Ben Neden Nefisime Hakim Olamıyorum:(

Allah bağışlasın bebeğinizi.
Herhalde çocuğun kilolu doğup doğmaması birazda genetikmiş.
En azından sağlıklı doğdu bizde onu brcererebilecekmiyiz bakalım

çok kötü sağlıksız beslenmiyorsun bisküvi tarzında hatan var canım sabah kahvaltasından 2 saat sonra 1 tane meyve ve süt iç mesela tatlı ihtiyacın azalır öğlen tost yap yanına domates salatalık doğra ayran iç yada yoğurt 2 saat sonra 1 tane meyve ve kuruyemiş ye akşamda normal yemeğini yersin ara öğün ögle aparatifin uğraştırıcı değil

Vallahi 3 ay k
Vallahi ilk 3 ay kendimi ne kadar sıktığımı bilemezsiniz cips hiç yemedim.Sonra bi patladı fren durduruna aşk olsu
Ben zaten meyve den verenden tüketiyorum ama akşamları herhalde bundan sonra ara öğün olarak yiyecem

maddi durumun müsaitse günlük evine yemeğini pişirmesi için bir kadınla anlaş
Anlaşmıştık Rus bir bayan gelecekti uçak bileti falan hazırdı hem evde taşınacak yardımcı olacaktı 6 ay boyunca ama sonradan gelmeyecem dedi
Şimdi buralardan bir yardımcı tutacaz ama oda yanımızda kalmayacak.Ama en azından temizliği yapar bende yemekle ilgilenirim

Canım üzülme lütfen Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin suçluluk duyma senin miden almıyor yapabileceği bişey yokki
Biraz yinede zorla kendini belki faydası olur

tatlı için paketlı gıdalardan ziyade kendınıze sütlü tatlı yapsanız en azından ırmık tatlısı mesela onu yesenız tatlı krızlerınde
yada kendınızı ıyı hıssettıgınız bır anda makarna haslayın.canınız ıstedıgınde uzerıne bi sos yapıp yersınız pratık olur..
evde kuruyemiş bulundurun atıştırma krızlerı ıcın.
aklıma bunlar geldı..
tarıf vereyım bıde herkes bılıyodur ama 1 lt süte 10 yemek kasıgı irmık 8 kasık şeker 1 vanılya koyun karıstırın dökün tepsiye..bukadar.istersen tarcın cevız vs ekersın ustune..en azından paketlı gıdadan daha saglıklı olur

A
Ay canım iştahımı kabarttın yaaa :) Hatta şimdi bir tost yapacam peynirli

Tepsiye koyduktan sonra pişiriliuormu?
Yok zaten artık ağzıma sürmeyecem o pis şeyleri dün dank etti bildiğiniz daha 21. haftada şiştim dün zor duş aldımolsun her şerde bir hayır vardır aklım başıma geldi

:))iyi yaptın iyi peyniri pek yiyemiyorum zaten böylelikle yemiş olurum:)aklına sağlık

yok tencerede pişiriyosun sütü ve malzemelerı sonra yuvarlak borcama döküyosun okadar..
ama borcamı once bı ıslat suyunu süz,öyle olunca yapışmaz tatlı

Canım üzülme lütfen Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin suçluluk duyma senin miden almıyor yapabileceği bişey yokki
Biraz yinede zorla kendini belki faydası olur

Amin Rabbim seninde evladını sağlıklı şekilde kucağına elmayı nasip etsin inşallah. Vitamin takviyelerim var , başkada yapacak çok şey yok. Yine arada yemeye çalışıyorum birşeyler ama burdaki arkadaşların saydıklarının çeyreği kadar.

yok tencerede pişiriyosun sütü ve malzemelerı sonra yuvarlak borcama döküyosun okadar..
ama borcamı once bı ıslat suyunu süz,öyle olunca yapışmaz tatlı
Bunu deneyeyim eşimde sever sütlü tatlıları o iştahlı iştahlı yerken bende iştaha gelirim:)
Çok sağolun faydası olacak kesin bu tatlının

sevindim canım benim hamilelerin duası kabul olur derler bize dua edermisin
afiyet b... demiyeceğim
:))de de balda iyidir
Tabiki ederim inşallah biran evvel Rabbim o güzel haberi bekleyenlerin yardımcı olurda kucaklarınızı doldurur inşallah.
Allah sizlere tez zamanda hayırlı sağlıklı ve bir evlat nasip eder nasip ettiği evlatlarınızında acısı göstermez inşallah Aminnn

Bunu deneyeyim eşimde sever sütlü tatlıları o iştahlı iştahlı yerken bende iştaha gelirim:)
Çok sağolun faydası olacak kesin bu tatlının

valla yagsız falan güzel oluyo..üzrine hındıstan cevızı yada tarcın ekleyebılrsın bide cevız..hepsı hamılelıkte rahatlıkla yenılecek seyler
bırde kuru kayısı içine yarım cevız koyup kakaoya batırabılrsın tatlı krizlerınde
yada muzu rondodan gecırıp ıcıne 2 kasık yogurt 1 cay kasıgı bal koyup at buzluga dondurma gıbı olsun:)arada cıkarıp karıstırcaksın tabi

Cok sagliksiz besleniyorsun ve farkindasin. Buraz frenle kendini birseylerin ardina gizlenme. Eve abur cubur dolduracagina meyve al. Ara ogunlerde meyve ye suan her meyvede var degisik degisik. Ilk 3 ay tamam bebek senin depolardan besleniyorda suan ne yiyorsan onu aliyor biraz karnindakini düşün artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…