Ben ne zaman evlenecegim

Akraba evliliği yapmayın zaten. Aşık olursunuz falan amenna, ama görücü usulu akraba ile evlenmeyin. Geçinemeyince boşanamazsınız da. Boşansanız da kurtulamazsınız. Hali hazırda akrabalar.
Zaten kuzenine nasıl aşık olur bir insan onu da asla anlamıyorum

Pandemi yüzünden ben de böyle oldum ya, evlilik fobisi olan beni bile etkiledi yani. 5 yıllık ilişkim var, 3-5 yıla evleniriz diyorduk. Ben atama bekliyorum, atanmadan asla evlenmem, her şey içimize sinerek, istediğimiz her şeyi yaparak evlenelim diyordum. Uzak mesafenin özlemiyle karantina sıkıntısı birleşince konuştuğumuz her konuyu evliliğe getirir oldum . Pandemi bozuyor psikolojileri iyice. Hele tek yaşıyorsa daha normal evliliğe sarması.

Onu ben de hiç anlamıyorum. Benim tüm kuzenlerimle kardes gibiyiz kendi adıma konuşmak gerekirse,kimse eş gözüyle bakamaz,sanki dünyada evlenecek kimse yok
Kuzeniyle evlenenlerin çoğu ya aileler uygun gördüğü için (ailelerin asıl derdi de mal mülk yabancıya gitmesin) evleniyor ki bayramdan bayrama falan görmüş oluyorlar ya da büyüyene kadar hiç görüşmemiş olup 20'li yaşlarda tanışıyorlar. Benim az kuzenim var, hepsiyle de kardeş gibi oldum, kardeş gibi görenler zaten sevgili olamaz/evlenemez. Ama 75 kuzeni olan vardı mesela, hepsini tanımıyor. Dolayısıyla normal gelebiliyor böyle şeyler. Ben kuzeni kardeş gibi gördüğüm için bana kuzen evliliği ensestten farksız geliyor.

26 yaşındayım yeni evlendim
24 yaşında KPSS derdindeydim. Siz neden bu kadar acele ettiniz meslek sahibi olun önce

Aynen ,benim için de öyle. Ayni yatakta uyusak yine kimse kimseye bir şey hissetmez. Ailelere göre değişiyor demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…