Kendime liste yapmaya karar verdim porsiyon porsiyon yiyecem saati saatineMeyvenin fazlasıda zarar.
Meyvelerde bulunan şekerde kilo aldırır.
O yüzden abartmadan kararında yiyin
Bi ara turşu yedim ki zayıfım tansiyonum fırlamişti. Sakın yemeyin bakın okadar istiyor canım ama yemiyorumEvet o yaptığınız zararlı değil hatta doktorum tavsiye etmişti.
Zaten turşu yüzünden bulanık görmeye başladım artık
Siz kaç kilo aldınız?Bi ara turşu yedim ki zayıfım tansiyonum fırlamişti. Sakın yemeyin bakın okadar istiyor canım ama yemiyorum
Alternatif bulunca insanın gözü aramıyor dediğim gibi kola yerine maden suyu ve limon gibi
Ben yaşamak için değil de yemek için yasayanlardanım. Ne aldıysam son 2 ayda aldımVallahi maşallah sana Allah banada bu bilinçlilikten nasip etsin.
Ben bu abur cuburları saymazsam pirinç,makarna,beyaz ekmek tüketmiyorum.Bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile koca tencere çorba,1 yemek kaşığı zeytinyağı ile koca tencere sebze yemeği yapıyorum (eşimin kolestrolü var o yüzden bu kadar dikkatli oluyorum)Hamile kaldım kalalı 3 kere patates kızartması yemişimdir.Gece acıkırsam salatalık yada havuç yiyorum.Kuru kayısıyla,şeftali bağırsaklara çok iyi geliyor neredeyse hergün yerim.
Yani anlıyacan bu abur cuburlarda olmasa beslenme konusunda yinede iyi sayılırım.
Nacizane tavsiyem akşam 4 den sonra yeme içmeyi kes acıkırsan salatalıklı yoğurt falan ye yani böyle alternatifler ye.Birde az yağlı yemek ye kızartma,beyaz ekmek yeme.
En azından bu kadar sağlıksız beslenmeye bunları uyguladığım için fazla kilo almadım diye düşünüyorum.İnşallah faydası olur.Bak ne güzel çokta sağlıklı besleniyorsun biraz azaltsan hiçbir sorun olmaz.
Kendime liste yapmaya karar verdim porsiyon porsiyon yiyecem saati saatine
Çok teşekkür ederim
1 kilo aldımSiz kaç kilo aldınız?
Maşallah Allah bağışlasın :) ama her bünye aynı değil işte. Kimi sigara içer 9 ay çocuğa bişey olmaz kiminin sağlıksız olurBen aburcubur canavarıyım
hamileliğimi hiç anlatmiyim ama çocuk sağlam :)))
Vallahi pis,tembel bişey oldum çıktım:)İnternetten o nuggetlari nasıl ve neyden yapıyorlar bir izle bir daha yanından grcmezsin.
Bebise gidiyor onlar yeme. Bisküvi falan yiyeceğine bari sütlu tatlılar yap hazır bulunsun evde canın tatlı isteyince onları çıkar ye. Yapamıyorum onu da diyorsan elma tarçın fırına ver onu da yapamam diyorsan hurma ye
Aksan yemek yaparken fazla yap ertesi gün öğlen o yemeyi ye.
Kiz makarna yapmaya bile üşenir mi insan sen benden betersin :)
Sigara da içtim malesef....bana kalsa sigarayı da yerdim....hatırlıyorum cola fanta gazoz cay su hepsini insanın aynı anda çekermi..diziyordum sırayla içiyordum...Maşallah Allah bağışlasın :) ama her bünye aynı değil işte. Kimi sigara içer 9 ay çocuğa bişey olmaz kiminin sağlıksız olur
Puding ve meyve çikolata isteğimi giderir.Çok teşekkür ederim bunları siz olmasaydınız burası olmasaydı akıl edemezdimBoş kilo alma geri vermesi inanılmaz zor oluyor.
Meyveni cevizini bademini yogurdunu sutunu ye,iç.
Tatli istersen puding yap sütlü tatlı sonuçta.
Oglenleri tercih et genelde .
Aksam yemeğini geçiktirme.
Yediğinin hepsi çocuğa gitmiyor sonuçta unutmaman gereken bu öyle olsa herkes 10kilo çocuk dünyaya getirirdi
Oo maşallah...1 kilo aldım
54 tüm 55 oldum . Ya illaki alacağımda yürüyüş yapmayı düşünüyorum bol bol
Ayyy umut oldunuz bana:)Ben aburcubur canavarıyım
hamileliğimi hiç anlatmiyim ama çocuk sağlam :)))
Sigaraya istekte artabiliyor maalesef.Sigara da içtim malesef....bana kalsa sigarayı da yerdim....hatırlıyorum cola fanta gazoz cay su hepsini insanın aynı anda çekermi..diziyordum sırayla içiyordum...
Ama senin aylarda kilo almak normal zaten. Sadece yemene içmene birazcık dikkat edeceksin okadar. Hazır yiyeceklerden uzak durmaya çalış birde bol su içip yürüyüş yaparsan ödemde olmaz inşallah:)Oo maşallah...
Bende ilk 4 ayımda yarım kilo almıştım.Ama 18.haftadan sonra iştah bi açıldı pir açıldı 3 haftada 3 kilo aldım
Aman deyim dikkatli olun.
Yaaa turşu zararlı mı ki? Yani tuzu yıkanıp yense de zararlı olur mu acaba? Prebiyotik bakımından çok yararlı diye biliyorum benBari turşu, salgam, cips, hazir noddle gibi cok tuzlu şeyler yeme.
Benim aşırı bulantim ve tiksintim vardi, bastırmak icin suekli tuzlu ayran, kraker, peynirli börek, pide vs yiyordum mahvettim bunyemi. Bir insan kendine daha buyuk bir kotuluk yapamaz
Bi hoşsunuz valla:)Sigara da içtim malesef....bana kalsa sigarayı da yerdim....hatırlıyorum cola fanta gazoz cay su hepsini insanın aynı anda çekermi..diziyordum sırayla içiyordum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?