Saol canım benim Aminnnnn hepimizin öyle veya böyle yürümekte olan tedavisi İnşallah hayırla sonuçlanır beklemek zor etrafta görüp insanın canı kaynıyor kendinin olması bambaşka ötelerin ötesi canan dır eminim bazen görümcemin çocuğuna bile öyle canım kaynıyorki içine sokası geliyor insanın..
ablalarımın ise şu an biri 1 yaşında biri 2 yaşında bebişleri var çok seviyorum çok güzel bir duygu umarım bu sınav çabuk biter (İnşallah)
bol bol dua
İnşallah canım inşallah ben de 7 yıldır uğraşıyorum işte... Bazen gücümün tükendiğini ve hep böyle devam edeceğini hissediyorum
Inşallah tutar Birsencimmm tüp bebek işlemin başarılı olur sağlıkla kucağına alırsın. ..olsunda tup bebek olsun...bende inşallah tüp bebek yapma şansını yakalarim. .
Beslenme yumurtaliklari etkiliyor ya o yüzden dedim
Allah razi olsun canim Rabbim evladini sagsalim kucagina almayi nasip etsin...
Benimde ovitrelleydi bu iğneyi karindan koldan ve kalçadan yapabiliriz ben göbek yumurtalıklar ima daha yakin diye göbekten istedim.. Ama hic bisekilde yumurtam catlamadi canim iğneye rağmen.. Bu ay ben doktorumdan pregnyl isticem bakalim iinşallah verir :)
karin kol kalça olabilir canim :)
Canim inşallah güzel sonuç alirsin inşallah...
hoş geldin aramıza canım...
güzel bir tedavi süreci geçirirsin inşallah...
sonucunda da bebişin gelsin aminn......
inşallah emelcimmm..allah buyuktur cnm senın için dua edicem cnm arkadaşım benım..emelcım bu arad çok stresliyim bugün çatlatma iğnesinden sonra 18. günümdü gelen giden yok :18::18::18:
inşallah cnm hepimiz güzel haberler veririz
hoşbuldum canım inşallah beklemek çok zor bizi bizden iyi kimse analamaz herkesın kucağında bebek vr çevremde benımde olsun çok istiyorum yalnızlığımı o doldursun evime ses neşe gelsin çok istiyorum
kızlarr aranızda pregnly çatlatma ıgnesı kullnan varmı kaç gün sonra kırmızılar geldı bu benım 3. kullanışım geçen sefer 14. gün gelmişti bugün 18. gün bittii çok heycan yaptımmm :18::18::18::18::18:
evet canım aynı şeyleri istiyoruz hepimiz..bizi ancak bizim gibiler anlar.. çekmeyen bilmez...
ben ovıtrelle kullanmıştım ama şimdi hatırlamıyorum ne zaman geldi...inşallah hamilesindir canım amin..........
ewt cnm benım kalplerımız bir duygularımız aynı..
walla kendımı tüp bebeğe o kadar hazırldımkı hamıle olabılecegım hıc aklıma gelmiyor bile :18:
böyle olayları çok duydum tam tüp bebek öncesi hamile olanları rabbim göndermiştir inşallah mucizeni...........
benim net açmadı bu linki ne vardı canım orda...........
fsh yüksekliği sonucu erken menopoz 26 yaşındayım şuan...yumurtlamam olmuyor fsh yüksek olduğu için tüp bebekte olmuyor...
düşmesini bekliyoruz.düşürecek ilaçta yok..
eşim yeni ikna oldu tüp bebeğe ama benim fsh tavan yaptı şuan tüp bebekte olmuyor..düşerse deneyecek dr.um..
fsh 15 anltında olması gerekiyor tüp bebek için benim 89 a kadar çıktı
senin neyin var?
FSH hormonu yüksek ise düşürmek için bir tutam kadar kurutulmuş testere dişili aslan pençesi kaynayan 1 bardak damacana suyuna karıştırılır ve kısık ateşte 5 dakika boyunca demlenir. Ardından, FSH kürünün ılıması için beklenir. Ilıdıktan sonra ise içime hazır hale getirmek için kür süzülür.
Hazırlanan bu yüksek FSH hormonu düşürücü kürden 1 ay süresince her gün 2 bardak içilir. İlk bardak kahvaltıdan 2 saat sonra, ikinci bardak ise akşam yemeğinden 2 saat sonra içilmelidir. 1 aylık kür tamamlanınca kürün uygulamasına 1 hafta ara verilir. Bu 1 haftalık aradan sonra aynı kür 1 ay daha uygulanır ve tamamlanır. FSH hormonu kürü her seferinde taze olarak hazırlanıp içilmelidir.
Canım bi arkadaşımında senin gibi FSH çok yüksekti 2 ay bu kürü uyguladı ve değerleri normale indi geçen ay ve şimdi tüp bebeğe başladı, uygularsan işe yarar inşallah.
buarada bende 7 yıl olacak evleneli 26 yaşındayım, pkoluyum, 1 aşılama ve 2 tüp bebek yaptırdım.
inşallah cnm allah büyüktür ama inan umutlanmaktan çok korkuyorum artık
allah razı olsun birsencim duaların için..inşallah gebesindir birsen...
Kanda baktırsana gebeliğe çıkar eğer adetin geçtiyse..çok heyecanlı yaaaaaa...
aynı duygulara bazen bende kapılıyorum özellikle adetimin yaklaştığı geleceğini anladığım zaman hiç olmayacakmış gibi geliyor..
bazı anlar geliyor ki ölsem hiçbirşey gözüme görünmeyecek........
Beslenme yumurtaliklari etkiliyor ya o yüzden dedim
Allah razi olsun canim Rabbim evladini sagsalim kucagina almayi nasip etsin...
Benimde ovitrelleydi bu iğneyi karindan koldan ve kalçadan yapabiliriz ben göbek yumurtalıklar ima daha yakin diye göbekten istedim.. Ama hic bisekilde yumurtam catlamadi canim iğneye rağmen.. Bu ay ben doktorumdan pregnyl isticem bakalim iinşallah verir :)
karin kol kalça olabilir canim :)
Canim inşallah güzel sonuç alirsin inşallah...
emelcim nasılsın kuzumm
Esescimmm canım benim nasıl olsun işte ev iş git gel aynı. ..sen nasılsın tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?