Ben neden orgazm olamıyorum ya:(:(

sxixla__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
29
0
86
İstanbul
YA ARKADASLAR BEN 4 YILLIK EVLI YIM FAKAT BU ZAMANA KADAR HİÇ ORGAZM OLAMADIM EŞİMİ SEVİYORUM ASLINDA ONA KARSI İSTEKLIYIM AMA OLMUYOR BU TÜRLÜ EŞİMEDE ROL YAPIYORUM O BENI BOŞALIYOR ZANNEDİYOR ACABA ÖNCE BOSALAMAYIP SONRADAN ORGAZM OLMAYI ÖGRENEN BI BAYAN VAR MI ACABA ARAMIZDA BU SORUNU NASIL AŞICAM BILMIYORUM ACABA ZAMANLA OLURMUYUM ORGAZM:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Koyver kendini kocacığının kollarına olursun bebişim kasma kendini relax ol rahat ol güzel şeyler düşün :asigim:
(Sanki çok yaşamış gibi konuşuom ya :roflol: -tatlicadiarzu- )

öncelikle eşine bunu anlatman gerek...
rol yaparak 4 sene geçirmişsin ama cinsellik bakımından boş bi 4 sene olmus canım...
bu arada normal ilişkide orgazm olamıyorsan eşinden oral yapmasını iste(tabi o da isterse)
oral yparak orgazm olamayan azdır sanırım

Aslında böyle rol yaparak kendinize haksızlık ediyorsunuz bence. Eşiniz nasılsa sizin memnun
olduğunuzu düşünüyor (sanıyor). Doğrusu bu durumu eşinizle konuşmanız ve ortak bir çözüm
bulmanız. Örneğin netten kegel egzersizlerini araştırabilirsiniz.

canım yazını okudum ve 4 sene olmasada ilk 5 ay bende aynı sorunu yaşıyordum fakat zamanla oluyor gercekden kaydirigubbakcemile2

bir arkadaşım var o 2 sene sonra orgazm olmuş yani canım benim üzme kendini zamanla olur hatda duyduğum kadarı ile bağzı kadınlarda doğumdan önce olmuyormuş orgazm yani kaç çeşiti var :kahve:

sen bu konuyla ilgili doktora gittinmi bunun bağzen fiziksel bağzende pisikolojik sebeblerden dolayı olduğu ortaya çıkabiliyor üzme kendini inşallah herşey yoluna girer sende daha fazla üzülmezsin:emir_bebek:

sevgiler saygılar kaydirigubbakcemile5

bu konuyla ılgılı bır uzamna gorusmeyı dneendınızmıııııı belkı utannabılrınsız ama bır dort yıul bosunaa rol yaparak gecmıs ya gerısıı oda oyle gecsın ıstemessınız sanırım

rol yaparak hata ediyorsun..oluyorsan oldum demelisin,olmuyorsan olmadım demelisin..en azından eşinde bunu bilerek seni tatmin etmek için uğraşır,yoksa bu şekilde hoşuna gittiğini düşünerek farklı bir şey yapmaz...
ya vajinal orgazmı pek çok kadın yaşıyamıyormuş...belki bana kızacaksınız ama ben buna şaşırıyorum,yani o an aklıma gelince olmamak gibi bir şey nasıl olur diye düşünüyorum ve sonuca ulaşamıyorum....
sanırım ben şanslı olanlardanım:utangac:

Neden cekınıyor konusmuyor susup rol yapıyosunuz anlamıyorum.Bunları sadece okumamıs cahıl ınsanlar yapar.Bızler okumuş bılgılı kulturlu ınsanlarız.Bır sorunumuz varsa konusarak halletmelıyız.
O da olmadımı doktora gıdın.Kulak agrısı karın agrısı yada baska seyler ıcın gıdılıyo utanılmıyoda bunun ıcınmı utanılacak.Seks her ınsanın dogasında olan bısyedır.
Kadın yada erkek farketmez.Bu sorunlar bı tek bızım ulkemızde yasanılınıyor.Çunku kucuk yastan berı bıze hersey ayıp dendı ogretılmedı.İstedıgımız gıbı konusamadık yasaktı ayıptı.
Fılm sırasında opusen bı erkek ve kadın oldugunda kanallar degıstırılırdı.Ya boyle sacmalık dunyanın neresınde var allah askına yaaa.
Bı tek bıızm ulkemızde var bu.Cehalet burdan gelıyor asıl.Daha konusacak yada yazacak cok sey var ama sınır basıyo yazarken.

YA ARKADASLAR BEN 4 YILLIK EVLI YIM FAKAT BU ZAMANA KADAR HİÇ ORGAZM OLAMADIM EŞİMİ SEVİYORUM ASLINDA ONA KARSI İSTEKLIYIM AMA OLMUYOR BU TÜRLÜ EŞİMEDE ROL YAPIYORUM O BENI BOŞALIYOR ZANNEDİYOR ACABA ÖNCE BOSALAMAYIP SONRADAN ORGAZM OLMAYI ÖGRENEN BI BAYAN VAR MI ACABA ARAMIZDA BU SORUNU NASIL AŞICAM BILMIYORUM ACABA ZAMANLA OLURMUYUM ORGAZM:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

niye rol yapıyorsun ki...
boşa geçen dört sene...
yazık etmeyin kendinize....
sizin gibi birçok kadın var orgazmı hiç yaşamayan...:teselli:

canım ben kesinlikle şuna karar verdim bu iş psikolojik istek duymakta orgazm olmakta psikolojik..kendini ne kadar kasarsan o kadar istek duymuyosun ve ıslaklık dahi olmuyo ve orgazm da olamıyosun

bence bu durumu eşine anlatmalısın.
birbirinizin isteklerini bilmelisiniz ki isteklerinize karşılık verebilesiniz

arkadaşlar bende 2 yıllık evliyim ama bende de henüz orgazm olamadım ne yapmam gerekir bilmiyorum

Aslında böyle rol yaparak kendinize haksızlık ediyorsunuz bence. Eşiniz nasılsa sizin memnun
olduğunuzu düşünüyor (sanıyor). Doğrusu bu durumu eşinizle konuşmanız ve ortak bir çözüm
bulmanız. Örneğin netten kegel egzersizlerini araştırabilirsiniz.

evet bazen bende çok naidr olarak taklit yaparım eşim kızar söleyince orgazm olmadığımı sölesene der ve canım koçişim beni mutlu etmek için elinden geleni yapar
sizinde kocanızla konuşmanız gerekiyor

Back
X