Ben ne zaman evlenecegim

leyla11d

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2020
10
-1
1
31
Merhaba millet ! Benim aktif hesabim var ancak o diger hesabimda genel olarak yemek uzerine paylasim yaptigim icin bu sayfadan yazmak istedim . Ben 24 yasindayim laboratuvar okudum 2 yillik baktim bana gore degil birakip bir pastanede calismaya basladim imalat bolumunde . 2 yil calistim sonra pandemi girdi ben de gecen şubat ayindan beri calismiyorum .konu şu benim sevgili anlaminda sadece lisede gorustugum cocuklar olmustu o da en fazla 2 ay suren seylerdi yani ergence seyler. İnanin karsima hic kimse çıkmıyor yani gelenler genelde akraba oluyor geçen dayımın oğlu ile görüştürmek istediler ya hem abi olarak görüyorum hemde akraba evliliği istemiyorum sonuçta doğacak çocukta zeka problemi bilmem her türlü hastalık çıkıyor. Simdi diceksiniz buna mi taktın evet maalesef istemeyince türlu bahane oluyor. Biri daha vardi onun da anasi dedikoducu yani tum akraba o kadinin fesatligini biliyor sirf oglu iyi diye o kadindan laf yemek de istemiyorum. Ya hani kismet kapali derler ya cidden öyle evlenmek istiyorum çünkü gerçekten çocuğum olsun onunla vakit gecireyim yaş erken çocuk doğurup onun her aninda ona yetişen genç anne olmak istiyorum. biriyle mutluluğumu hüznümü paylasmak istiyorum. Sizler ne soylersiniz bu konuda kriterlerim cok mu sizce ne bileyim sizler esinizle nasil kac yasinda tanistiniz ?

Sevgi +güven + olgunluk
Bunlari bulup evlenirsin sorun etme her şeyin vakti var.
Evlenmesende hayatın sonu değil .
Mutlu olmaya odaklan evlenmeye değil.
Pozitif duygular Pozitif kaderi çekermiş...

sanırım pandemi sebebiyle kısıtlık olunca evlenme merakı sardı herkesi kocişkolarımızla vakit geçiririz diye planlıyorlar bence

ayy ama o iş öyle olmuyor
Ev işi,çocuk bakımı açılan konuları görüyorsunuzdur
Akraba evlilikleri bir bana mı itici geliyor ya hoş değil.
sizin ne zaman evleneceğinizi de biz bilemeyiz belki hiç

Evlenmek istemek normal de bunun böyle 24 yaşında derdine girmek anormal
Başı göğe eren varsa yazsın

Pandemiden dolayı sosyalleşmek pek mümkün değil ama hep böyle devam edecek değil ya normal hayata döndüğümüzde sosyalleşirsiniz. Hayatınıza yeni insanlar girer. Şimdi acele edip yanlış kararlar almayın. Yaşınız daha 24 ne bu acele Kendi alanınız olmadığı halde ne güzel pastacılıkta kendinizi geliştirmişsiniz. Mesela kariyerinizde yükselmek için gastronomi ya da aşçılık okuyun. Çok daha iyi yerlere gelin. Zamanı gelince evlenirsiniz

Ya ben cocuklara cok düşkünüm yeğenlerim falan sürekli ilgilenip bakarim ama galiba evde kalmaktan kafayi yedim

Zaten siz anasi diye bahsederek iyi bı görüntü olusturmuyorsunuz gözümüzde .

Ayrıca 'onun da anasi dedikoducu yani tum akraba o kadinin fesatligini biliyor' derken sizde dedikoducu oluyorsunuz

Aynen zaten oyle tipe adamin malina bakan biri degilim hatta calisip birlikte alma tarafındayım çünkü borclarla yapilan işe girismem zaten.genelde 24 olunca e tabi sürekli evde de olunca akrabalardan çıkıyor .nasil desem inanilmaz derecede çocuk seven birisiyim sanırım anne olmam arzusu yüzünden bu düşüncelerim sardi

daha çok gençsiniz
Sosyal hayatınız bittiği için bence şu an böyle karamsar hissediyorsunuz.

24 yaşında böyleysen...30-32 ler böyle konu açınca terslemeyelim
Boyleysen derken pardon da ben kötü bir şey mi yazdim fikir almak istedim sadece pandemi bitse tekrar pastanede çalışabilirim isim gucum var evlilik konusu acmak icin çok mu küçüğüm

O diil de.. kizim var nisan'da 3 yasina girecek.. 24 yasinda bana anne ben neden evlenemiyorum dese hayatimin en buyuk hayal kirikligi olur heralde..

Bu ara ne kadar çok evlenemiyorum diye konu açılıyor artık dalga geçildiğini düşünmeye başladım şaka gibi 24 yaşında ne zaman evleneceğim diyor allahım sabır ver

Evlenin, evlenin.. Evlenin de görün ebesinin dütdürüt düttüsünü :))) bu evlenmek nasıl bişey sanılıyor ki anlamıyorum, bekarlık sultanlıktır mottosunu unutmayalım please
Ben de onu soruyorum aslinda nasil bir sey evlilik bi abim 5 yillik evli cocuklari var sagolsun yengem cok iyi insandır anne babamin da evliliği cok örnek teşkil etmesede bunu babanneme bağlıyorum onun dışında guzel bir sey gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…