- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
- 133
yapmıyo ama sen hamilesinya bilemedim.bir dene istersen.Çok sağolun laf olsun diye demiyorum kesinlikle bitti artık tutacam gırtlağımı.
İncirli süt mide bulantısımı yapıyor acaba?
Allah bağışlasın bebeğinizi.Ben hamıleyken cok saglıklı beslendım
Semız otu yemegı, ısırgan yemegı tavuk etler balıklar usulune gore pıstı
Bır tane cıps yemedım
Kendım cok kılo aldım bebegıde el kadar dogurdum 6 gun kuvezde kaldı bırde ustune :)
Ye demıyorum ama benım o donem dıkkat ettıgım kadar kımse dıkkat etmemıstır ıddalıyım
Vallahi ilk 3 ay kendimi ne kadar sıktığımı bilemezsiniz cips hiç yemedim.Sonra bi patladı fren durduruna aşk olsuMakarneksi okuyunca gozlerim faltaşı gibi acildi. Oturup ne kdr zararli oldugunu saatlerce anlatabilirim. Ben de yillardir saglikli beslenen biri olarak ilk 3 ayda deli gibi cips cekti canim ama sadece 2 paketle sınırlı kaldim. Hamileyken cok zor oluyor nefis terbiyesi. Ama canim cekse de ölsem bitsem de asla yemedigim bi suru sey var hala. Yemek islerini biraz daha hizli hale getirmen lazim. Ben de ara ogune zirt pirt bisi yapmaya useniodum. Artik şöyle yapiorum. Cerez/ ispanak dograyp koyuyorum 2 dkda yumurtali yapiyorum/ yogurda meyve dogruorm. Bu, aksam yemeginden önceki 3 ara ögunum olmus oluyor. Meyveyi acken kahvaltidan soraki 2bucuk saat sora yiyorum. Digerini de 2bucuk saat sonra. Aksam yemeğini de beklerken ara ara cerez goturuorm. Kan üzümü badem ceviz findik fln. Ve artik kilo almiorm. Meyve ve cerez sabit. Digerini kolay tariflerle kafama göre degistiriorm. Peynir ekmek bile olabilir.
Anlaşmıştık Rus bir bayan gelecekti uçak bileti falan hazırdı hem evde taşınacak yardımcı olacaktı 6 ay boyunca ama sonradan gelmeyecem dedimaddi durumun müsaitse günlük evine yemeğini pişirmesi için bir kadınla anlaş
Canım üzülme lütfen Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin suçluluk duyma senin miden almıyor yapabileceği bişey yokkiAy şu sağlıklı beslenme olayını hayatım boyunca beceremedim
Dünkü öğünüm sabah 1 poça, öğlen 1 kase çorba ekmeksiz, akşamda 1 tabak mantıydı.
Meyve neredeyse hiç yiyemiyorum, kırmızı et yiyemiyorum, tavuğun kokusundan midem bulandı onuda yemiyorum. sebze konusunda da çok seçiciyim.abur cuburda aşırı yemiyorum. Sanırım el kadar, hastalıklı bir bebeğim olacak
Bir arkadaş demiş ya sanırım bu bebek için uğraşmadınız diye, aksine benimki 9 yıl sonra tüp bebekle oldu. Yani isteyip istememekle alakası yok. mide almayınca insanın elinden çok şey gelmiyor.
Senden beteri var gördüğün gibi
Bu akşam bi yapayım çok sağolun sonucunu buraya yazarım:)yapmıyo ama sen hamilesinya bilemedim.bir dene istersen.
Ay canım iştahımı kabarttın yaaa :) Hatta şimdi bir tost yapacam peynirliçok kötü sağlıksız beslenmiyorsun bisküvi tarzında hatan var canım sabah kahvaltasından 2 saat sonra 1 tane meyve ve süt iç mesela tatlı ihtiyacın azalır öğlen tost yap yanına domates salatalık doğra ayran iç yada yoğurt 2 saat sonra 1 tane meyve ve kuruyemiş ye akşamda normal yemeğini yersin ara öğün ögle aparatifin uğraştırıcı değil
A
Ay canım iştahımı kabarttın yaaa :) Hatta şimdi bir tost yapacam peynirli[/QUOT
afiyet olsun canım iyimi yaptım kötü mü bilemedim
Tepsiye koyduktan sonra pişiriliuormu?tatlı için paketlı gıdalardan ziyade kendınıze sütlü tatlı yapsanız en azından ırmık tatlısı mesela onu yesenız tatlı krızlerınde
yada kendınızı ıyı hıssettıgınız bır anda makarna haslayın.canınız ıstedıgınde uzerıne bi sos yapıp yersınız pratık olur..
evde kuruyemiş bulundurun atıştırma krızlerı ıcın.
aklıma bunlar geldı..
tarıf vereyım bıde herkes bılıyodur ama 1 lt süte 10 yemek kasıgı irmık 8 kasık şeker 1 vanılya koyun karıstırın dökün tepsiye..bukadar.istersen tarcın cevız vs ekersın ustune..en azından paketlı gıdadan daha saglıklı olur
Tepsiye koyduktan sonra pişiriliuormu?
Yok zaten artık ağzıma sürmeyecem o pis şeyleri dün dank etti bildiğiniz daha 21. haftada şiştim dün zor duş aldımolsun her şerde bir hayır vardır aklım başıma geldi
:))iyi yaptın iyi peyniri pek yiyemiyorum zaten böylelikle yemiş olurum:)aklına sağlık
Canım üzülme lütfen Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin suçluluk duyma senin miden almıyor yapabileceği bişey yokki
Biraz yinede zorla kendini belki faydası olur
Bunu deneyeyim eşimde sever sütlü tatlıları o iştahlı iştahlı yerken bende iştaha gelirim:)yok tencerede pişiriyosun sütü ve malzemelerı sonra yuvarlak borcama döküyosun okadar..
ama borcamı once bı ıslat suyunu süz,öyle olunca yapışmaz tatlı
:))de de balda iyidirsevindim canım benim hamilelerin duası kabul olur derler bize dua edermisin
afiyet b... demiyeceğim
Bunu deneyeyim eşimde sever sütlü tatlıları o iştahlı iştahlı yerken bende iştaha gelirim:)
Çok sağolun faydası olacak kesin bu tatlının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?