- 2 Temmuz 2023
- 11.132
- 32.667
- 518
Esim arkadaş ve abilerinin ortamında evlendiğim güne lanet ediyorum demiş. Keşke evlenmeseydim gibisinden laflar etmiş. Bunu bugün kaynim ve eltimlerle yemekteyken konu konuyu acti ve kaynim dile getirdi böyle böyle dedi diye. Döndüm eşime doğru mu dedim evet dedi. Neden böyle bir şey söyledin dedim. Doğru ben bunu kaç defa söyledim fakat evlendiğime geç bile kalmışım onu da dile getirdim artık bir düzenim sen hamile değilken onu söylemiştim fakat şimdi öyle demiyorum dedi. Gönlümü falan almaya çalıştı ama ben çok üzüldüm. Soruyorum kendime ben nerde hata ettim diye de böyle bir şeyi söyleme gereği duydu. Bir dediğini iki etmem saygıda kusur etmem üstelik her şeyden önemlisi bu ilişkiye yıllarımızı vermişiz ve benim için ailesini karşısına almış bir insan nasıl bu cümleleri kurar. Ve biz kolay kolay tartışmayiz da tartıssak bile bu genelde ailesi yüzünden olur. Dırdırci bir insan da değilim. Bana deseki şu yönünden rahatsızım diye onu da anlarım fakat öyle bir şey de yok. Tüm bunlara rağmen neden öyle bir şey demiş ben artık anlam veremiyorum. Oturdum kara kara düşünüyorum şuan. Tek bildiğim çok mutsuzum suan![]()
Kayniniz manyak mi?