Ben Neden Nefisime Hakim Olamıyorum:(

Evet o yaptığınız zararlı değil hatta doktorum tavsiye etmişti.
Zaten turşu yüzünden bulanık görmeye başladım artık
Bi ara turşu yedim ki zayıfım tansiyonum fırlamişti. Sakın yemeyin bakın okadar istiyor canım ama yemiyorum
Alternatif bulunca insanın gözü aramıyor dediğim gibi kola yerine maden suyu ve limon gibi

İnternetten o nuggetlari nasıl ve neyden yapıyorlar bir izle bir daha yanından grcmezsin.

Bebise gidiyor onlar yeme. Bisküvi falan yiyeceğine bari sütlu tatlılar yap hazır bulunsun evde canın tatlı isteyince onları çıkar ye. Yapamıyorum onu da diyorsan elma tarçın fırına ver onu da yapamam diyorsan hurma ye

Aksan yemek yaparken fazla yap ertesi gün öğlen o yemeyi ye.

Kiz makarna yapmaya bile üşenir mi insan sen benden betersin :)

Boş kilo alma geri vermesi inanılmaz zor oluyor.
Meyveni cevizini bademini yogurdunu sutunu ye,iç.
Tatli istersen puding yap sütlü tatlı sonuçta.
Oglenleri tercih et genelde .
Aksam yemeğini geçiktirme.
Yediğinin hepsi çocuğa gitmiyor sonuçta unutmaman gereken bu öyle olsa herkes 10kilo çocuk dünyaya getirirdi

Ben yaşamak için değil de yemek için yasayanlardanım. Ne aldıysam son 2 ayda aldım kızartmadan vazgeçemiyorum kendimi tutmasam her gün yerim o derece. Allahtan boyum uzun gostermedım şimdiye kadar ama daha da alırsam boy falan kar etmeyecek. Bi de benim pcos var tüp bebekle hamile kaldım o da kötü etkiledi kilomu

Kendime liste yapmaya karar verdim porsiyon porsiyon yiyecem saati saatine
Çok teşekkür ederim

Saati saatine yerseniz şekerinizi de dengelemiş olursunuz çok faydasını görürsünüz.
Bir de sabahları 2 tane yumurta yiyin,çok besleyici bebek için.

Vallahi pis,tembel bişey oldum çıktım:)
Misafir çağıracaksam eve değil dışarı pikniğe çağırıyorum,anlıyacan evi b.k götürüyor
Aslında ben hurmada yiyorum meyve de yiyorum sebze de yiyorum...Bu pis şeyleri ekstradan tüketiyorum
Evde stokta makarneks vardı attım gitti eşimin gözü önünde çokkk şükür.
Şimdi kararlıyım çok dikkat edicem...

Maşallah Allah bağışlasın :) ama her bünye aynı değil işte. Kimi sigara içer 9 ay çocuğa bişey olmaz kiminin sağlıksız olur
Sigara da içtim malesef....bana kalsa sigarayı da yerdim....hatırlıyorum cola fanta gazoz cay su hepsini insanın aynı anda çekermi..diziyordum sırayla içiyordum...

Puding ve meyve çikolata isteğimi giderir.Çok teşekkür ederim bunları siz olmasaydınız burası olmasaydı akıl edemezdim
İşte böyle altarnatifler arıyordum.İşe yarayacak şeyler çokk sağolun hepiniz

Sigara da içtim malesef....bana kalsa sigarayı da yerdim....hatırlıyorum cola fanta gazoz cay su hepsini insanın aynı anda çekermi..diziyordum sırayla içiyordum...
Sigaraya istekte artabiliyor maalesef.
Bende kullanıyordum şimdi içmiyorum ha desenki iradenlemi biraktin hayir tiksindim mide bulantılarım oldu o yüzden.
Ama turşu kola gibi yiyecekleri canım istese bile yemiyorum korktum çünkü:)

Oo maşallah...
Bende ilk 4 ayımda yarım kilo almıştım.Ama 18.haftadan sonra iştah bi açıldı pir açıldı 3 haftada 3 kilo aldım
Aman deyim dikkatli olun.
Ama senin aylarda kilo almak normal zaten. Sadece yemene içmene birazcık dikkat edeceksin okadar. Hazır yiyeceklerden uzak durmaya çalış birde bol su içip yürüyüş yaparsan ödemde olmaz inşallah:)
Bende takmiştim hergün tansiyonumu ölçüyordum bir kere yüksek çıktı diye. Artık ölçmüyorum üstüne düştükçe daha beter oluyorum

Ben oğlumu toplamda 9 kilo alarak kızımı da 6 kilo alarak doğum yaptım ama hicbirsey yiyemedim o nasıl bi aserme 1 ayda 11 kilo zayiflamistim çocuklarım aç kaldı karnimda malesef

Yaaa turşu zararlı mı ki? Yani tuzu yıkanıp yense de zararlı olur mu acaba? Prebiyotik bakımından çok yararlı diye biliyorum ben

Bi hoşsunuz valla:)
Benimde eltim kola ve sigaraya hiç dikkat etmemiş ama o sizin kadar şanslı değil maalesef çocuk şimdi 4 yaşına girecek anne kelimesini zor söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…