ben neden bu kadar aptalım nedennnn

Sana test edip onayladığım bi şeyi söylüyorum.
3-4 gün sonra tamamen uzaklaşıp soğuyosun.
Sana bu kadar aşağılıkça yaklaştığı için siliniyo içinde istemsizce.
Asıl güç olanı iki tarafında severek ayrılması bence. Unutması zor olan öyle.
Ama bu şekilde yaşanınca ayrılık çok kısa bi süre içinde kalbin reddediyo o adamı.
Sadece seni umursamadığını bırakıp erdeğe gittiğini şuanda kim bilir neler yaptığını düşün.
Elbet unutucam ama döner mi sizce. Var mı etrafımızda böyle umursamaz olup geri dönen

Pişman olup döner mi? Dönsün istiyorum ben.
Donse kabul edecek misin ? O zaman biz boşa konuşuruz... o neden Üzgün değil, sen burda kafana takarken arkadaş alemlere akıyor. Ayrılmış adamın umrunda değil işte:işsiz:

Bundan bir iki ay sonra ben de eski sevgilimi böyle görücem. :) insallah o döneme kadar oldukca sakinlesebilirim
Senin konunu biliyorum zor bir durumdasın. En azından seninki dürüst olmus ayrılırken. Benimki güya hastalıklara takıntısı vardı otobüsten korkuyordu yanıma gelmiyordu. Yaşanmış herşey. KPSS sınavına kadar süre ver falan demişti sınav bitti kendini denizlere atmış. Gerçi ben Dr partilerde mangal şenliklerinde gezip faceye video atoyorum ama olsun o yapmasını!!!!

Donse kabul edecek misin ? O zaman biz boşa konuşuruz... o neden Üzgün değil, sen burda kafana takarken arkadaş alemlere akıyor. Ayrılmış adamın umrunda değil işte:işsiz:

Edicem benim De hatalarım var çünkü. Zaten hatasız olsam bu kadar üzülmem

Edicem benim De hatalarım var çünkü. Zaten hatasız olsam bu kadar üzülmem

Sevmek değilde Hırs gibi. Sende onun sana söyledikleri gibi sözler söylesen geçer. Suçlamaların Sözlerin altında kalmayın. Sonra dönsün diye bekle dur

Sevmek değilde Hırs gibi. Sende onun sana söyledikleri gibi sözler söylesen geçer. Suçlamaların Sözlerin altında kalmayın. Sonra dönsün diye bekle dur
Hiç birşey diyemedim ben. Çok üzülüyorum yinede onu istiyorum gerçekten. Ama adım atmaya cesaretim yok

dönmez dönerse de umduğu gibi birini bulamadığı için ya da yeterince eğlenemediği için döner ama sonra yine terkeder. çünkü seni sevmiyor seven erkek terkedemezzzz. sen ne yaparsan yap eğlencelere atamz kendini eli yüzü düzgünse bu tatilde bir yaz askı çıkar zaten

dönmez dönerse de umduğu gibi birini bulamadığı için ya da yeterince eğlenemediği için döner ama sonra yine terkeder. çünkü seni sevmiyor seven erkek terkedemezzzz. sen ne yaparsan yap eğlencelere atamz kendini eli yüzü düzgünse bu tatilde bir yaz askı çıkar zaten
Düzgün eli yüzü ama gecimsiz biri. Takıntılı

Düzgün eli yüzü ama gecimsiz biri. Takıntılı
onun takıntılı oldugunu çözene kadar zaten bir süre geçer sonrada zaten emek verdim falan diye biraz daha denerler falan filan ilişkiler böyle ilk zamanki hislerle bir süre idare eder eski sevgilin ve yeni sevgilisi diyelim. boşver

onun takıntılı oldugunu çözene kadar zaten bir süre geçer sonrada zaten emek verdim falan diye biraz daha denerler falan filan ilişkiler böyle ilk zamanki hislerle bir süre idare eder eski sevgilin ve yeni sevgilisi diyelim. boşver

Ben onu başkasıyla düşünemiyorum :( off

Ben onu başkasıyla düşünemiyorum :KK43: off
aslına bakarsan sen kendinden dik durup ödün vermessen başkasıyla olmadıgında ilk sana döner de bu iyi birşey degilki... bunu istememn dilememen lazım o gün ,geldiginde eze eze başka kapıya diyecegim hırsımı alacagım desen neyse hani derdim döer sende alırsın bunun acısını ama sen birlikte olmak istiyorsun.
bak canım kac yasındaısn bilmiyorum ama bir erkek karakter sahibi ise ayrılığın ardından kendini sokaklara atmaz efenndi efendi acısını yaşar karaktersizlik yapmaz. hani kıskansın oooh cok iyi gibi gözükeyim derdi genelde kadınlara mahsus erkekler bununla ugrasmaz. ama senin durumun baska senin karsında sana bahaneler uyduran senden sıkılmıs ayrılmak için fırsat kollamıs bir adam var öyle olmasa zaten sana ürettiği bahaneleri çiğneyişp gezip tozamazdı ki. hadi diyelim iyi niyetle kafam dagılsın diye gitti ama diyosun ki takıntılı otobüse binemez falan bence bahane aramıs cünkü nasılki sana olan sevgisi ve özlemine ragmen sana gelmesine engel olan bu sebeplerse bu tatile de engel olanda bunlr olurdu. seven bir insan için sevdiğinin yanında olmak için bile aşılamayan seyler deniz kum günes için aşılabiliyorsa sence seni sveiyor mu hala?

unutmanı tavsiye ederim hırs yapmamalı ve önüne bakmalısın. sen ne kadar unutursan oda o kadar hatırlar.
insanlar neyi tercih ederlerse etsinler diğer secenek hep en zor zamanlarda hatırlanır...

Şimdi bunu umut vermek için söylemiyorum ama hiç belli olmaz
Ben de birçok şehir ve ülkeye gidip gezdim son 4 ay içinde gayet de neşeli fotoğraflar falan paylaşıyorum
Ama hala aklım ondan deli gibi hem de
Yani gördüğün o pozlar insanın içini yansıtmıyor
Ha belki hakikaten unutmuştur ona bir şey diyemem
Ama buradan yola çıkamazsın
Ayrıldık, üzgünüz diye geri dön geri dön tarzında şarkılar falan paylaşacak değiliz
Aksine mutlu görünüp kendimizi güçlü göstereceğiz tabii ki karşı taraf vay be bensiz de eğlenebiliyor desin daha çok ilgisini çeksin
Mutsuz, umutsuz biri ne kadar ilgi çekici olabilir ki : D

Bana ettiği onca hakaret, suçlamaları yalan dolanla benden ayrılması üstüne böyle mutlu olması üzdü beni

İyide adam mtlu olmak için ayrılmış zaten, mutsuz olacak adam hakaret,suçlama,yalan dolanla ayrılmaz..kurtulmak için hertürlü pisliği yapmış, sizde hala böyle birini mi bekliyorsunuz? O hakaretleri iftiraları yalanları yutacaksınız yani? Sürekli aşağılanmak için..kendinize değer vermeme probleminiz var neredeyse türk kadınlarının %95 inde olduğu gibi..

Şimdi bunu umut vermek için söylemiyorum ama hiç belli olmaz
Ben de birçok şehir ve ülkeye gidip gezdim son 4 ay içinde gayet de neşeli fotoğraflar falan paylaşıyorum
Ama hala aklım ondan deli gibi hem de
Yani gördüğün o pozlar insanın içini yansıtmıyor
Ha belki hakikaten unutmuştur ona bir şey diyemem
Ama buradan yola çıkamazsın
Ayrıldık, üzgünüz diye geri dön geri dön tarzında şarkılar falan paylaşacak değiliz
Aksine mutlu görünüp kendimizi güçlü göstereceğiz tabii ki karşı taraf vay be bensiz de eğlenebiliyor desin daha çok ilgisini çeksin
Mutsuz, umutsuz biri ne kadar ilgi çekici olabilir ki : D
Aslında bakarsan ben de gezip tozup foto koyuyorum devamlı .. Piknikler aksam canlı müzikler vs video bile atıyorum herkese açık. Ama hala onun için ağlıyorum. Ama beni terkeden oydu ve terkederken çok rahattı.

İyide adam mtlu olmak için ayrılmış zaten, mutsuz olacak adam hakaret,suçlama,yalan dolanla ayrılmaz..kurtulmak için hertürlü pisliği yapmış, sizde hala böyle birini mi bekliyorsunuz? O hakaretleri iftiraları yalanları yutacaksınız yani? Sürekli aşağılanmak için..kendinize değer vermeme probleminiz var neredeyse türk kadınlarının %95 inde olduğu gibi..
Evet ayrılırken benim iyi olmamı istiyorsan git Hayatımdan demişti. Psikolog demiş git atkadaslarınla gez dolaş düşünme diye. (Düşünmemesi gereken şeyler hastalıkları yani ciddi bir rahatsızlığı yok ama o çok abartıp aylarca kafaya takıyordu) sürekli hastanelere gidip bir sonuç çıkmayınca doktorlar psikiyatriye yönlendirmiş.
O zamanlar beraberlik. Bu olmayan hastalıklarını benden bildi. Ayrılırken böyle giderse verirsin bana ilacı senin yanında salak gibi gezerim dedi bana.

Back
X