- Konu Sahibi Fotosentez
-
tatlım bizim diyet günlüklerimize gel.
kendine bir günlük aç hergün ne yediğini içtiğini yaz bizde yorum yapalım tavsiyelerde bulunalım
hemen şimdi aç
günlük tutmak çok güzel birşey ne yediğini içtiğini kontrol edebiliyorsun
çok yararlı ve süper dostluğumuz var.
aramıza katılabilirsin
bekliyoruz...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri-f1143/
Kızlar bu benim uzun bir süredir derdim.
Ben 4 5 yaşlarımdan sonra hep balıketli bir insan oldum. Lise dönemlerinde 62 63 kiloyken şu an 70 71 kiloya kadar çıktım. Ve nedendir bilemiyorum kilo veremiyorum. Aslında iradesiz biri değilimdir öyle kilo verememe gibi derdim de yok hemencecik de veririm ama ortam beni çok etkiliyor. Erkek arkadaşım ben ne zaman diyete girsem kalkıp kebap yer kola içer kız arkadaşlarım ne zaman diyete girsem kumpir pizza yer. 1 tutuyorum 2 tutuyorum 3 de bırakıyorum kendimi. Pazartesi günü baya da bi para verip spor salonuna başlayacağım ama hiç ümidim yok.
param var istediğim şeyleri alıp giyemiyorum özellikle basen bölgem fazla. Boyum 1,65 ama ben 71 kilo civarındayım. Hayatımda hiç bu kiloya gelmedim hayatımda stress fazla ama bu da bir bahane değil biliyorum nasıl aşacağımı bilmiyorum. Yanımda kilo vermesi gereken 1 insan bile yok. Herkes 45 50 kilo. Ayrıca sağlık anlamındada dokturum kilo vermemi istedi biliyorum inansam yaparım ama hiç inanmıyorum kendime. Diyet yaptığımda arkadaşlarımdan soğuyorum resmen çünkü ne zaman kızlar ben diyetteyim desem bugün pizza yiyelim sen orda salata yersin yada kumpir yiyelim sen çiğköfte yersin diyorlar. Derslerimde çok başarılıyım okulda derecem var onlar böyle olamadıkları için en azından fizik anlamında iyi olmamaı istemiyorlar gibi geliyor. Kuruntu mu gerçek mi bilemiyorum. Çok denedim ama hepmi diyetteyim dediğim anda canları pizza ister ya? 3 değil 5 değil ama normalde gidip yiyelim desem öğle arasında simit yerler. Ben napıcam ya? Topuklu ayakkabı giyemiyorum kilomdan ayaklarım mahvoluyor. Bir türlü toplayamıyorum irademi çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?