Ben Neden Nefisime Hakim Olamıyorum:(

Olsun belli olmaz bu işler bazı arkadaşlarda çok dikkat etmediği halde sağlıklı evlatları olmuş maşallah.
Yani canım bu hayatta ne yaşamn gerekirse onu yaşıyorsun Rabbimiz bebeği sağlıklı dünyaya getirmek isterse kimse önünde duramaz o yüzden tedbirinide al ama çokta strese sokma kendini.
Bak burda arkadaşlar birkaç alternatif sundular hepside çok hoş onları sende yapabilirsin

ben hamileliğimde 9 ay bırakın kolayı çay kahve bile içmedim. yazdıklarınızı okuyunca gözlerim açıldı.

Tatlı düşüncenizi meyveyle geçirebilirsiniz, abur cubur işini de kuruyemiş ile çözdünüz mü tamamdır bence.

İçecek te ayran yada soda onlarda olmuyorsa bu sıcak günlerinde limonata yapıp için. Her şeyin sağlıklı bir alternatifi var yani :)

Kilo almak önemli değil ama çocuğunuzun sağlığı için yediklerinize dikkat edin, çok yesenizde sağlıklı şeyler yiyin.

Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

Hay aklınızda bin yaşayın vallahi harika tarifler:)
İnan çok mutlu ettiniz beni Allah da sizi ve burda yardımcı olan bütün arkadaşları mutlu etsin

Haklısın ama ben zaten meyve mi sebzemi kuruyemişimi yiyorum çok şükür ama bunlara gelince frenliyemiyorum.En iyisi eve almamak eşimle de ciddi ciddi konuştum

Tatlım sabahları aç karna su ile başlıyorum kendime bi yemrk listesi yaptım haftanın bir günü balığı sıkıştırdım 1 baklagil 1 tavuk diğer günler sebze yemeği yiyorum eşimde benim canım istemesin die markettrn abur cubur almıyor hiç suan bende 2 kilo aldım onuda doktor gayet normal dedi canım eger cips isterse kendim mısır patlatıyorum yada tatlı isterse elma yiyorum .Demir ilacı kullanıyorsan iştah açar bu arada

Haklısın ama ben zaten meyve mi sebzemi kuruyemişimi yiyorum çok şükür ama bunlara gelince frenliyemiyorum.En iyisi eve almamak eşimle de ciddi ciddi konuştum
:) tamam hamilelikte pis boğaz olunuyor kendimden biliyorum evet en guzeli eve almaman almayinca baska cozum ararsin. Elbette sagliksiz beslendin diye sagliksiz cocugun olacak die bir kaide yok ama anne olarak sen simdiden üzerine duseni yap ayrica 3 kilo cok almamissin 5 ayda stres yapma bu kadar: )

Amin Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah.
Ben zaten kilo kısmına hiç takılmıyorum 10 kilo alip sağlıklı alsaydım bu kadar dert etmezdim.Resmen pis kilo aldım

Amin Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah.
Ben zaten kilo kısmına hiç takılmıyorum 10 kilo alip sağlıklı alsaydım bu kadar dert etmezdim.Resmen pis kilo aldım

o zaman eve almayacaksın, dikkat edeceksin bol su içeceksin bol yürüyüş yapacaksın...

şuan aldığın tüm kilolar sana, bebek kilo almaya 7. aydan sonra hızlı baslıyor. Dikkat et, sağlıklı beslen

Ay maşallah size ya.Doktorun az diyo SÜPERSİN SÜPERRRRR....
Valla canım dediklerinin hepsini yiyorum elma ayva şeftali patlamış mısır ama galiba yemek önemli değil birşeylerin yerine alternatif olarak yemek önemli işte bu saatten sonra bu başaracam Allahın izniyle:)

ya yatılı kadını napacaksın sonra al başa belayı
halis muhlis g..tü göbeği salmış hamarat eli lezzetli bir teyze günde iki saat gelse yeter

:)Evet evet tamda pis boğaz olup çıktım.
zaten bitti artık o sultanlık devri.
İnşallah daha sağlıklı beslenip daha relaks olacam çok sağol canım

ya yatılı kadını napacaksın sonra al başa belayı
halis muhlis g..tü göbeği salmış hamarat eli lezzetli bir teyze günde iki saat gelse yeter
Çok yaşa emi sen.
Ya bizim niyetimiz doğumdan sonra yanımda kimse olmayacağı için sürekli yanımda biri olsun istedik.Birde eşimin arkadaşı referans olunca olsun bari dedik.Tabi benim içime hiç sinmedi evde rahat olmamak var bide ne yemeklerimizi bilir ne kültürümüzü.
Kadın vazgeçince Ohhh dedim.
Halis Muhlis g..tü göbeği salmış hamarat eli lezzetli bir teyze alacaz inşallah

hah şöyle doğru yola gel sonra kocama güveniyorum amalar hava da uçuşur..bırak uyuyan nefse çomak sokma rus bakıcı 90 lar hitclubu yeminle

Ayyy maşallah işte sizin gibi iradeli insanlarla karşılaşınca kendimi kötü anne gibi hissediyorum
Zaten dün kararım kesindi çok çok çok dikkatli olacam

Canım bazen bende zor tutuyorum kendimi.
Ama bebiş için ne yararlıysa onu ye.

Tam buğday ekmeği,peynir yumurta. Et tavuk süt. Bulgur pilavı, kısır vs bol bol tüket mesela bunlar bebeğe yarayan şeyler.

Yoksa canım midye hamurişi çekiyor 4 aydır zor duruyorum. O yüzden kendini kötü anne görme tabi ama frenle alma artık.

Hele o nuggetlerı sakın yeme.
Resmen tadı bağımlılık yapıyor bana da oldu aynısı zamanında sürekli canım istiyordu ama sakın bir dünya kalorisi var ve yararı yok

Sağol canım akılsız başım akıllandı artık:)
Ben zaten asla beyaz ekmek yemem,et,yumurta,sebze,meyve,kuruyemiş...Bunlar gibi faydalı bütün besinleri tüketiyorum ama bunlara gelince tutamıyorum pis boğazımı.
Söz verdim çok sabredecem çokk

Canım sende tutarsın kendini kaç kilo ile başladın eger hamileliğe düşük kilo ile başladıysan oda normal

Bebeğinizi düşünün her elinizi o paketlere uzattıkça
Şekerle beslemeyin onu
Nefsinizi kesek için 2-3 tane bisküvi atın ağzınıza
Ayran yoğurt elma cacık hani ara öğünlerde bunlara yönelmeye çalışın
herşey onlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…