- 5 Kasım 2023
- 267
- -19
- 13
- 27
- Konu Sahibi havaylapek
Maalesef aynen böyle. Hep pişman oluyoruzTahmin etmiştim ben de aslanım, genel olarak aslan kadınları böyle, çok çabukta pişman oluyoruz ama![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef aynen böyle. Hep pişman oluyoruzTahmin etmiştim ben de aslanım, genel olarak aslan kadınları böyle, çok çabukta pişman oluyoruz ama![]()
Eşim alttan kimi zaman alır kimi zaman almaz. Haklı oldugu konularda almaz hani Ama boşanma laflarında haksızım ve bunu fark ettim diye kendimi burada buldum.Kavga ederken kavga ettiginiz konu ile ilgili konusun, bosanmak kavga konunuz ile baglantisiz baska bir konu. O sirada akliniza gelmesi cok ilginc. sonra da baska odaya gecin bir sure farkli odalarda takilin. Sakinlesirsiniz. Sizde kavga ederken bence bir sikinti var. Benim esim cok sessizdir genelde alttan alir. O yuzden kavga ederken aklima bosanma dusuncesi gelmez. Belki de sizin esiniz saygisizlik yapiyor kavga aninda o yuzden boyle diyorsunuz. Bence ufak seylerden kavga etmemenin yolunu bulmaya calisin oncelikle. Ben kendimi bosanalim derken hayal edemiyorum zaten her dedigime tamam dikkat ederim tamam ozur dilerim diyen bir esim var. Sizin esiniz bu sekilde degil sanirim ama sevdiginiz icin kavgadaki kusurlarindan hic bahsetmemissiniz.
4 yıllık evliyim yavaş yavaş duruldum valla , bir de evlilik yoluna girince değişmeye mecburdum, eşime daha fazla zulmetmek istemedim, hala arada heyheyler geliyor ama dizginliyorum kendimiMaalesef aynen böyle. Hep pişman oluyoruz
Ne kadar zamanda dizginlediniz ve ilişki düzelmeye başladı?4 yıllık evliyim yavaş yavaş duruldum valla , bir de evlilik yoluna girince değişmeye mecburdum, eşime daha fazla zulmetmek istemedim, hala arada heyheyler geliyor ama dizginliyorum kendimi![]()
İlk iki yıl sonunda düzene girdik, tabi eşim sorunları çözdükçe ben de duruldum haliyle...Ne kadar zamanda dizginlediniz ve ilişki düzelmeye başladı?
Yoooo aslan kadınları hiç de öyle değil şimdi de aslana mı attınız suçu ahsjdMaalesef aynen böyle. Hep pişman oluyoruz
Yeni bitirdiğim nostaljik dizideki kadın karakter de iki sezon böyleydi. Ota b.ka ayrılalım der, hatta ailesinin evine gider, avukat tutardı. İki sezon kadının kezbanligi, adamın 'seni bırakmam'lariyla geçti. Sonra adam dayanamadı, 'senin için kanıt toplamaktan yoruldum' dedi, yol verdi kadına. Kendi hayatina baktı, seyahat planları falanKesinlikle konuşuyoruz. Hatta sakince karşı karşıya. Hallediyoruz ama başka saçma bir sebep oluyor yine ben boşanalım diyorum ama asla boşanmak istemiyorum