Ben Neden Nefisime Hakim Olamıyorum:(

8-9 gitseydi iki kilom kalırdı pek de iyi olurdu. Sen yine de guvenme bence sağlıklı beslen yok yere kilo alma. Dogumdan sonra bi rahatlık oluyo yeme konusunda doğrudur.

Korkms cnm bebege bir zarar vermez yediklerin sana zarar verir.tabi bebek de iyi beslenemez.saglikla al kucaginz sonra doya doya yiceksin zaten emzirirken bir istah oluyoki ayricz kilo almiyosun aksine veriyosun ye ye ohhh sifir kilo.biraz sabir bebis icin annesi.Allah kucagina almayi nasip etsin bir al onu kucagina misss gibi kokusunu icine cek.varmi bundan buyuk mutluluk...

Kuzum bunların hepsi yalnızlıktaaan...

Bebeğinize yapmayın lütfen.10 küsür yıldır kola içmiyorum hazır köfte nedir neyden yapıldığı belli bile değil.Abur cubur yerine ara öğünlerde ceviz,badem gibi kuruyemişler tüketseniz kola yerine komposto ayran kefir içseniz ve meyve yeseniz bence hem sizin için hem de bebeğiniz için çok daha sağlıklısı olur

Canım sende tutarsın kendini kaç kilo ile başladın eger hamileliğe düşük kilo ile başladıysan oda normal
Canım ben 66.5 ile başladım ilk 3 ayda 64.5 a kadar indim şimdide 67.5 oldum:)
Vallahi senin maşşallahın var çok İştahım açıldı çok otu b.ku yiyorum:)(

Aman hertain kola çok çok zararlı , yanına bile yaklaşma asitli içeceklerin.

Akşam yemeğini öğle yemeği için kullanabilirsin.

Yürüyüşlere çık bol bol.

Elinin altında herdaim , badem, ceviz, meyve, ayran bulundur.

Bebeğinin güzel uyuyan, gazsız, bir bebek olmasını istiyorsan sağlıklı beslenmelisin.

Ayrıca düzenli kilo al lütfen, sonradan çok pişman olursun.

Öncelikle sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi.
Konunuza gelince şunu söyleyebilirim evde olmazsa yemezsiniz. Kola almayın,bisküvi almayın. Canınız tatlı mı istedi,dondurma yiyin,meyve,kuru meyve yiyin. İçecek mi istedi,meyve suyu sıkıp için,limonata yapın için. Ara öğünlerde çiğ badem,fındık,fıstık,ceviz bulundurun elinizin altında onlardan yiyin. Eve almazsanız yiyemezsiniz net. Yemekte yapılır ,hiçbirşey hazirlayamasanız kahvaltı yaparsınız,karpuz peynir yersiniz.

Amin inşallah
3 gündür iyi gidiyorum maşallah biraz daha zorlasam alışkanlık haline gelir öyle devam eder diye düşünüyorum:)

Sağol birsenciğim:)vallahi 3 gündür düzenimizi oturtmaya çalışıyorum sanırım alışmaya başladım

Canım ben 66.5 ile başladım ilk 3 ayda 64.5 a kadar indim şimdide 67.5 oldum:)
Vallahi senin maşşallahın var çok İştahım açıldı çok otu b.ku yiyorum:)(
Bende öyleydim sonra kanım fazla cıkınca doktor demir ilacını kesti iştahım normale döndü şükür

Demekki düzenli beslenmiyorsunuz. Ayrıca yazdığınız herşey kan şekerinizi ani yükseltip birden düşürecek ve haliyle sizi yeme krizine ve hep aynı şekilde yiyeceklere aşerdirecek şeyler.

Ilk hamileligimde cok sağlıklı beslendim. Yedigim,ictigim her seye dikkat ettim. Beslenme uzmani gibi olmustum. Yine de olacakların önüne gecemedim. Neyse..
Ikincide sağlıklı yiyeceklerin yaninda,canimin cektigi seyleri de yedim. Hem gebeligim hem sonrasi muazzamdi benim icin.
Cok fazla abartmadan hamileligin yasanmasi taraftarıyım.

Demekki düzenli beslenmiyorsunuz. Ayrıca yazdığınız herşey kan şekerinizi ani yükseltip birden düşürecek ve haliyle sizi yeme krizine ve hep aynı şekilde yiyeceklere aşerdirecek şeyler.
Evet aynen öyle oluyor çok sık acıkıyorum demekki bu zıkkımlardan

Çoğu kişide böyle yazmış.
Allah bişeye ol dediyse önüne kimse geçemiyor demekki
Bende rahatlıktan yanaydım fakat bu rahatlık pis boğazlılığa dönüştü:)

Evet aynen öyle oluyor çok sık acıkıyorum demekki bu zıkkımlardan
Aynen öyle malesef. Organik ekmek kullanın. Istanbulda oturuyorsanız ihe organik ekmeği kullanın. İnsülin değeri yüksek ve hazır gıalardan uzak durun. 3 öğün düzenli yemek yiyin aralarda süt ayran kuru yemiş yiyin. Hem bebek için de besleyici olur hemde sizin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…