çok kızıyorum kendime boş hayallere kapılma sonu üzüntü oluyo diye6 gün var adetime yine bir sürü hayaller.. bu defa çok sık idrara çıkıyorum bnu ilk defa yaşıyorum bu yüzden daha çok ümitlendim düşünmk istemiyorum ama olmuyo
Allah kucağına almayı nasip etsin, şimdiye kadar hep sırt üstü diye duyduk niye yüz üstü
evet cnm bende yıllarca öyle yaptım kadına da dedim ki ben yıllarca öyle yaptım kadında dedi e sonuc ortada bide yüzüstü yat bakalım dedidenedim ve hamile kaldım o ay tweyzeye verdim müjdeyi karnımı elledi oglun olcak senin dedi ve onu da bildi ne varsa eskilerde var vallahi denemek lazım
bir kısmı cıkıo boşalma olduktan sonra selpakla kapattım cıkmasını engelledim böylece en az 45 dk öyle yattım sonra yan pozisyonda yattım bütün gece o şekilde oldu bunu yaptıgım zaman da adetim yeni bitrmişti 1 2 gün olmustuo şekilde spermler dışarı çıkmadımı
Ben ne zaman anne olacağım acaba olabilecek miyim?:44::44::44:
Aklımdan hiç çıkmıyor bu sorular...etrafımdan birinin hamilelik haberini duyduğumda..
hamile birini gördüğümde içerim acıyor....insanın içi acır mı ?acıyor işte.....
ama herşeye rağmen inancım tam hep dua ediyorumsadece kendim için değil..
benim durumumda olan bütün kardeşlerim için........
burada olmak, sohbet etmek derdimi hafifletiyor...
Biliyorum benim yaşadığım duyguları yaşayan arkadaşlar çok burda.....
gelin sohbet edelim birbirimizin dertlerine ortak olalım..
dertler paylaşıldıkça küçülürmüş...
dertlerimizi küçültüp yok edelimmm....................:13::13:
Benim kayinvalidem menepozlu bitek ondan boyle bisey isteyebilirim o da çokyyavaş okuyor yetistiremez sanirsamhamile olarak senden istersem boyle bisey benim adima benim niyetim icin okur musunnnn ????
İnşallah canim benim inşallah...
Canin eğer İstanbula yakinsan buradaki arkadasim da sana yapar .
Bana ovitrelle iğne yazmisti 250 mg iki gün sonra catlamayinca bi tane daha yazsaniz onu da yaptirsam dedim olmazzzz dedi .. Ama sen 2 doz vurdurmussun acaba benim doktorum mu anlamiyor ya :) bunu da mi degistirsem :)
Ayyy inşallah bende de ise yarar canim benim .
Tesekkur ederim canimm. Tavsan olucam yiye yiye
Benim kayinvalidem menepozlu bitek ondan boyle bisey isteyebilirim o da çokyyavaş okuyor yetistiremez sanirsamhamile olarak senden istersem boyle bisey benim adima benim niyetim icin okur musunnnn ????
Ben aşılamada ovitrelle kullandım. Doktor kalçadan yapılacak demişti hemşire de olur mu öyle şey deyip koldan vurmuştu küçük bi iğnesi vardı ama hep acaba vardır o çatlatma iğnesiyle ilgili aklımda yani iğne değil de vuruluş yeri açısından. Bana bu doktorum pregnly 5000 verdi iki tane yani 2 doz değil de 1,5 doz vurundum sanırım. 2 toz 1 su şeklinde ama belki içeriğiyle alakalı bir şeydir. Ovitrelle tek başına etki yapıyordur. Sen konuşursun doktorunla uygun olanını verir zaten. HEmen doktor değiştirmeyi düşünme:) hangi şehirde yaşıyorsun?
allah allah be nde ovitrelle kullanmıstım karından vuruyordum en etkilisi karından demişlerdi ozamanlar
Valla canım bana doktor kalçadan yaptıracaksın demişti ordaki hemşire de orada çok yağ dokusu var koldan yapılması lazım deyip koldan yapmıştı. Kafam çok karışmıştı o dönem zaten de tutmadı aşılamam. Herkes farklı mı uyguluyor anlamadım ki?
kuzum benim sıkma canını herşeyin bi vakti saati var bizim köyde karşı komşu 16 sene mücadeleden sonra sonunda tüp bebek yaptırdı da aldı yavrusunu kucağına. hatta kocaman oldu 7-8 yaşlarında çocuğa kızıyor bağırıyor tuhaf anlayacağın demkki herşey unutuluyor
köylü kafası belki 5-6 seneden sonra yaptırsaydı daha erken alırdı kucağına ama ben hep diyorum herşey nasip kısmet Allahü Teala Ol Deyince oluveriyor bizde onun vakti saatini bekliyoruz bence yapılacak en önemli şey doğru adımlar atmak ben 5 senedir sürekli baştan tedavi olacam diye farklı hastanelerde veya aynı hastanelerde hep baştan başladık ve sonuca ulaşamadık tetkik edildik ama sonuç hep aynıydı ya bekleyecektik yada tüp bebek yaptıracaktık ben bu baştan başlayan tedavilere gıcık oldum belkide biz sonuca ulaşamadığımız için hep yarım kaldı ya eşimle tartıştık yada bi hayal kırıklığı yaşadık... sonunda 3-4-5 ay derken seneler aktı geçti...
bizde sonunda tüpe karar verdik gerisini biliyosun zaten Rabbim en kısa zamanda doğru kararlar almayı nasip etsin ve de yüzünü güldürsün seni seviyorum
biliyorsun burda birbirimize çok destek olduk iyi ki varsın canım benim....
inşallah tedavi sürecin olumlu geçer ve hayırlısıyla bebişin gelir inlşallah canım....
ben de şöyle dalıp bir düşününce 5 sene nasıl sabrettim diyorum demek ki derdi veren rabbim sabrınıda veriyor...
hayırlısıyla rabbim bekleyen herkesi daha fazla bekletmesin evlat hasretini dindirsin......
doktorum bana yumurtaya en yakın yerden vurki hemen etki etsin demişti ozaman göbek altından vuruyordum ben demek herkes farklı söylüo inş cnım tez zamanda gelir senin de bebegin sende uzun yıllardır ugrasıyorsun sanırım ben 8 yıl ugrastım cok zordu
İnşallah canım inşallah ben de 7 yıldır uğraşıyorum işte... Bazen gücümün tükendiğini ve hep böyle devam edeceğini hissediyorum
bende cok mutsuz anlar gecirdim artık son yıl hayatımızın %90 ı bebege endeksliydi senden önce evlenenler 2. cocugu almıs kucagına sen hala debeleniosun ama allah cok büyük ugraslarımızı görüo ve bizi ödüllendirio senin de gelecek bebegin inşallah tez zamanda
İnşallah canım benim. Ama sen de ümidini kaybetRabbim ol desin yeter ki fsh da neymiş:) Ya neyi anlamıyorum biliyor musun?
MEsela benim lh yüksek senin fsh nasıl olur da bunları düşürecek bir ilaç olmaz. Hele ki bu çağda bunca insan bu dertlerle uğraşırken.
ahh ahhh bendee varımm kızlarr 3 yıldır bebişimin hayaliyle yaşıyorum hep ve sonunda tüp bebeğe karr verdım allah nasıp ederse haziranda başlamayı düşünüyorum
Beslenme yumurtaliklari etkiliyor ya o yüzden dedimöyle mi oluyor hiç duymadımçççççç
Allah razi olsun canim Rabbim evladini sagsalim kucagina almayi nasip etsin...tabiki canım okurum bu cuma başlarım
Benimde ovitrelleydi bu iğneyi karindan koldan ve kalçadan yapabiliriz ben göbek yumurtalıklar ima daha yakin diye göbekten istedim.. Ama hic bisekilde yumurtam catlamadi canim iğneye rağmen.. Bu ay ben doktorumdan pregnyl isticem bakalim iinşallah verir :)Ben aşılamada ovitrelle kullandım. Doktor kalçadan yapılacak demişti hemşire de olur mu öyle şey deyip koldan vurmuştu küçük bi iğnesi vardı ama hep acaba vardır o çatlatma iğnesiyle ilgili aklımda yani iğne değil de vuruluş yeri açısından. Bana bu doktorum pregnly 5000 verdi iki tane yani 2 doz değil de 1,5 doz vurundum sanırım. 2 toz 1 su şeklinde ama belki içeriğiyle alakalı bir şeydir. Ovitrelle tek başına etki yapıyordur. Sen konuşursun doktorunla uygun olanını verir zaten. HEmen doktor değiştirmeyi düşünme:) hangi şehirde yaşıyorsun?
karin kol kalça olabilir canim :)allah allah be nde ovitrelle kullanmıstım karından vuruyordum en etkilisi karından demişlerdi ozamanlar
Canim inşallah güzel sonuç alirsin inşallah..ahh ahhh bendee varımm kızlarr 3 yıldır bebişimin hayaliyle yaşıyorum hep ve sonunda tüp bebeğe karr verdım allah nasıp ederse haziranda başlamayı düşünüyorum
ahh ahhh bendee varımm kızlarr 3 yıldır bebişimin hayaliyle yaşıyorum hep ve sonunda tüp bebeğe karr verdım allah nasıp ederse haziranda başlamayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?