ben neden bu kadar aptalım nedennnn

hadi sen de o moda gir.... danaların ardından yas tutma devri kapansın artık gençler çabuk çabuk unutun artık... deycek adam yanında olurdu.... seven 2,5 ay ayrı kalabilir mi....
Uzun bir süre değil mi? Sınavı vardı KPSS . konuşurken vana sınava kadar süre ver bari falan demişti. Sınav gecen haftaydı.

2.5 ay olmuş sen hala belki karalar bağlıyordur, belki üzgündür diye mi düşünüyordun. Zaten seni seviyor olsaydı özlüyor olsaydı o kadar dayanır mıydı haftası dolmadan dönerdi yani hala niye takip ediyorsun ki o hayatına tabii ki devam ediyor bir ilişkinin başlaması kadar anlaşamayıp ayrılmak da hayatına kaldığı yerden devam etmekte doğal bunu idrak edin ve siz de artık kendi hayatınıza bakın takip etmeyin.

Hayatında ilk defa ciddi bir ilişkisi olmuştu. Ben bir insanla 1yıl görüssem evlenir gecerim diyordu. Hans kimseye uzun süre tahammülüm yok anlamında.
Bizimde bir yıl sürdü, cebinde biraz parası olsa atlar yanıma gelirdi. KPSS sınavına çalışmaya başladıktan sonra değişti bunalıma girdi.
Ağlıyordu sürekli. Bunun üstüne tartısmalarımız oldu.
Ne biliyim bu kadar cok istediği birinden kolayca vazgecer mi insan? Belki dönmeye yüzü yoktur sevse bile diyorum.
Ayrılırken ağır konuştu çünkü.
Umut ediyorum böyle düşününce

Back
X