ben neden bu kadar aptalım nedennnn

Teşekkür ederim bana bu kadar destek olduğunuz için. Psikolojik olarak bende iyi hissetmiyorum artık. Ya etrafımda ne kadar erkek varsa hepsinden kıskanıyordu beni. Konusmadıklarımla bile. Face de bölümümüzün grubu var. Orada dersleri alakalı birşey sordum. Sınıf arkadaşım altına yorum yazmış. Ben de teşekkür ettim yorumla. Vay efendim o niye cevap veriyor. Sen niye teşekkür ediyorsun. Sabahtan aksama kadar kavga ettik. Bunun gibi hissediyorum onlarca şey var.
Bir de bir konu hakkında tartışıyorduk daha 5dk önceki konu hakkında demediğim şeyleri diyordu. Ben sasırıyordum ben mi dedim bunları diye emin misin daha 5dk önce konuştuk şizofren misin diyordum. Kızgınlıkla söyledim diyordu. Kızgınlık değil aslında kafasında kuruyordu.
Ayrılırken de eski sevgilinle el ele gezdim diyodun dedi bana. Halbuki ben öyle bişey demedim. Ben eski sevgilimle alakalı ona hiç birşey anlatmadım bile. Kendisi götmüş bizi.
Daha önce sevgilim olduğunu biliyordu bana geldiğinde sonradan basıma kaktı.

Rica ederim ne zaman ihtiyaç duyarsan özel mesajda atabilirsin , dertleşebilirsin..Belki şuanda hala olayların çok içinde olduğun için ve taze olduğun için farketmiyorsun ama %500 eminimki seneye ben bu ruh hastasıyla ne yapmışım diyeceksin..Saydıklarının hiçbiri normal değil..Hem özgüvensiz,hem paranoyak,hem takıntılı,hem kendi yalanına kendi inanan bir insan gerçekten hastadır..Ve sence böyle birine gerçekten aşık olmuş olma ihtimalin var mı? Sana bunları sayıp böyle birine aşık olurmusun deseydim cevabın evet olurmuydu sence? Malesef çoğu zaman aşık olduğumuzu sanıyoruz..ilgiye aşık oluyoruz,alışkanlıklardan kopamıyoruz ama en önemlisi kafamızda yarattığımız o karaktere aşık oluyoruz..Kafandaki adam değil o..Bu adam benim saydığım gibi biri işte..böyle birinin neyini sever insan?

images (2).webp

iste byle unutursun

Rica ederim ne zaman ihtiyaç duyarsan özel mesajda atabilirsin , dertleşebilirsin..Belki şuanda hala olayların çok içinde olduğun için ve taze olduğun için farketmiyorsun ama %500 eminimki seneye ben bu ruh hastasıyla ne yapmışım diyeceksin..Saydıklarının hiçbiri normal değil..Hem özgüvensiz,hem paranoyak,hem takıntılı,hem kendi yalanına kendi inanan bir insan gerçekten hastadır..Ve sence böyle birine gerçekten aşık olmuş olma ihtimalin var mı? Sana bunları sayıp böyle birine aşık olurmusun deseydim cevabın evet olurmuydu sence? Malesef çoğu zaman aşık olduğumuzu sanıyoruz..ilgiye aşık oluyoruz,alışkanlıklardan kopamıyoruz ama en önemlisi kafamızda yarattığımız o karaktere aşık oluyoruz..Kafandaki adam değil o..Bu adam benim saydığım gibi biri işte..böyle birinin neyini sever insan?

Haklısınız . dediğiniz gibi belki de sevmiyorum. Çok sevsem mesaj atardım herhalde. Atmaya elim gitmiyor. Allahım x bana geri dönsün diye el açıp dua etmeye niyetleniyorum. El acıyorum, Allahım diyorum , diğer kelimeler çıkmıyor agzımdan. X dönsün diyemiyorum. Sanırım Allah da kabul etmeyeceği duayı ettirmiyor kullarına. Aslında herşeyin farkındayım. Bütün saydıklarınızın. Yine de üzülüyor insan. Tekrar güvenememekten, güvendiği insan tarafından asagılanmaktan , eski sevgili muhabbetlerinin basıma kakılmasından korkuyorum.

Ah be kuzum 2bucuk ay oldu daha ne kadar zaman gecicek. :KK43:

Sen arkana bakmadıgun zaman tatlım adamı gruysun sımdı tatılde yazmadık kız brakmıcak kımbılır kac kısıyle yatıp kalkcak ssana dnse ısteyecekmısın bu saatten snra sende onune bak canım kafana takma

Haklısınız . dediğiniz gibi belki de sevmiyorum. Çok sevsem mesaj atardım herhalde. Atmaya elim gitmiyor. Allahım x bana geri dönsün diye el açıp dua etmeye niyetleniyorum. El acıyorum, Allahım diyorum , diğer kelimeler çıkmıyor agzımdan. X dönsün diyemiyorum. Sanırım Allah da kabul etmeyeceği duayı ettirmiyor kullarına. Aslında herşeyin farkındayım. Bütün saydıklarınızın. Yine de üzülüyor insan. Tekrar güvenememekten, güvendiği insan tarafından asagılanmaktan , eski sevgili muhabbetlerinin basıma kakılmasından korkuyorum.

Doğru kişi karşına çıkınca bunlara gülüp geçiceksin çünkü doğru insan zaten seni geçmişnle yargılamaz.Ya en baştan birlikte olmayacak,oluyosa da çenesini kapatacak..amaç özgüvensizliğini senden çıkarmak içindeki huzursuzluk duygusunu ilişkide huzursuzluk yaratarak çıkarmak..Ayrıca koskoca insansınız daha önce erkek arkadaşınız olmasından doğal ne var? Yıl 2016..bunu sorun edecek kadar bağnaz insanlardan uzak durun,evlenirseniz çok pişman olursunuz..Ha birde eski konunuzda okudum aile konusu da varmış.Aile de evlerine gittiğinizde size aşırı kaba davranmış,belli ki onlarda istemiyorlardı.Bu ilişki nerden tutsanız elinizde kalıyor yani oluru yok

Onun beni takip ettiğini nasıl anlıcam , sen nasıl anladın.

ortak kullandığımız uygulamada hareketlerini her takip ettiğinde, izlediğinde bildirim geliyor
varsa böyle bir şey sen de deneyebilirsin

Doğru kişi karşına çıkınca bunlara gülüp geçiceksin çünkü doğru insan zaten seni geçmişnle yargılamaz.Ya en baştan birlikte olmayacak,oluyosa da çenesini kapatacak..amaç özgüvensizliğini senden çıkarmak içindeki huzursuzluk duygusunu ilişkide huzursuzluk yaratarak çıkarmak..Ayrıca koskoca insansınız daha önce erkek arkadaşınız olmasından doğal ne var? Yıl 2016..bunu sorun edecek kadar bağnaz insanlardan uzak durun,evlenirseniz çok pişman olursunuz..Ha birde eski konunuzda okudum aile konusu da varmış.Aile de evlerine gittiğinizde size aşırı kaba davranmış,belli ki onlarda istemiyorlardı.Bu ilişki nerden tutsanız elinizde kalıyor yani oluru yok

Ailesi meğer x i benim hasta ettiğimi düşünüyormuş o yüzden haklısınız. Hiç bir türlü oluru yok. Ayrılırken de dedi zaten ilerde nişanlansak da ayrılarak o daha köyü ben bunu kaldıramam en iyisi şimdiden bu duruma alışalım ikimizde dedi.

Sen arkana bakmadıgun zaman tatlım adamı gruysun sımdı tatılde yazmadık kız brakmıcak kımbılır kac kısıyle yatıp kalkcak ssana dnse ısteyecekmısın bu saatten snra sende onune bak canım kafana takma

Belki devi kafasını dağıtmak için gitmiştir. Psikolog öyle demişti ona. En ufak bir yeri agrısa kafaya takıyor doktor doktor geziyordu. En son tetkiklerde birşey çıkmayınca psikiyatriye yönlendirdiiler. Doktor gez dolas düşünmemeye çalış demiş. Senin diğerbi doktorlara gitmekten çok buraya gelmen lazım demiş.

üzülmek en doğal ve doğru davranış. üzül ki bir daha aynı hatayı yapma.
o adamın ki sahte ve anlık mutluluk. bir gazla gezip , tozuyor. ilerleyen zamanlarda dan eder.
ama o zaman da sen kabul etme. zira birinci de hata denir ama bu defa gerçekten aptallık olur.

üzülmek en doğal ve doğru davranış. üzül ki bir daha aynı hatayı yapma.
o adamın ki sahte ve anlık mutluluk. bir gazla gezip , tozuyor. ilerleyen zamanlarda dan eder.
ama o zaman da sen kabul etme. zira birinci de hata denir ama bu defa gerçekten aptallık olur.

Ben son zamanlarda çok dırdır yaptım canım ona. Çok uyardı beni. Böyle yapmaya devam edersen beni kaybedeceksin falan dedi.
Benim sinir katsayım daha da arttı tehdit edince. Git gide daha da arttı kavgalar.
1ay içinde sorunlar başladı ve bitti.
Ondan önce ben idare ettiğim için sorun yoktu

hadi sen de o moda gir.... danaların ardından yas tutma devri kapansın artık gençler çabuk çabuk unutun artık... deycek adam yanında olurdu.... seven 2,5 ay ayrı kalabilir mi....

2.5 ay olmuş sen hala belki karalar bağlıyordur, belki üzgündür diye mi düşünüyordun. Zaten seni seviyor olsaydı özlüyor olsaydı o kadar dayanır mıydı haftası dolmadan dönerdi yani hala niye takip ediyorsun ki o hayatına tabii ki devam ediyor bir ilişkinin başlaması kadar anlaşamayıp ayrılmak da hayatına kaldığı yerden devam etmekte doğal bunu idrak edin ve siz de artık kendi hayatınıza bakın takip etmeyin.

Back
X