Ben neden böyleyim

Tatlım, kişisel gelişimin okuduğun okulla, malınla, mülkünle, eğitimle alakası yok. Aura, özgüven doğuştan gelir. Kişisel gelişimini destekleyecek kitaplar veya aktiviteler yaparsan o da gelişir.

Tatlım, kişisel gelişimin okuduğun okulla, malınla, mülkünle, eğitimle alakası yok. Aura, özgüven doğuştan gelir. Kişisel gelişimini destekleyecek kitaplar veya aktiviteler yaparsan o da gelişir.
Ben de öyle düşünüyorum peki ne yapabilirim bunu kazanmak için

Aileniz tarafından mı böyle çekingen yetiştirildiniz acaba ?
Okurken benim gördüğüm , siz bu yaftalamaları kendinize zaten etiket gibi yapıştırmış olmanız
İnsan ilk evvela kendini sevecek , değer verecek
Sonra diğer insanların hoşunuza gitmeyen tarafları varsa hayır! bunu yapmaya da böyle davranmaya da hakkın yok diyecek
Siz kendinizi hiç bir şeye layık görmüyosunuz ki malesef .
destek alın ,özgürleşirsiniz … belki bu kadar da kontrolcü olmak ne bileyim üç kere düşünüp bir kere konuşmak da iyi bir şey değildir
Doğal olun , rahat davranın ,kasmayın .

Hiç alakası yok ozvuvenimi de sonradan kazanmış biri olarak auram da sonradan gelişti gerçekten bunu laf olsun kendimi övmek için söylemiyorum sonradan kazandığım şeyler ve çevremde çoğu insandan duyarım enerjin çekiyor diye

Ne mutlu öyleyse :)

Bu bende de var şunu fark ettim canım biz mütevazi olalım derken kendi değerimizi düşürmüşüz biz kendimize değer vermeyince kimse vermiyor burda başlamak lazım..Bir de bolca kitap oku

Bunu nasıl başaracağız ama
Kendine değer verdiğini davranışlarınla göstererek başla. Hiç içinden gelmesede inanarak yapmasanda kendine değer verdiğini gösteren şeyler yap davranışlar zamanla alışkanlık olur. Mesela spora yazıl, bir kitap kulübüne katıl. Doğa yürüyüşü yap, doğa yürüyüşü grupları var şehirinde varsa katıl. Turlara katıl. Kendine şık kıyafetler al. Güzel marka bir kaç parça alabilirsin. Son olarak erkek arkadaşın çöp asla kendini ondan küçük görme sen kimsin diyeceksin ona sen kimsin be bunları yaparsan eminim faydasını görürsün.

Teşekkür ederim

erkek arkadaşım var ona bile üzülüyorum o kadar akıllı zeki kişiliği oturmuş ozguvenli kadınlar varken bence beni haketmiyor

Erkek arkadasiniz çok super olsa ve bahsettiginiz kadinlarla olma şansi olsa emin olun yaninizda 1 dk durmaz.
Bu kafayla iliskide kendinize de zarar verirsiniz. Psikolog destegi filan alin

Ailede sizi sürekli eleştiren her yaptığınıza kulp bulan ve sizden memnun olmayan ve size değer vermeyen kimdi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…