• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben neden böyleyim ya

İlişkilerinizi ciddi ya da ciddiyetsiz vb. tanımlamalar ile ayırmamanızı tavsiye ederim.
Ve hayatınızın her alanında kendiniz için belli prensipler edinmenizi, en başa da adaleti koymanızı öneririm.

Aksi takdirde kendinizi şartlandıracagınız için ciddi dediginiz bir ilişkideki sorunları görmezden gelmeniz ve ilişkiyi o korktugunuz bagımlılık haline dönüştürme olasılıgınız söz konusu.

Yalnızca romantik ilişkilerde değil, insanlarla kurdugumuz her türlü ilişkide inişli çıkışlı dönemler olabilir ancak güven bagı önemlidir.
Dostlarınızı en çok kahkaha atan/attıran degil, güvendiginiz kişilerden seçersiniz mesela.

Bu güven saglanıyorsa ve paylaşımlarınız sizin için tatmin edici ise mutlu oldugunuz sürece devam edersiniz, degilseniz ayrılırsınız.

Karşınızdaki kişiyi bir arkadas ya da dost olarak görmüyor, yalnızca cinsel partneriniz olarak görüyor iseniz bu konuda da şeffaf olmalısınız.
Ayrıca tek eşli olmanız için sizi zorlamaya hakkım yok ancak bunda dahi karşılıklılık esastır. Yani düşüncelerinizi karşı taraftan saklıyorsanız, maddi manevi gücünüz ile onun zaaflarını kullanıyorsanız bu adaletsiz bir yaklaşım olacaktır.

19 yasinda bir genc kizin hayatina kac erkek girmis boyle, ne kadar kolay anlatiyorsun sevgililerim flortlestiklerim vs diye.
Biraz daha secici olabilirsin bence, hayatini bu sekilde copluge cevirme.

Önünde bir sürü seçenek olduğu için böyle. Mesela hiç beğenen olmasaydı veya ilgi gösteren sadece 1 kişi olsaydı durumun daha farklı olurdu. Mecbur kalırdın.

Bir sürü seçeneğin var. Sanş işte..

Sevgilim yokken hayatımda flörtleştiğim iki üç kişi mutlaka oluyo. Eğer biriyle ilişkiye başlıyosam ve deli gibi de aşık değilsem ilişki ciddileşene kadar diğer erkeklerle konuşmaya görüşmeye devam ediyorum. Sevgilim oldu diyelim gayet güzel gidiyo. Her ilişkide olduğu gibi arada tartışmalar, inişler ve çıkışlar oluyo. Normal bi tartışma oluyo mesela konuşarak çözülcek nitelikte, ben hemen sıkılıyorum başkalarına yöneliyorum. Baska bi erkekle konuşmaya başlıyorum hatta görüşüyorumda. Sevgilimle aram düzeldiğinde tekrar konuştuğum kişiden uzaklaşıp sevgilime dönüyorum. Eskiden ilişkilerime bağlardım bunu ama şuan sorun bende bunun farkındayım. Çok tehlikeli bi konu açtım farkındayım ama biraz beni kendime getirecek yorumlara ihtiyacım var. Çok sıkıldım değişmek istiyorum artık.
aradıgını bulamamakla ve ıcten ıce gelen guvensızlıkle alakalı bır durum bence sızınkısı , baglanmak ıstemıyor da olabılırsınız ama bu ısın sonu aldatmaya gıdıyor...o kısmı da vıcdanınızla sızın aranızda kalmıs bır durum...

Yaptiklarinda bir hata goremedim,genclikte olur oyle. Ben tam tersine bacak kadar kizlarin tek bir erkek arkadasa aman kocam evimin diregi tarzinda baglanmalarina uyuz oluyorum. Sec begen gez toz,kendini uzecek bir sey yapma yeter. Sefan olsun

Borderline kişilik boUlugu hakkında bıraz arastıtma yapmanı tavsıye ederim. Olmayabılır de fakat anlatımın bana bunu dusundurdu
yeni moda da bu kişilik bozukluklarına sahip olmak.
anlattığı tek bir şeyden hemen buna yönlendirmeniz ne derece doğru?

yeni moda da bu kişilik bozukluklarına sahip olmak.
anlattığı tek bir şeyden hemen buna yönlendirmeniz ne derece doğru?
Yalnız sıkıntı şu ki borderline kişilik bozukluğu olan kadınlar partnerlerini sık değiştirir ve çoğuyla ilişki yaşarlar diye birkaç yerde okudum ben de ama yazdığım bir yorum daha var kim okudu kim okumadı bilmem bilimin sıkça partner değiştirip çoğuyla seks yaşayan kadına hasta muamelesi yapıp aynı durumu yaşayan erkek için hasta muamelesi yapmaması feci halde canımı sıkıyor....

Yalnız sıkıntı şu ki borderline kişilik bozukluğu olan kadınlar partnerlerini sık değiştirir ve çoğuyla ilişki yaşarlar diye birkaç yerde okudum ben de ama yazdığım bir yorum daha var kim okudu kim okumadı bilmem bilimin sıkça partner değiştirip çoğuyla seks yaşayan kadına hasta muamelesi yapıp aynı durumu yaşayan erkek için hasta muamelesi yapmaması feci halde canımı sıkıyor....
beyin tümörü de baş ağrısı yapar ama başımız ağrıdığında hemen kanser olduğumuzu düşünmüyoruz, benim demek istediğim bu. 19 yaşında bir genç kız sadece bunu anlattı diye ona borderline'ı bi araştır diyemeyiz

beyin tümörü de baş ağrısı yapar ama başımız ağrıdığında hemen kanser olduğumuzu düşünmüyoruz, benim demek istediğim bu. 19 yaşında bir genç kız sadece bunu anlattı diye ona borderline'ı bi araştır diyemeyiz
İlk yorumu yapan ben değilim ki
Ayrıca benim de kendimden şüphelenip belirtilerine baktığım bir hastalık oldu yani az çok benim bilgim var benim durumum fazla erkekle flört etmek değil biraz derindir borderline :) benim dediğim şu bilim fazla flörtöz kadına psikolojik sorunu var yaftası yapıştırıyor eşlerini aldatan binton erkek flörtöz birton erkek varken onlara psikolojik sorunu var demiyor iyi araştırın derim bilimin oyununa gelmeyin ;)

İlk yorumu yapan ben değilim ki
Ayrıca benim de kendimden şüphelenip belirtilerine baktığım bir hastalık oldu yani az çok benim bilgim var benim durumum fazla erkekle flört etmek değil biraz derindir borderline :) benim dediğim şu bilim fazla flörtöz kadına psikolojik sorunu var yaftası yapıştırıyor eşlerini aldatan binton erkek flörtöz birton erkek varken onlara psikolojik sorunu var demiyor iyi araştırın derim bilimin oyununa gelmeyin :KK66:
iyi de ben zaten size yazmamıştım ki beyzat2014'e yazmıştım siz niye üstünüze alınıp bana dediğimden alakasız cevaplar verdiniz? benim erkek ve kadın arasındaki farkla ilgili tek kelime etmişliğim yok

iyi de ben zaten size yazmamıştım ki beyzat2014'e yazmıştım siz niye üstünüze alınıp bana dediğimden alakasız cevaplar verdiniz? benim erkek ve kadın arasındaki farkla ilgili tek kelime etmişliğim yok
Tamam bilgi vereyim istedim pek tersledin buyur diğer üyeyle tartış madem... amacım tartışmak değildi görüşümün aynı olduğunu belirtip daha iyi bilgi vereyim ki konuyu açan kızımızı daha fazla hırpalamasınlar istemiştim tabii ki olmadı şaşırmadım.....herkes psikolojik sorunu olduğundan vuruyor fark ettiysen artık......

Back
X