Ben neden kimseyi sevemiyorum ¿ ?

Bende senin gibiyim arkadaşım.. Yaş 26, hiç sevgilim olmadı, hiç kimseyi sevmedimde.. Okul döneminde teklifleri hep reddettim bunu isteyerek yaptım. İlerde evlenecek yaşa geldiğimde ciddi anlamda konuşurum diye düşünüyordum.Velhasılı evlencek yaşa geldik, isteyenler oluyor bu seferde bende bir korku başladı yine reddetmeye devam ettim. Bu sene değerlendirmeye alacağım diye karar verdim bakalım:) İş yerinden biriyle aram oldukça iyiydi telden bir süre arkadaşca mesajlaştık ama olmayacağına kanaat getirdim. Halbuki o kadar da çok ortak noktamız varki.. Mesajlaştığımda bir baş ağrısı tutuyor beni..Cidden heyecan yaramıyor sanırım bana.
Bende de bir sorun olduğu kesin.. Biraz konu dışına çıktım ama içimi döktüm :) Bende o kişi kimse bir yerlerde beni bekliyor diye ümit ediyorum.
Sonra niye olmadı sonradan istemiyor gibi mi davrandın? Ya aslında bu da bence bir tür içe kapanıklık.Normalde çok sosyal bir insanım arkadaşlarım çevrem çok iyi.Ama bu konuda işte tam tersiyim.Bence sen de öyle olmalısın.Bunu işte aşmak gerek biraz da ondan yazdım bütün bunları.Ben bunu aşk asosyalliği gibi görüyorum bir nevi :1:

ummadıgın yerde ummadıgın anda diye bir şey yok bence... insan şansını kendi yaratır,kaderini kendisi çizer.
bilinçaltına işlemiş okudugun dini anlamdaki yazı,bu ..da hayatını etkilemiş. Aslında sevemiyor değlsin sevmek için ona ve kendine şans tanımıyorsun,korkuyorsun... neden? kaybedecek neyn var ki? gurur mu,hayallerin mi,ailen mi? neyin? şans versen sonunda üzülsen yıkılsan bile ne olcak ki??? bi sene acı ceker,diğer senenin başında ne aptalmışım demeye başlarsın... kendine güven,kaybetmekten korkma gerisi gelir;)
:nazar:

ummadıgın yerde ummadıgın anda diye bir şey yok bence... insan şansını kendi yaratır,kaderini kendisi çizer.
bilinçaltına işlemiş okudugun dini anlamdaki yazı,bu ..da hayatını etkilemiş. Aslında sevemiyor değlsin sevmek için ona ve kendine şans tanımıyorsun,korkuyorsun... neden? kaybedecek neyn var ki? gurur mu,hayallerin mi,ailen mi? neyin? şans versen sonunda üzülsen yıkılsan bile ne olcak ki??? bi sene acı ceker,diğer senenin başında ne aptalmışım demeye başlarsın... kendine güven,kaybetmekten korkma gerisi gelir;)
:nazar:

Birileri sana gelse şans verme mevzusunu düşünebilirsin ama benim karşıma adam gbi öyle çıkıp konuşan gelmedi. Böyle anca bir ayağını uzatıp şöyle bir bakıp sonra da geri çekenler oldu açık söyleyeyim. Ama 17 yaşımda ne vardı bilmiyorum o yaşlarda etrafımda çok kişi vardı teklifler havada uçuşuyor bilmemne 2 sene sonrasından itibaren durum şu anki gibi.

"Aşk asosyalliği" aynen öyle valla çok güzel tanımladın:D Bende çok sosyalimdir ama bu konuda yok yani olmuyor..
Meslek gereği (öğretmen) herkesin teli birbirinde zaten.. Onu istediğimden ilgi gösterdiğimden teli vermedim o da bunun farkındadır.Yazdığı mesajlarada hem ayıp olur yazmamak,hemde iyi arkadaşlarımdan olduğu için yazdım.Ama baktım sürekli atıyor, muhabbeti geliştirme derdinde o zaman düşündüm ve bazı nedenlerden olmayacağına kanaat getirdim. Hiç bir zamanda ilk benim mesaj attığım olmadı zaten. Bu zamana kadar ilk mesaj atan ben olmadığımdan olsa gerek anladı artık şükür, bu aralar yazmıyor artık. :)
Ama ne yalan söyleyeyim bir ara nefsimle çok mücale ettim. Rabbimden gönlüme göre birini istiyorum bunun içinde beklemeye devam :)
Gerçekten sadece evleneceğim insana aşık olmak istiyorum ben.

Sonra niye olmadı
sonradan istemiyor gibi mi davrandın? Ya aslında bu da bence bir tür içe kapanıklık.Normalde çok sosyal bir insanım arkadaşlarım çevrem çok iyi.Ama bu konuda işte tam tersiyim.Bence sen de öyle olmalısın.Bunu işte aşmak gerek biraz da ondan yazdım bütün bunları.Ben bunu aşk asosyalliği gibi görüyorum bir nevi :1:

demek ki karşıdaki de hssediyor sendeki çekingenliği ve hatta ilgisizliği... şöyle bir bakıyo,bu hatun beni sarmaz duygularına set cekmiş,duvar gbi duruyor karşımda diye düşünüyo...bak sakın alınma güzelim,ben braz acık yazarım:17: çünkü gözlerindeki duvarı aşamıyor,bakmıyorsun ki adama,baksan bile muhtemelen ya alnına bakıyorsun ya baska dikkat cekmicek bir yerine...aşkla ilgisi olmayan sıradan bir bakışş.... sen erkek olsan sen de gerisini istemezsn

"Aşk asosyalliği" aynen öyle valla çok güzel tanımladın:D Bende çok sosyalimdir ama bu konuda yok yani olmuyor..
Meslek gereği (öğretmen) herkesin teli birbirinde zaten.. Onu istediğimden ilgi gösterdiğimden teli vermedim o da bunun farkındadır.Yazdığı mesajlarada hem ayıp olur yazmamak,hemde iyi arkadaşlarımdan olduğu için yazdım.Ama baktım sürekli atıyor, muhabbeti geliştirme derdinde o zaman düşündüm ve bazı nedenlerden olmayacağına kanaat getirdim. Hiç bir zamanda ilk benim mesaj attığım olmadı zaten. Bu zamana kadar ilk mesaj atan ben olmadığımdan olsa gerek anladı artık şükür, bu aralar yazmıyor artık. :)
Ama ne yalan söyleyeyim bir ara nefsimle çok mücale ettim. Rabbimden gönlüme göre birini istiyorum bunun içinde beklemeye devam :)
Gerçekten sadece evleneceğim insana aşık olmak istiyorum ben.

Aynı şekilde ben de gerçekten hem aşık olmak istiyorum hem de mantığıma uysun istiyorum, o kadar bekledikten sonra umarım ikimiz için de değer bir sonuç çıkar ortaya :) Senin için mutlu bir aile diliyorum inşallah her şey gönlüne göre olur o kadar sakınmış kendini amaan ne olsun yaşayayım anı günü deyip geçmemişsin. Bu hayatını olumsuz etkilese de inandığın gibi davrandığın için özellikle de bütün duaların kabul olur inşallah en hayırlı şekliyle :16:

demek ki karşıdaki de hssediyor sendeki çekingenliği ve hatta ilgisizliği... şöyle bir bakıyo,bu hatun beni sarmaz duygularına set cekmiş,duvar gbi duruyor karşımda diye düşünüyo...bak sakın alınma güzelim,ben braz acık yazarım:17: çünkü gözlerindeki duvarı aşamıyor,bakmıyorsun ki adama,baksan bile muhtemelen ya alnına bakıyorsun ya baska dikkat cekmicek bir yerine...aşkla ilgisi olmayan sıradan bir bakışş.... sen erkek olsan sen de gerisini istemezsn

Yok alınmıyorum açık yazman çok güzel :1: İnsan kendini dışarıdan o kadar güzel algılayamıyor. Dediğinde haklısın kimseye öyle bakmıyorum baktığım kişiye de kanka muhabbetine bağlıyorum :1:

neden peki? çekindiğin korktugun sey ne? ya kapılıp aşık olur da hüsrana ugrarsam diye mi korkuyorsun... biz kadınlar cok dayanıklıyız aslında,enkazdan cıkmasını biliriz,cok yara alırız ama dönüp arkamıza baktıgımızda gülümseriz... hayat korkarak cekinerek gözlerini kaçırarak yaşanmaz.... :20:

Amiiiiin canım inşaallah :D Rabbim seninde gönlüne göre versin. Mutlu, huzurlu yuva kurmayı cümlemize nasip etsin Mevlam.
İlerde bi gelişme olursa ilk buraya yazarım artık :D

neden peki? çekindiğin korktugun sey ne? ya kapılıp aşık olur da hüsrana ugrarsam diye mi korkuyorsun... biz kadınlar cok dayanıklıyız aslında,enkazdan cıkmasını biliriz,cok yara alırız ama dönüp arkamıza baktıgımızda gülümseriz... hayat korkarak cekinerek gözlerini kaçırarak yaşanmaz.... :20:

Evet kapılıp hata yapmaktan korkuyorum bir yana değip değmemesinden de korkuyorum ayrıca sanırım kimseyi o kadar beğenmiyorum.Mesela o kadar aşık oldum o başta yazdığım çocuğa sonu hüsran. Rüya gibiydi benim için bir daha öyle hissetmediğim için de istemiyorum.Çünkü çok güzeldi başka hiç öyle hissetmedim maalesef. An duruyordu ya ne mekanın ne zamanın önemi vardı sadece o ve sözleri..Her gece sözleri kulağımda tekrarlanmadan uyuyamazdım, tekrar tekrar o günü yaşamadan beynimde uyuyamazdım. Ben bunları en son 3 yıl önce ve bir tek onda yaşadım :50:

o zaman üç yıl yetmemiş. zaman daha gecmişi unutturmamış... bekliceksin güzelim,karşıdaki insanın gözlerine bakıp akıp gittiğini hssedene kadar bekliceksin,tabii sadece karsıdan beklemek olmaz... ve şu da bi gercek ki ilk aşkın heyecanı başkadır,kalbine kilitler üzerini örtersn orda kalır sessizce... ama üzerine başka seyler koymaktan korkarsan,hep ilk anki heyecanı ararsan olmaz,başaramazsın, geçmiş geçmişte kaldı,cok gencsin üstelik hayat daha yeni başlıyor:34::34:

o zaman üç yıl yetmemiş. zaman daha gecmişi unutturmamış... bekliceksin güzelim,karşıdaki insanın gözlerine bakıp akıp gittiğini hssedene kadar bekliceksin,tabii sadece karsıdan beklemek olmaz... ve şu da bi gercek ki ilk aşkın heyecanı başkadır,kalbine kilitler üzerini örtersn orda kalır sessizce... ama üzerine başka seyler koymaktan korkarsan,hep ilk anki heyecanı ararsan olmaz,başaramazsın, geçmiş geçmişte kaldı,cok gencsin üstelik hayat daha yeni başlıyor:34::34:

Anladım..zamana ihtiyacım var biraz daha sanırım ben de üstünü örtmeliyim artık :50: çok sağol :71:

Ben de sevemiyorum kimseyi
İşin özü kimseyi beğenemiyorum ve sevmeye değer görmüyorum
Ha ben çok mu mükemmelim?
Hayır tabii ki.
Kendimi beğenmiş biriyim ama asla kibirli değilim
Benim sorunum sevmeye layık birini görememem
Hiç te aşık olmadım hoşlantıdan ileri gitmemiştir duygularım.
Bakma meselesine gelince de doğru olanı yapıyorsun bence
Ben de kimsenin suratına bakmam
Çok kurnazım bu konularda
Kahin bile anlamaz kimden hoşlandığımı
Heyecandan ölürüm ama suratına dönüp te bakmam
Arkadaşlarım yakışıklı birini gördüklerinle içine düşecek gibi olurlar malesef
Ama ben bir kere bakar yokmuş gibi davranırım
Çok tuhafım hakikaten..
Biraz da korkarım aslında yanlış anlama vs. olur da bela olur diye..

Ben de sevemiyorum kimseyi
İşin özü kimseyi beğenemiyorum ve sevmeye değer görmüyorum
Ha ben çok mu mükemmelim?
Hayır tabii ki.
Kendimi beğenmiş biriyim ama asla kibirli değilim
Benim sorunum sevmeye layık birini görememem
Hiç te aşık olmadım hoşlantıdan ileri gitmemiştir duygularım.
Bakma meselesine gelince de doğru olanı yapıyorsun bence
Ben de kimsenin suratına bakmam
Çok kurnazım bu konularda
Kahin bile anlamaz kimden hoşlandığımı
Heyecandan ölürüm ama suratına dönüp te bakmam
Arkadaşlarım yakışıklı birini gördüklerinle içine düşecek gibi olurlar malesef
Ama ben bir kere bakar yokmuş gibi davranırım
Çok tuhafım hakikaten..
Biraz da korkarım aslında yanlış anlama vs. olur da bela olur diye..

Bela olurlar değil de gururum kırılır korkusu biraz da benimki sanki hoşlandığımı filan anlasa birisi hemen beni rezil etme lüksüne erişebilecek gibi.Gerçi kaç kişiden hoşlandın diye sor o aşık olduğum pis çocuktan sonra bir tek kişiden hoşlandım.O hoşlandığım uğraştı ama sürekli kaçtım sonunda pes etti.Çok korkuyordum ama ya çocuk için dua ettiğimi hatırlıyorum başka birisini sevsin diye:50: Ama sanırm doğruyu yapmışım çok farklı açılardan bakıyormuşuz onunla dünyaya.. Ama çok da sevse gelir söylerdi sonuçta, uğraştı dediğim sürekli tanışmaya filan çalıştı işte..
Kaç yaşındasın bu arada?

Son düzenleme:
Kir zincirlerini, ac kalbinin kapilarini!!
Birini sevmek sevilmek oyle guzel ki...! Onu ozlemek, ozlendigini bilmek.. Ve sonra kavusmak.. Sevmek kolay birsey degil zaten, zaman istiyor. Oyle bugun gorus, gelecek hafta sevgili ol, iki hafta sonra 'seni seviyorum' de falan bunlar hikaye.. Sevmek zaman istiyor. Ama senden hoslanan, seninde az biraz hosuna giden kisiye sans ver.

Asksiz yasamak bence cok skici.. Ugruna bu kadar siirler, sarkilar, romanlar yazilmis duyguyu tatmak icin kendine bir sans verr :16:

Bak en guzelinden, en cirkinine (ki kimseye cirkin denmez ben yalnizca acik olmak icin yaziyorum) herkesin bi sevdigi, sevgilisi varrr :16::16::16:

Birini sevmek sevilmek oyle guzel ki...! Onu ozlemek, ozlendigini bilmek.. Ve sonra kavusmak.. Sevmek kolay birsey degil zaten, zaman istiyor. Oyle bugun gorus, gelecek hafta sevgili ol, iki hafta sonra 'seni seviyorum' de falan bunlar hikaye.. Sevmek zaman istiyor. Ama senden hoslanan, seninde az biraz hosuna giden kisiye sans ver.

Asksiz yasamak bence cok skici.. Ugruna bu kadar siirler, sarkilar, romanlar yazilmis duyguyu tatmak icin kendine bir sans verr :16:

Bak en guzelinden, en cirkinine (ki kimseye cirkin denmez ben yalnizca acik olmak icin yaziyorum) herkesin bi sevdigi, sevgilisi varrr :16::16::16:

Bundan sonra kendimi zorlayıp denemeye çalışcam ama öyle çok gelen de çok yok bana dediğim gibi, gelen olursa eğer deneyeceğim :34:

yeşim den Aşk Alfabesi adlı şarkıyı dinle hemen...

Tamam açıyorum :1:

Back
X