- 21 Aralık 2014
- 2.103
- 1.697
- 83
8-9 gitseydi iki kilom kalırdı pek de iyi olurdu. Sen yine de guvenme bence sağlıklı beslen yok yere kilo alma. Dogumdan sonra bi rahatlık oluyo yeme konusunda doğrudur.Nasıl 4 kilo gitti
Zaten bebek 3 kilo suyuydu rahim kilosuydu en az 7 kilo dedi doktorum.
etrafmdaki herkeste hastaneden çıktığımda 8-9 kilo gitmişti diyor.Asıl önemli olan doğumdan sonra kilo almamakmış.Doğumdan sonra iştah daha çok açıldığı için asıl sıkıntı oymuş
Oğlum 3.200 kızım 2.700 doğmuştuÇocuklarınız kaç kilo doğdu acaba?
Korkms cnm bebege bir zarar vermez yediklerin sana zarar verir.tabi bebek de iyi beslenemez.saglikla al kucaginz sonra doya doya yiceksin zaten emzirirken bir istah oluyoki ayricz kilo almiyosun aksine veriyosun ye ye ohhh sifir kilo.biraz sabir bebis icin annesi.Allah kucagina almayi nasip etsin bir al onu kucagina misss gibi kokusunu icine cek.varmi bundan buyuk mutluluk...İnanırmısın dün gece duşa girdim ve ilk defa ayaklarımı ve bileklerimi şiş gördüm.Düşündüm yediğim şeyler bana koca vucuduma bu kadar zarar verirken onun minicik vucudunu bile düşünemiyorum.Ne kadar da kötülük yapmışım savunmasız minik yavruma((((((
Allahım affettsin beni.
İnşallah çok dikkatli olacam
Kuzum bunların hepsi yalnızlıktaaan...Kızlar 5 aylık hamileyim çok şükür kontrollerde hiçbir sorunumuz yok
İlk 3 ay çok sağlıklı beslendim yani en azından bu kadar sağlıksız beslenmedim.
Ne olduysa 3.aydan sonra oldu canım aşırı abur cubur katkı maddeli şeyler çekiyor.Annem yok yanımda ve hiçbir zamanda olmayacak (aramız açık)ve beslenmemi çok etkiliyor.Canım bi yemek çektiği zaman yapmıyorum elim kolum kalkmıyor.Mesela makarna canım çektiği zaman makarneks yapıyorum tatlı bişeyler canım çektiği zaman 2 paket bisküvi çikolata...Yani anlıyacağınız elime hazır ne geçerse yiyorum şuana kadar 3 kilo aldım
Bugünde hazır nugget gibi piliç köfteler vardı 7 tane falan kızartım yedim yanında kola ve 2 tabak turşuyla
Ve şuan aşırı vicdan azabı çekiyorum herkes çiğköfteden bile uzak dururken ben bu kadar bilinçsiz besleniyorum
Ve inanın kendime çok kızmama rağmen ertesi gün aynı şeyleri tekrarlıyorum(sabah kahvaltısı yapıyorum akşam tencere yemeği yiyorum bu sağlıksız beslenmem genellikle ara öğünlerde oluyor)
Artık kendimden nefret ediyorum bişey deyin kızlar
Ohhh Ohhh maşallah Allah esirgesin ve size bağışlasın.Oğlum 3.200 kızım 2.700 doğmuştu
Canım ben 66.5 ile başladım ilk 3 ayda 64.5 a kadar indim şimdide 67.5 oldum:)Canım sende tutarsın kendini kaç kilo ile başladın eger hamileliğe düşük kilo ile başladıysan oda normal
Amin inşallahÖncelikle sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi.
Konunuza gelince şunu söyleyebilirim evde olmazsa yemezsiniz. Kola almayın,bisküvi almayın. Canınız tatlı mı istedi,dondurma yiyin,meyve,kuru meyve yiyin. İçecek mi istedi,meyve suyu sıkıp için,limonata yapın için. Ara öğünlerde çiğ badem,fındık,fıstık,ceviz bulundurun elinizin altında onlardan yiyin. Eve almazsanız yiyemezsiniz net. Yemekte yapılır ,hiçbirşey hazirlayamasanız kahvaltı yaparsınız,karpuz peynir yersiniz.
Sağol birsenciğim:)vallahi 3 gündür düzenimizi oturtmaya çalışıyorum sanırım alışmaya başladımAman hertain kola çok çok zararlı , yanına bile yaklaşma asitli içeceklerin.
Akşam yemeğini öğle yemeği için kullanabilirsin.
Yürüyüşlere çık bol bol.
Elinin altında herdaim , badem, ceviz, meyve, ayran bulundur.
Bebeğinin güzel uyuyan, gazsız, bir bebek olmasını istiyorsan sağlıklı beslenmelisin.
Ayrıca düzenli kilo al lütfen, sonradan çok pişman olursun.
Rica ederim. Maksimum 1 hafta zorlanırsınız,sonra unutursunuz emin olun.Amin inşallah
3 gündür iyi gidiyorum maşallah biraz daha zorlasam alışkanlık haline gelir öyle devam eder diye düşünüyorum:)
Bende öyleydim sonra kanım fazla cıkınca doktor demir ilacını kesti iştahım normale döndü şükürCanım ben 66.5 ile başladım ilk 3 ayda 64.5 a kadar indim şimdide 67.5 oldum:)
Vallahi senin maşşallahın var çok İştahım açıldı çok otu b.ku yiyorum:)(
Demekki düzenli beslenmiyorsunuz. Ayrıca yazdığınız herşey kan şekerinizi ani yükseltip birden düşürecek ve haliyle sizi yeme krizine ve hep aynı şekilde yiyeceklere aşerdirecek şeyler.Kızlar 5 aylık hamileyim çok şükür kontrollerde hiçbir sorunumuz yok
İlk 3 ay çok sağlıklı beslendim yani en azından bu kadar sağlıksız beslenmedim.
Ne olduysa 3.aydan sonra oldu canım aşırı abur cubur katkı maddeli şeyler çekiyor.Annem yok yanımda ve hiçbir zamanda olmayacak (aramız açık)ve beslenmemi çok etkiliyor.Canım bi yemek çektiği zaman yapmıyorum elim kolum kalkmıyor.Mesela makarna canım çektiği zaman makarneks yapıyorum tatlı bişeyler canım çektiği zaman 2 paket bisküvi çikolata...Yani anlıyacağınız elime hazır ne geçerse yiyorum şuana kadar 3 kilo aldım
Bugünde hazır nugget gibi piliç köfteler vardı 7 tane falan kızartım yedim yanında kola ve 2 tabak turşuyla
Ve şuan aşırı vicdan azabı çekiyorum herkes çiğköfteden bile uzak dururken ben bu kadar bilinçsiz besleniyorum
Ve inanın kendime çok kızmama rağmen ertesi gün aynı şeyleri tekrarlıyorum(sabah kahvaltısı yapıyorum akşam tencere yemeği yiyorum bu sağlıksız beslenmem genellikle ara öğünlerde oluyor)
Artık kendimden nefret ediyorum bişey deyin kızlar
Bendede mi öyle bi sorun var acabaBende öyleydim sonra kanım fazla cıkınca doktor demir ilacını kesti iştahım normale döndü şükür
Evet aynen öyle oluyor çok sık acıkıyorum demekki bu zıkkımlardanDemekki düzenli beslenmiyorsunuz. Ayrıca yazdığınız herşey kan şekerinizi ani yükseltip birden düşürecek ve haliyle sizi yeme krizine ve hep aynı şekilde yiyeceklere aşerdirecek şeyler.
Çoğu kişide böyle yazmış.Ilk hamileligimde cok sağlıklı beslendim. Yedigim,ictigim her seye dikkat ettim. Beslenme uzmani gibi olmustum. Yine de olacakların önüne gecemedim. Neyse..
Ikincide sağlıklı yiyeceklerin yaninda,canimin cektigi seyleri de yedim. Hem gebeligim hem sonrasi muazzamdi benim icin.
Cok fazla abartmadan hamileligin yasanmasi taraftarıyım.
Valla sorun değilde demir ilacı cok iştah acıyor emin olabilirsinBendede mi öyle bi sorun var acaba
Aynen öyle malesef. Organik ekmek kullanın. Istanbulda oturuyorsanız ihe organik ekmeği kullanın. İnsülin değeri yüksek ve hazır gıalardan uzak durun. 3 öğün düzenli yemek yiyin aralarda süt ayran kuru yemiş yiyin. Hem bebek için de besleyici olur hemde sizin için.Evet aynen öyle oluyor çok sık acıkıyorum demekki bu zıkkımlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?