Ben ne zaman Anne olacagim :(

Ben 5 yıldır evliyim biz kendimiz istemedik çocuk yaşım 28 ve hala istemiyoruz seneye belki diyoruz arada tabiki bunaldığım oluyo çocuk yapın diyenlerden ama insan kendini hazır hissetmeli milletin demesiyle mi çocuk yapcaz hatta benim eşim şakayla karışık bizim olmuyo çocuk diyor artık millete bana kalırsa rahat ol kafaya takma. her yolu deneyen olmayan ama sonradan kendiliğinden çocuk sahibi olan tanıdığım var rahat olursan kalbini temiz tutarsan olur bebişin çok gençsin daha allah inşallah nasip eder akışına bırak ☺

Ben 5 yıldır evliyim biz kendimiz istemedik çocuk yaşım 28 ve hala istemiyoruz seneye belki diyoruz arada tabiki bunaldığım oluyo çocuk yapın diyenlerden ama insan kendini hazır hissetmeli milletin demesiyle mi çocuk yapcaz hatta benim eşim şakayla karışık bizim olmuyo çocuk diyor artık millete bana kalırsa rahat ol kafaya takma. her yolu deneyen olmayan ama sonradan kendiliğinden çocuk sahibi olan tanıdığım var rahat olursan kalbini temiz tutarsan olur bebişin çok gençsin daha allah inşallah nasip eder akışına bırak ☺
insallah canim ya hep dua ediyor kendiliginden gelsin diye bende istiyorum millet umrumda degil bi cocugum olsun sadece onunla ilgilenym kimse umrumda olmasin istiyorum

Canim ilk once Allah yardimcin olsun bende kizimda zor hamile kaldim 2 seneden fazla denedik ettik sonra cok sukur oldu. Rabbimin belirledigi uygun gordugu bir zaman var ondan once olmuyor. Biraz once bi tanidigimin 38. Haftada ölü dogum yaptigini ogrendim onlarda denedi kac dusuk ve simdi evlat acisi. Allahtan hayirlisini iste bazen olmamasi olup kaybetmekten daha dayanabilinecek bi durum. Rabbim tez zamanda saglikli hayirli bi evlat nasip etsin insallah. Tum isteyenlere..

Canim ilk once Allah yardimcin olsun bende kizimda zor hamile kaldim 2 seneden fazla denedik ettik sonra cok sukur oldu. Rabbimin belirledigi uygun gordugu bir zaman var ondan once olmuyor. Biraz once bi tanidigimin 38. Haftada ölü dogum yaptigini ogrendim onlarda denedi kac dusuk ve simdi evlat acisi. Allahtan hayirlisini iste bazen olmamasi olup kaybetmekten daha dayanabilinecek bi durum. Rabbim tez zamanda saglikli hayirli bi evlat nasip etsin insallah. Tum isteyenlere..
Aynen cnm cok haklisin oyle olursa daha beter cokerim allah korusun.. Hep hayirlisi olsun diye dua etmek en dogrusu zaten nasip bakalim nezaman olacak

Allah en kısa ve hayırlı zamanda anne olmanızı nasip etsin . Bizim insanımız bazen karşıdakini kırdığını düşünemiyor. Bende bu yollardan geçtim. Hatta en yakınım dediğim insanlar bile kırdı beni. Biz zaten bu dönemde hormonal olarak çok hassas kırılganız üstüne yanlış yaklaşımlar olınca üzülüyoruz. Dayımın hanımı bana demişti ki , benim kızım hamile sen daha hamile kalmadın , gülermisin ağlar mısın ?
Bu dönemler hep bu tip insanlarla daha da zor geçiyor. Ama emin olun siz sadece kendinize yaparsınız. O kişiler olayın farkında bile değiller. Sonra ne oldu tahmin edin :D
Yok mu ikinci bebek :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bu devran böyle döner...

Allah en kısa ve hayırlı zamanda anne olmanızı nasip etsin . Bizim insanımız bazen karşıdakini kırdığını düşünemiyor. Bende bu yollardan geçtim. Hatta en yakınım dediğim insanlar bile kırdı beni. Biz zaten bu dönemde hormonal olarak çok hassas kırılganız üstüne yanlış yaklaşımlar olınca üzülüyoruz. Dayımın hanımı bana demişti ki , benim kızım hamile sen daha hamile kalmadın , gülermisin ağlar mısın ?
Bu dönemler hep bu tip insanlarla daha da zor geçiyor. Ama emin olun siz sadece kendinize yaparsınız. O kişiler olayın farkında bile değiller. Sonra ne oldu tahmin edin :KK70:
Yok mu ikinci bebek :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bu devran böyle döner...
iyikki buraya uye olmusum vallahi hepiniz cok ictensiniz beni rahatlattiniz evet cnm tamda dediginn gbi olacagini biliyorum ablam diyor sen biraz abartiyosun bazi seyleri ama nebiliyim bana oyle geliyor :KK66: ama bazilarida cidden ve bilrek canimi yakmaya calisiyor ama ben guclu bi insan oldugumu dusuniyorum bigun buraya yazicam ben anne olacagim diye asla pes etmeyecegim !! :KK48:

Merhaba ben de 3 yıl bekledim. 2 yıl da istememistik. Tesadüfen eşimin kasigindaki ağrı dan varikosel olduğunu öğrendik. Ardından da bende pcos. Eşim ameliyat oldu. Değerleri yükseldi. Ki doktor sizde kendiliginden olabilir demişti. Fakat çevre faktörü o kadar önemli bi türlü kafadan atılmıyor ki; normalde herseyi kafasına takan da bi insan değilimdir. Eşime bi gün bu özlem içimde bi boşluk kara delik oluşturdu. Bazen en güzel günlerimi bile yutup geçiyor demiştim. Kendime sürekli bi uğraşlar buldum. Beni negatifleyen insanlardan uzaklaştım. Eşim de sağolsun arkamda oldu hep. En son burun ameliyati geçirdim. Güzel oldu olmadı ona kafayı yormuşken hamile oldugumu öğrendim. Insan beklemeye de katlanır da su bile bile laf sokanlar güya aciyanlar olmasa. Ki benim arkadaş ortamım bile değişti. Çünkü damdan düşeni ancak damdan düşen anlıyor. Böyle de anlattım ama sosyal hayatımı yaşadım gezdim yedim eğlendim. Ama bi an oluyo aklına düşüyo o andan hemen çıkmaya çalıştım hep. Genelde regl dönemleri zorlu geçiyo. Umudun olmasa da görmek istemiyosun olduğunu. Çünkü İnsanız yok desek te umutla yaşıyoruz. Rabbim duanı hayirlisiyla boş çevirmez inşallah. :KK200:

evet cnm suan bende de war öyle bı cevre:((( bende pkoyum cnm.pekı senın nasıl ılerledı?tedavı oldunmu yumurta takıbı falan yanı?bırde adetlerın duzenlımıydı?

Back
X