İnsallah .
İnşallah bulursun hayırlısı olsun hakkımda dua et bolce
Ya ben cocuklara cok düşkünüm yeğenlerim falan sürekli ilgilenip bakarim ama galiba evde kalmaktan kafayi yedimdikkatimi çekti, bu aralar her gün bir kaç tane '' benim evlenmeye hakkım yokmu seda abla'' kıvamında konu açılıyor : )
Aman ben de evlenemedim kız boşver hem de ne kocam var ne kariyerim tam bir looserım neyse ki corona değilim falan öyle yuvarlanıp gidiyorum.
Zaten siz anasi diye bahsederek iyi bı görüntü olusturmuyorsunuz gözümüzde .Merhaba millet ! Benim aktif hesabim var ancak o diger hesabimda genel olarak yemek uzerine paylasim yaptigim icin bu sayfadan yazmak istedim . Ben 24 yasindayim laboratuvar okudum 2 yillik baktim bana gore degil birakip bir pastanede calismaya basladim imalat bolumunde . 2 yil calistim sonra pandemi girdi ben de gecen şubat ayindan beri calismiyorum .konu şu benim sevgili anlaminda sadece lisede gorustugum cocuklar olmustu o da en fazla 2 ay suren seylerdi yani ergence seyler. İnanin karsima hic kimse çıkmıyor yani gelenler genelde akraba oluyor geçen dayımın oğlu ile görüştürmek istediler ya hem abi olarak görüyorum hemde akraba evliliği istemiyorum sonuçta doğacak çocukta zeka problemi bilmem her türlü hastalık çıkıyor. Simdi diceksiniz buna mi taktın evet maalesef istemeyince türlu bahane oluyor. Biri daha vardi onun da anasi dedikoducu yani tum akraba o kadinin fesatligini biliyor sirf oglu iyi diye o kadindan laf yemek de istemiyorum. Ya hani kismet kapali derler ya cidden öyle evlenmek istiyorum çünkü gerçekten çocuğum olsun onunla vakit gecireyim yaş erken çocuk doğurup onun her aninda ona yetişen genç anne olmak istiyorum. biriyle mutluluğumu hüznümü paylasmak istiyorum. Sizler ne soylersiniz bu konuda kriterlerim cok mu sizce ne bileyim sizler esinizle nasil kac yasinda tanistiniz ?
Aynen zaten oyle tipe adamin malina bakan biri degilim hatta calisip birlikte alma tarafındayım çünkü borclarla yapilan işe girismem zaten.genelde 24 olunca e tabi sürekli evde de olunca akrabalardan çıkıyor .nasil desem inanilmaz derecede çocuk seven birisiyim sanırım anne olmam arzusu yüzünden bu düşüncelerim sardi"Kriterim çok mu" dediğiniz kriterler nedir anlamadım. Akrabayla evlenmek istememek bir kriter değil, olması gereken bu.
24 yaşında böyle yana yakıla evlenmeye çalışırsanız hiç olmayacak biriyle evlenip mutsuz olmanız çok yüksek ihtimal.
Boyleysen derken pardon da ben kötü bir şey mi yazdim fikir almak istedim sadece pandemi bitse tekrar pastanede çalışabilirim isim gucum var evlilik konusu acmak icin çok mu küçüğüm24 yaşında böyleysen...30-32 ler böyle konu açınca terslemeyelim
Ben de onu soruyorum aslinda nasil bir sey evlilik bi abim 5 yillik evli cocuklari var sagolsun yengem cok iyi insandır anne babamin da evliliği cok örnek teşkil etmesede bunu babanneme bağlıyorum onun dışında guzel bir sey gibi geliyorEvlenin, evlenin.. Evlenin de görün ebesinin dütdürüt düttüsünü :))) bu evlenmek nasıl bişey sanılıyor ki anlamıyorum, bekarlık sultanlıktır mottosunu unutmayalım please
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?