• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben neden böyleyim ya

Her önüne gelenle flört ettiğini yazmak ayıp değilde bunu doğru bulmamak mı ayıp? ?

Doğru bulmamak ayıp değil. İnsanların yaşam tarzlarına bu kadar çirkin şeyleri yakıştırmak, insanlara pazarda satılan mal muamelesi yapmak ayıp.
Siz ne düşünürseniz düşünün umurumda değil inanın. Ama bu kadar insana hakaret etme hakkınız yok.

"Flört, kullanılmış insanlar pazarıdır." diye bi söz var.
Ne kadına ne erkeğe zerre kadar yakıştırmıyorum böyle şeyleri.
İğrenç insanlar tarafından uydurulmuş iğrenç bir söz deyip geçelim. Flört etmeden tanıdığı ilk erkek ya da kadınla evlenenlerin hallerini görüyoruz arkadaşım. Sırf bu tip sözler yüzünden hiç tanımadığı insanlarla görücü usulü evlenenleri de görüyoruz. Flört karşındaki tanımak için şanstır. Hele ki 19 yaşında biri için erkek ya da fark etmez büyük nimettir. O yaşlarda tanımaya başlıyorsun karşı cinsi, hayatı, aşkı... Flört etmeyip ne yapacak bu gençler. Oğlunun aşk acısından bahseden olmuş. Olacak tabi. Aşk acısı da çekecekler, sevecekler, sevilecekler, terk edilecekler, terk edecekler.... O yaşlarda bunlar çok normal. Şuraya yazan kadınlar bu kızın durumuyla kırk yaşında karısını aldatan adamları bir tutmuş. Yuhh yani pess...

Muhtemelen ilgi ve dikkat çeken bir genç kız var karşımızda. Etrafında ilgisini belli eden erkekler var. Boşluğa düşünce de o ilgilere karşılık veriyor. Ne derece doğru tartışılır. Evet hayatında biri varken başkalarıyla görüşmesi yanlış ama tecrübe hatalardan öğrenilmez mi?
Boşluğa düşünce kısmı var ya, işte konu sahibi boşluğa düşmüyor ki :KK53:
Boşluk yok çünkü ondan sıkılınca ona, onla kavga edince ona, sevgiliyle barışınca hepsine tekme falan.
Bana pek vicdan yapıyor gibi gelmedi.
Hanfendi bağlanırsa kalbi kırılır çünkü.
Karşı tarafınki kalp değil tencere kapağı çünkü.
Ben pek düzeleceğine ihtimal vermiyorum ya.
Hayatındaki kişiye sadakatsizlik ederken vicdanı sızlamıyorsa umutsuz vaka.
Ha herkesle flört edip birini seçer bak bu apayrı. Ama hali hazırda sevgilisi varken yapıyoe bunu bu ise çok ayrı malesef.

"Flört, kullanılmış insanlar pazarıdır." diye bi söz var.
Ne kadına ne erkeğe zerre kadar yakıştırmıyorum böyle şeyleri.
Yok artık. Aynen iade ediyorum sözlerinizi.

Yakışık alan durumlar hakkında konuşana kadar aynaya bir bakmanızı da şiddetle öneriyorum. Lafa bak.

Boşluğa düşünce kısmı var ya, işte konu sahibi boşluğa düşmüyor ki :KK53:
Boşluk yok çünkü ondan sıkılınca ona, onla kavga edince ona, sevgiliyle barışınca hepsine tekme falan.
Bana pek vicdan yapıyor gibi gelmedi.
Hanfendi bağlanırsa kalbi kırılır çünkü.
Karşı tarafınki kalp değil tencere kapağı çünkü.
Ben pek düzeleceğine ihtimal vermiyorum ya.
Hayatındaki kişiye sadakatsizlik ederken vicdanı sızlamıyorsa umutsuz vaka.
Ha herkesle flört edip birini seçer bak bu apayrı. Ama hali hazırda sevgilisi varken yapıyoe bunu bu ise çok ayrı malesef.

Sadece 19 yaşında bir genç kızdan bahsettiğimizi unutuyorsunuz.
Tabi ki değişecek, gelişecek, farklılaşacak. Bu iyi yönde de olabilir kötü yönde de. Ama değişecek.
Ben çok görmüyorum yaptıklarını ya da yaşadıklarını. Normal şeyler bunlar hala bana göre.

Konu sahibi, flört güzeldir :) Eğlencelidir. in vino veritas in vino veritas Hanımefendiye katılıyorum :KK53:

Ama sadakat önemli. Sevgiliniz yokken, başınız bağlı değilken güzel güzel edin flörtünüzü. Ama bir adamla ilişkiye başlıyorsanız, sadakat yükümlülüğü devreye giriyorsa orada durmayı öğrenin. Bu noktadan sonrası eğlence değil çünkü.

Eğer bir kavga sonrası gözünüz hemen dışarı kayıyorsa o ilişkiye zaten kendinizi yeterince vermemişsiniz demektir, o noktada ilişkiye devam etmek zaten mantıklı değil.

Hiç diğer üyeler gibi iyi yorum yapamicam. Tam da halk arasında o değişik gözle bakılan kızlardansın. Senin gibi kızlara tahammül edemiyorum. Ben de 19 yaşındayım ama asla bi ilişkim varken başka bi erkekle flört etmeyi aklımdan geçirmem. Yaşla ilgisi yok bunun kişiliğin oturmamış. Umarım daha fazla kalp kırmadan düzelirsin

Sadece 19 yaşında bir genç kızdan bahsettiğimizi unutuyorsunuz.
Tabi ki değişecek, gelişecek, farklılaşacak. Bu iyi yönde de olabilir kötü yönde de. Ama değişecek.
Ben çok görmüyorum yaptıklarını ya da yaşadıklarını. Normal şeyler bunlar hala bana göre.
Bende 19 yaşında oldum ama ayran gönüllü olmadım bu da karakter meselesi. Ya da eksikliği. Yani sadakat olayı belli bi yaştan sonra dank etmiyor ki biraz da insanın içinde olan birşey. İnsan biraz seçici olmalı. Herkesin görüşü hayatı kendine tabiki. Bu da benim görüşüm.

Tepkilere tek tek cvp veremiycem k.bakmayın.. Bende tanımadan evlenmeye karşıyım o ayrı. Ama hayatında biri varken en ufak şeyde gidip başkasıyla takılmak ne kadar normal olabilir? Yada sırf bazı yada biçok erkek müsveddesi flörtün kitabını yazıyor diye aynısını yapmak, konu sahibine gaz vermek ne kadar akıl işi? Asıl bunu savunanlar bi aynaya baksın. Tek tek iade ediyorum bende eleştirilerinizi. Ahlak denen bişey var. Hem kadına hem erkeğe lazım.

Gönül yalaması olmuşsun sen:KK42:

Şaka bir yana hiçbir ilişki ilk heyecanı kıpırtıyı koruyamaz.Zamanla dinginleşir . Bir düzene oturur.

Sen atraksiyonu seviyorsun sanırım. Huzur sana gelmiyor.

Bende 19 yaşında oldum ama ayran gönüllü olmadım bu da karakter meselesi. Ya da eksikliği. Yani sadakat olayı belli bi yaştan sonra dank etmiyor ki biraz da insanın içinde olan birşey. İnsan biraz seçivi olmaşı. Herkesin görüşü hayatı kendine tabiki. Bu da benim görüşüm.

Siz olmadınız ama konu sahibi olmuş. Herkes aynı yollardan geçecek diye bir kural yok. Herkes aynı kişiliğe de sahip değil. Ben inanıyorum ki konu sahibi zamanı gelince durulacak, hayatını düzene sokacak.

Acaba senin sorunun bu mu...
Birinden ayriliyorsun kendini cok sevmedigine ikna ediyorsun onu aslinda uzuluyorsun ama durumu buyutmemek icin hemen aninda baska birine atliyorsun çivi çiviyi söker gibi... uzuntu yasamamak icin hemen baskasina siginiyorsun kendini orda avutmaya calisiyorsun basarilida oluyorsundur muhtemelen :) olmasaydin tekrar tekrar yapmazdin.... ne kadar dogru tartisamam ama bence değil

Bende de ayni dürtüler vardi senin yaslarindayken ama bunu yapmadim bi sekilde frenledim hep kendimi. Sanirim sende aynini yaparsan kurtulursun ayrildiginda biraz göz yaşı dökmeyi dene bazen iyi geliyor......

Sevgilim yokken hayatımda flörtleştiğim iki üç kişi mutlaka oluyo. Eğer biriyle ilişkiye başlıyosam ve deli gibi de aşık değilsem ilişki ciddileşene kadar diğer erkeklerle konuşmaya görüşmeye devam ediyorum. Sevgilim oldu diyelim gayet güzel gidiyo. Her ilişkide olduğu gibi arada tartışmalar, inişler ve çıkışlar oluyo. Normal bi tartışma oluyo mesela konuşarak çözülcek nitelikte, ben hemen sıkılıyorum başkalarına yöneliyorum. Baska bi erkekle konuşmaya başlıyorum hatta görüşüyorumda. Sevgilimle aram düzeldiğinde tekrar konuştuğum kişiden uzaklaşıp sevgilime dönüyorum. Eskiden ilişkilerime bağlardım bunu ama şuan sorun bende bunun farkındayım. Çok tehlikeli bi konu açtım farkındayım ama biraz beni kendime getirecek yorumlara ihtiyacım var. Çok sıkıldım değişmek istiyorum artık.
Hiç canınızı sıkmayın.Okurken kendimi gördüm adeta.Bende o yaşlarda öyleydim.Hiç ciddi ilişkim olmayacak evlenemeyeceğimi kimseye bağlı kalamayacağımı düşünürdüm.Ama gerçekten aşık olunca inanın hepsi geçiyor.2/3 seneye düzelirsin canım merak etme.Kendimden biliyorum:KK49:

ortaokul yaslarında anne babasıyla sorunlu ergen birinden bahsetmişti bi tanıdıgım kız sürekli okuldan birileriyle cıkıp duruyormus vede ayrılıp. baska duygularınızı bastırıyor olmayasınız. belki mutsuzsunuz belki küçük acıga cıkmayan bir yaranız var.

ama en önemlisi karsı tarafların yerine koyun kendinizi .aynı seyi bir erkek bayanlara yapsa hakkında cok laf edilirdi.

Biriyle sevgili olman yalnış değil tabiki tanıman gerekiyor sevmek, sevilmek çok güzel duygulardır ancak yedekte birilerini tutup en ufak bir olumsuzlukda diğer alternatiflere yönelmen yanlış!! sıkıntın var anlamıyorsan ayrıl öncelikle burada karşındaki insana hakaret ediyorsun sonrada kendine. bunun adı tutarsızlık,bencilliktir canım. buradaki arkadaşların düşüncelerine yalnış veya doğru saygı duyuyorum ancak ben bir anne ve vicdan sahibi bir insan olarak doğru yapmadığını özellikle belirtiyorum yapma canım! sana kimse sevgilin olmasın deme haddine sahip değil ancak karşındaki insanları kendi egoların için kullanma vebalini ödeyemeyeceğin dönülmez hatalar yaparsın....

19 yaşındasın daha sevmenden ne olacak tabi ki soğursun hemen.. normal geldi bana durumun.. büyüyüp olgunlaştıkça hem farklı düşünecek hemde hissedeceksin..

Yaptigin davranis cok yanlis.sevgilinle aran acik hopp yedege yonel sevgilinle aran duzeldi hadi yedek kulubene don resmen insanlari ve duygularini kullaniyorsun.
Bu sekil de hem kendini hem karsi tarafi yipratirsin ki sadakatsizlik yapan kiz erkek fark etmez ifritim.
Iliskinin de,sevginin de bir layigini vermeli.

bence yaşın genç olduğu için normal.

o yaşlarda ben de öyleydim.

ciddi bakamıyorsun ki daha.

zaten istediğin gibi birini bulunca bu sefer etrafında diğer erkeklerin bi anlamı kalmıyor.

biraz kadınlar erkekleri tanımalı bence.

mesela yakışıklılığın popülerliğin kâr etmediğini o tip erkeklerle takıldıkça anlayacaksın. gör ki içinde ukte kalmasın.

yoksa ilerde gözün onlarda olur.

mesela ben artık yanar dönerli, ıssız adam tribindeki erkeklerden lise bitince bıkmıştım ve o modda yaklaşanlarla ben de ıssız kadın tribine giriyordum ve çok eğleniyordum hiçbirine bağlanmıyordum çünkü ciddiye alınacak tipler değillerdi.

hangi erkek sana nasıl yaklaşırsa sen de ona öyle davran. basit kızmışsın gibi hissettirene onu basit hissettir vs.

bence hani erkekler diyor ya eğlenmelik evlenmelik kız. bence aksine, tüm kadınlar hem eğlenir hem evlenir çok istisnai sorunlu kadınlar vardır evlenmeye uygun olmayan onların da sayısı az.

ama erkekler öyle değil, erkeklerin %80i eğlenmelik, laçka, salak tipler. o tiplerle üç beş görüşüp sıkılınca darlayınca şutlamak lazım. bunun içinde adını koyup sevgili deme hemen. eğer ciddi hissetmiyorsan biriyle sevgili kategorisine koyma derim.

ha tabi bu arada gerçekten karakterli erkeklerden birine kalbini kaptırırsan bunu daha ilişki başlamadan ayırdına var ve bence daha adını koymadan diğerleriyle bağını kes. zaten dediğim ayrımı yapabilirsen o diğerlerine bağlanmazsın ve kafayı da takmazsın anında silebilirsin.

o kişiyi bulmak şans işi. 30uma kadar eğleneyim sonra evlencek birini bulurum diye düşünme bu yüzden, yaşın kaç olursa olsun anlaştığın karakterli ve seni tamamlayan kişiyi bulursan diğer tüm erkekleri silebilmeyi bil.

bunun ayırdına varırsan içinde bir şey de kalmaz, acaba diye soruların da olmaz. ama alışkanlık yaparsan o düzgün adama da bu şekilde davranırsan adamı kaybedersin. bunun ayırdına var.

Son düzenleme:
Benim ablam da genç kızken senin gibiydi. Her limanda bir sevgili sözü onun için söylenmişti sanki. Bir suru erkekle görüşürdü ve hemen her erkeğin kendisine ilgisi olduğunu söylerdi. (Hatta bir defa benim erkek arkadaşımın bile ona asıldığını söylemişti.) ablam evlendi ve eşini -bildiğimiz kadarıyla- 3 adamla aldattı. Hatta aldattığı adamlardan yaptığı bir çocuğu enişteme senin çocuğun diye yutturdu 3 sene boyunca.

Neyse iste gelecekte boyle saçma sapan bir hayatin olmasını istemiyorsan lütfen kendine gel şimdiden canım.

Back
X