Ben neden böyleyim

Sanki beni anlatmışsın. İnsanları gözle, kendine bir rol model belirle. Onun davranışlarını yapmaya çalış. Günümüzde iyi ya da kötü olmaktan ziyade güçlü olmak önemli.

Sanki beni anlatmışsın. İnsanları gözle, kendine bir rol model belirle. Onun davranışlarını yapmaya çalış. Günümüzde iyi ya da kötü olmaktan ziyade güçlü olmak önemli.
Onu da denedim dikkat çeken sevilen önemsenen insanları rol model aldım..Ama bu da etkili olmuyor cunki insanın kendi karakteri var kendi benliğimi var diğeri yapmacık oluyo kendini zorluyorsun taklit ederken.. Kendime ozgu duruşum yok karakterim oturmamış gibi ilk tanıştığımız da insanlar bir şeyleri farkeriuor yada girdigim ortamda iş ortamı özellikle veya arkadaş ortamında ben yokmuşum gibi davranılıyor goz teması kurulmuyor sohbet ederken ..bu her yerde her ortamda basima geliyor sikinti ben de farkındayım ama nasıl çözeceğim hic bilmiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…