• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben nerde hatalıyım

canım tşk edrim farkındayım bu kafayla çok saçmalayarak yazıyorum
ama had bilmek olmuyor işte baksana ben daha bişe demeden kötü oluyorum desem neler olacak acaba

yok canım öyle değil sen susarsan o daha çok yüz bulacak
önünü alamazsın yani bu gidişle
saygısızca değil tabi ki ama kendini ezdirmeyecek şekilde mutlaka cevabını ver.

Maddi durumlarıda iyi olduğu halde bu işi yokuşa sürüyorlarsa bunun sebebi de senin kendini maalesef çok hevesli göstermen olmuş bu konuyu ayrı tutarak yazın diyorsun ama konunun özü kaynağı bu sen amiyane tabirler kendini ağırdan satamamışsın kendi gelen gelincik ne İncik ister ne boncuk kıvamına gelmiş olay şu dakika isteseler yüzükde takılır herşeyde yapılır canım para olduktan sonra bir günlük iş bunlar yani iyi düşün taşın kendini geri Çek geç kalmış değilsin sevgîlin dahil herkes anlasın senîn değerli prensîpli ve çıksa hevesli olmadığını her zaman kendini ağırdan sat İnan daha kıymetli olursun tecrübemle sabit canım

yok canım öyle değil sen susarsan o daha çok yüz bulacak
önünü alamazsın yani bu gidişle
saygısızca değil tabi ki ama kendini ezdirmeyecek şekilde mutlaka cevabını ver.
yok canım saygıda kusur etmemeye çalışıyorm e tabi bende taş değilim istemeden de olsa tatlı dille kendimi savunuyorum
ama bugün hiç bişe demeden bi tuhaf oldular bu kadın işini biliyo arkadaş ben tek başıma yetmem bunlara
diyorum ya nasılsın dese iyiyim diyemiyorum ama ona sorsan ben çok konuşuyorum :1: ne yaLan bi çelişki

Maddi durumlarıda iyi olduğu halde bu işi yokuşa sürüyorlarsa bunun sebebi de senin kendini maalesef çok hevesli göstermen olmuş bu konuyu ayrı tutarak yazın diyorsun ama konunun özü kaynağı bu sen amiyane tabirler kendini ağırdan satamamışsın kendi gelen gelincik ne İncik ister ne boncuk kıvamına gelmiş olay şu dakika isteseler yüzükde takılır herşeyde yapılır canım para olduktan sonra bir günlük iş bunlar yani iyi düşün taşın kendini geri Çek geç kalmış değilsin sevgîlin dahil herkes anlasın senîn değerli prensîpli ve çıksa hevesli olmadığını her zaman kendini ağırdan sat İnan daha kıymetli olursun tecrübemle sabit canım

aslında uzun zamandır hiç konusunu bile açmadım ve benimki ısrarla bu işe yöneldi yüzük takma nişan vs
bu arada madi durumları kötü dğil tabi ama açıkçası şuanda ihtişamlı bi söz töreni olamaz onlara göre
bunu benimkinin açısından bahane görmüyorum ama ailesinin yatırımı olmaması beni bozuyor
bundan ziyade bi yandan hak veriyorum kız ailesinin önüne en az 2adım önde gelmek ister herkes
ama bizimkinin adı çoktan konmalıydı kaçak göçek olmuyor bu iş biz adam gibi bi yüzük takabilirsek sorun morun kalmayacak
çünkü ben gerizekalı olsam da annem baş eder kv ile ve bizde etkilenmeyiz hiç değilse

Canım ben bu evreleri evliliğimin ilk yılında yaşadım. Kayın pederim evet bende kayınpederdi bu rolde olan ama benmki eşimin yanında da yalnızken hep aynıydı böyle hep eleştirel aslında beni sevmediği falan yok eşimi de çok eleştiriyor benide aklı sıra tuhaf şakalar bende çok kırılıyordum birde erkek oldugu için cevapta veremiyordum. üst katımız da oturuyorlar eltim falan çok üzülüyordum öyle laflar söylenince evimize geldiğimizde söylüyordum eşime hep ben "Sen art niyetlisin..ne dedi adam şaka yaptı. ne var bunda" derdi bende ağlardım küserdim kavga ederdik neler neler ama sonunda öyle birşey oldu ki eşim bile yoktu kayınvalidemle bir problem oldu eşime kızmış bana geldi resmen küçük bir cocugun elinden şekerini alırsın da cocuk tek ayagını yere vurup bir omuzunu sallar ya aynennnn öyle sinir krizi geçirdi bağırdı çağırdı gitti ben tek kelime etmedim. eşim eve geldi sadece olanı anlattım o olaydan sonra oda bana sen haklısın hep haklıydın dedi ve son oldu.... seninde öyle olacaktır sabırlı olman lazım...

Erkekleride anlamak lazım aaslında eşim bana haklısın dediğin de şöyle bir açıklama yapmıştı "Sen haklısın ama bunu hemen fark etmem çok zordu. çünkü bugüne kadar hep onlar vardı senden önce o yüzden bunları görsen de anlayamıyor, anlıyor gibi olsan da yakıştırıp kabullenemiyorsun. kolayı da karşı tarafa sen art niyetlisin demek oldugundan senin hakkını yedim" dedi. helallik istedi ve ondan sonra da hatta geçen akşam yerdeki kırıntıyı almak için uğraşırken eşimde aaa sende amma kaynanasın yeter naptın kıza dedi üstüne gitme o kadar şakayla da olsa onu demesi eşim için büyük adımdı :))))

Canım ben bu evreleri evliliğimin ilk yılında yaşadım. Kayın pederim evet bende kayınpederdi bu rolde olan ama benmki eşimin yanında da yalnızken hep aynıydı böyle hep eleştirel aslında beni sevmediği falan yok eşimi de çok eleştiriyor benide aklı sıra tuhaf şakalar bende çok kırılıyordum birde erkek oldugu için cevapta veremiyordum. üst katımız da oturuyorlar eltim falan çok üzülüyordum öyle laflar söylenince evimize geldiğimizde söylüyordum eşime hep ben "Sen art niyetlisin..ne dedi adam şaka yaptı. ne var bunda" derdi bende ağlardım küserdim kavga ederdik neler neler ama sonunda öyle birşey oldu ki eşim bile yoktu kayınvalidemle bir problem oldu eşime kızmış bana geldi resmen küçük bir cocugun elinden şekerini alırsın da cocuk tek ayagını yere vurup bir omuzunu sallar ya aynennnn öyle sinir krizi geçirdi bağırdı çağırdı gitti ben tek kelime etmedim. eşim eve geldi sadece olanı anlattım o olaydan sonra oda bana sen haklısın hep haklıydın dedi ve son oldu.... seninde öyle olacaktır sabırlı olman lazım...

Erkekleride anlamak lazım aaslında eşim bana haklısın dediğin de şöyle bir açıklama yapmıştı "Sen haklısın ama bunu hemen fark etmem çok zordu. çünkü bugüne kadar hep onlar vardı senden önce o yüzden bunları görsen de anlayamıyor, anlıyor gibi olsan da yakıştırıp kabullenemiyorsun. kolayı da karşı tarafa sen art niyetlisin demek oldugundan senin hakkını yedim" dedi. helallik istedi ve ondan sonra da hatta geçen akşam yerdeki kırıntıyı almak için uğraşırken eşimde aaa sende amma kaynanasın yeter naptın kıza dedi üstüne gitme o kadar şakayla da olsa onu demesi eşim için büyük adımdı :))))

evet büyük ve yerinde bi gelişme
ne mutlu size bunu idrak eden ve
hatta dile döküp birde özrünü dileyen insan daha doğrusu erkek azdır
bu yüzden çok şanslısınız ..ben elbette sabırlı olurum ama benim en çok zoruma giden bu hayatta yanlış biri olarak anlaşılmam
ve bu başıma geliyor e kaldırıp diyemiyorsun sen hep dibimizdemisinki beni haksız buluyorsun
e o da şimdi annesini mi seçer el kızını mı..bnim bugün beklediğim kendi adına bi tepkiydi ama konu açılınca annesine saygısızlık etmişim bilmem ne bunu duyunca
şok oldum..ya ben Allahıma sığınıyorum şimdiden bu kadar yüzgöz olduk gereksiz yere ama bari biraz bişiler de ya niye beni kırıyorsun
ben onun sıradan bi sevgilisi değilim evet her ne kadar adı ööle olsada sıradan bi kız arkadaş değilim biz beraber ne emekler ne çabalar yaptık ve ömrümün sonuna kadar devam ederim buna ama bugün ööle bişe olduki sanki hepsi bir ben tek bi tuhaf hissettim kendimi..bilemiyorum inşallah şimdiden toparlamaya başlar kendini ama pek sanmıyorum bi kere bööle bi durum oldu ya artık annesinin adını sölesem başlar sen anlaşamıyosun gelme siz yapamazsınız bilmem ne diye:31:
benimkide arada diyo sen misafirsin yaptırmayın bişe diye evet bugün saçma bi durum oluştu ama benimki yumuşatamadı ve bizim nolursa olsun bi çift olduğumuzu gösteremedi..işte bende buna kızıyorum yaa annen ööle diyo diye sen niye lafına kulp olup devam ediyosun gül bişeer de geç

evet büyük ve yerinde bi gelişme
ne mutlu size bunu idrak eden ve
hatta dile döküp birde özrünü dileyen insan daha doğrusu erkek azdır
bu yüzden çok şanslısınız ..ben elbette sabırlı olurum ama benim en çok zoruma giden bu hayatta yanlış biri olarak anlaşılmam
ve bu başıma geliyor e kaldırıp diyemiyorsun sen hep dibimizdemisinki beni haksız buluyorsun
e o da şimdi annesini mi seçer el kızını mı..bnim bugün beklediğim kendi adına bi tepkiydi ama konu açılınca annesine saygısızlık etmişim bilmem ne bunu duyunca
şok oldum..ya ben Allahıma sığınıyorum şimdiden bu kadar yüzgöz olduk gereksiz yere ama bari biraz bişiler de ya niye beni kırıyorsun
ben onun sıradan bi sevgilisi değilim evet her ne kadar adı ööle olsada sıradan bi kız arkadaş değilim biz beraber ne emekler ne çabalar yaptık ve ömrümün sonuna kadar devam ederim buna ama bugün ööle bişe olduki sanki hepsi bir ben tek bi tuhaf hissettim kendimi..bilemiyorum inşallah şimdiden toparlamaya başlar kendini ama pek sanmıyorum bi kere bööle bi durum oldu ya artık annesinin adını sölesem başlar sen anlaşamıyosun gelme siz yapamazsınız bilmem ne diye:31:
benimkide arada diyo sen misafirsin yaptırmayın bişe diye evet bugün saçma bi durum oluştu ama benimki yumuşatamadı ve bizim nolursa olsun bi çift olduğumuzu gösteremedi..işte bende buna kızıyorum yaa annen ööle diyo diye sen niye lafına kulp olup devam ediyosun gül bişeer de geç

Canım sen biraz fazla hassassın anladıgım kadarıyla kırgınlıgının büyük oluşu bundan bence mesafeni koy sonradan çok başın ağrır. ben öyle yaptım rahatım artık eşimde hadi gidelim giddelim demiyor zaten köydeler ayda 1 hafta geliyorlar bizim apartmandaki evlerine ama gelseler bile öle çok çıkmam birkez oda eşimle tek asla çıkıp oturmam ben evliyken bu kadar mesafeliyim senin daha hiçbir şey olmamış. çok mesafe koy derim ben 2 yüzüne güldülermi de hemen unutup aynı olma annemn lafıdı "ne küsecek kadar samimi ol, nede dargınmış gibi uzak ol... ortadan ortadan ilerle" sende öyle yap bence kafan rahat eder. :)) takma bugünlerinin tadını çıkar ben kendimi o kadar üzdüğüm için çok pişmanım bugunler yaşamış biri olarak diyorum salla gitsin onlar için sevdiğin adamla ne aranı boz nede güzel geçecek olan zamanını ziyan etme....

Canım sen biraz fazla hassassın anladıgım kadarıyla kırgınlıgının büyük oluşu bundan bence mesafeni koy sonradan çok başın ağrır. ben öyle yaptım rahatım artık eşimde hadi gidelim giddelim demiyor zaten köydeler ayda 1 hafta geliyorlar bizim apartmandaki evlerine ama gelseler bile öle çok çıkmam birkez oda eşimle tek asla çıkıp oturmam ben evliyken bu kadar mesafeliyim senin daha hiçbir şey olmamış. çok mesafe koy derim ben 2 yüzüne güldülermi de hemen unutup aynı olma annemn lafıdı "ne küsecek kadar samimi ol, nede dargınmış gibi uzak ol... ortadan ortadan ilerle" sende öyle yap bence kafan rahat eder. :)) takma bugünlerinin tadını çıkar ben kendimi o kadar üzdüğüm için çok pişmanım bugunler yaşamış biri olarak diyorum salla gitsin onlar için sevdiğin adamla ne aranı boz nede güzel geçecek olan zamanını ziyan etme....

haklısınız baştan sona
ama ddiğim gibi mesafe koyuncada ben uzak duruyor oluyorum
daha doğrusu tavırlıymışım gibi oluyor ve daha çok dikkat çekiyor bu da
işin kötü yanı sevdiğim insan da şuanda onlardan yana
bilmiyorum sizce özür dilemelimiyim annesinden
biliyorum bu çok saçma olacak çünkü benimki bi ara eve uğrayıp gitti ve
sonrasında biz gayet güzel muhabbet sohbet gülüşmeler filan foto bile çekildik düşünün artık
o yüden annesi bunu anlamayıp hiç yoktN bi zafer elde edebilir ve sonrasında daha çok nazı geçer diye düşünüorum
haksız mıyım yoksa küçüklüğümü bilip bi özür dilemek zorunda mıyım
bugün olanlar çok kötüydü ama eve geldikten sonra defalarca arayıp şarkı dinletti güzel sözler söyledi
bilemiyorum olmamış gibi rayında mı devam edeyim herşeye konsu geçincede onları sevdiğimi sölerim ki
Allah var seviyorum da ama olanlardan hem kendimi hem onları suçluyorum işin içinden çıkamıyorum
bide acaba sevdiğim benden soğur mu bu olaydan sonra en çok bundan korkuyorum birbirimizi çok seviyoruz çünkü
ve benim sevgim bambaşka o da bunun farkında ondan gönlümü almaya çalışıyor
ama çok özür dileyerek bunuda sölemeliyim ki akşam biraz alkol almış bilmiyorum bunun etkisinden mi acaba ööle iyi konuştu
sabah olmasından çok korkuyorum eğer küçücük bi tavrını görürsem çok üzülürüm ama ona karşı değilde bu durumda nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum özür konusunda
hem duysun belki soğur bu durum diyorum bi taraftan da kadın unuttu gitti ne gerek var baştan körüklemeye diyorum

bu arada çok uzun yazdım biliyorum sıkıcı gelir okumak
ama nolur kusuruma bakmayın bi akıla ihtiyacım var bütün günüm berbat geçti
ben kötü bi insan değilim..onada söledim sevdiğim yakın hissettiğim insanlardan biraz daha fazla ilgi bekliyorum şu sıralar

haklısınız baştan sona
ama ddiğim gibi mesafe koyuncada ben uzak duruyor oluyorum
daha doğrusu tavırlıymışım gibi oluyor ve daha çok dikkat çekiyor bu da
işin kötü yanı sevdiğim insan da şuanda onlardan yana
bilmiyorum sizce özür dilemelimiyim annesinden
biliyorum bu çok saçma olacak çünkü benimki bi ara eve uğrayıp gitti ve
sonrasında biz gayet güzel muhabbet sohbet gülüşmeler filan foto bile çekildik düşünün artık
o yüden annesi bunu anlamayıp hiç yoktN bi zafer elde edebilir ve sonrasında daha çok nazı geçer diye düşünüorum
haksız mıyım yoksa küçüklüğümü bilip bi özür dilemek zorunda mıyım
bugün olanlar çok kötüydü ama eve geldikten sonra defalarca arayıp şarkı dinletti güzel sözler söyledi
bilemiyorum olmamış gibi rayında mı devam edeyim herşeye konsu geçincede onları sevdiğimi sölerim ki
Allah var seviyorum da ama olanlardan hem kendimi hem onları suçluyorum işin içinden çıkamıyorum
bide acaba sevdiğim benden soğur mu bu olaydan sonra en çok bundan korkuyorum birbirimizi çok seviyoruz çünkü
ve benim sevgim bambaşka o da bunun farkında ondan gönlümü almaya çalışıyor
ama çok özür dileyerek bunuda sölemeliyim ki akşam biraz alkol almış bilmiyorum bunun etkisinden mi acaba ööle iyi konuştu
sabah olmasından çok korkuyorum eğer küçücük bi tavrını görürsem çok üzülürüm ama ona karşı değilde bu durumda nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum özür konusunda
hem duysun belki soğur bu durum diyorum bi taraftan da kadın unuttu gitti ne gerek var baştan körüklemeye diyorum

bana sorarsan canım sakın özür dileme konu gitmiş kapanmış eşeleme... birşey olmamış gibi davran erkekler bunu isterler birşey oldugunda birkez rahatsızlıgını söyle sonrasında sürekli sürekli yeri bile gelsse hatırlatma. şimdi sen yarın olunca sevgilinle falan hiçbir şey olmamış gibi davran konu kendiliğinden kapanacaktır... kayınvalide görümceden falan asla ama asla özür dileme yüz göz olunur sonra hee tabi birde özür dilemek zorunda kalacağın hareketlerden de kaçın 2 kez değil 20 kez düşün öyle konuş ki özür dilemek zorunda kalma bence kapat unut gitsin sende unut ama sürekli aklına getirerek canını sıkma ister istemez bu seninkide yansır iyi olmaz

bana sorarsan canım sakın özür dileme konu gitmiş kapanmış eşeleme... birşey olmamış gibi davran erkekler bunu isterler birşey oldugunda birkez rahatsızlıgını söyle sonrasında sürekli sürekli yeri bile gelsse hatırlatma. şimdi sen yarın olunca sevgilinle falan hiçbir şey olmamış gibi davran konu kendiliğinden kapanacaktır... kayınvalide görümceden falan asla ama asla özür dileme yüz göz olunur sonra hee tabi birde özür dilemek zorunda kalacağın hareketlerden de kaçın 2 kez değil 20 kez düşün öyle konuş ki özür dilemek zorunda kalma bence kapat unut gitsin sende unut ama sürekli aklına getirerek canını sıkma ister istemez bu seninkide yansır iyi olmaz

evet kesinlikle yansıtmamam lazım
yine içime atacam çünkü söledikleri çıkmıyor aklımdan açmamam lazım konuyu
kadın sana ne dediki şaka yaptık bilmem ne diye diyip durdu beni eve getirene kadar
sonrada benim annem diye demiyorum diyor
neyse nasılsa bi şekilde konusu yada ortamı olur normal iyiymişiz gibi davranıcam başka çare yok öyle görsün de belki unutur
başka elimden gelen bişe yok bende kırıldım çünkü yeterince
ama şu soğuma konusunda bişe demediniz genel olarak düşünün sizce soğur mu bende yani onları daha çok sevip bana tavır alır mı
eskisi gibi güzelce devam edebilir miyiz:43:

yok ya gerçekten seviyorsa neden soğusun birde soğuması için hakaretler aşağılamalar olması lazım sende bunları yapmazsan hiçbir zaman saygı çizgisini iyi koyarsan öfke anında bile soğumaz... ben birkez öyle birşey olmuştu eşime annesinin konuşma tarzıyla onun dediğini söyledim dalga geçercesine (çok üzülüp pişman oldum. annesi sonucta elbette farklı merhameti oldugundan agır gelecektir. üzmüştüm eşimi )soğumadı ya eşim benden senin sevgilinde bu kadar basit birşeyden soğumaz, yani soğumayacak adam soğumaz... takıntılı olma kendini yıpratırsın gerçekten zor durumda sabrın tükenir daha kötü durum olabilir. şimdi sen bu msjdan sonra olumlu düşün sil at gerisini sevgilinle anlaşabiliyon mu ona bak gerisi hikaye

yok ya gerçekten seviyorsa neden soğusun birde soğuması için hakaretler aşağılamalar olması lazım sende bunları yapmazsan hiçbir zaman saygı çizgisini iyi koyarsan öfke anında bile soğumaz... ben birkez öyle birşey olmuştu eşime annesinin konuşma tarzıyla onun dediğini söyledim dalga geçercesine (çok üzülüp pişman oldum. annesi sonucta elbette farklı merhameti oldugundan agır gelecektir. üzmüştüm eşimi )soğumadı ya eşim benden senin sevgilinde bu kadar basit birşeyden soğumaz, yani soğumayacak adam soğumaz... takıntılı olma kendini yıpratırsın gerçekten zor durumda sabrın tükenir daha kötü durum olabilir. şimdi sen bu msjdan sonra olumlu düşün sil at gerisini sevgilinle anlaşabiliyon mu ona bak gerisi hikaye

ne güzel sölediniz çok teşekkür ederim içim rahatladı
ama sabaha kadar bakalım nasıl dayanıcam inşallah herşey normal devam eder
akşam durumu iyiyken güzel konuştu benle bi sorun yoktu
ne bileyim aklımda bin tilki dolanıyo yarın bigün bilinçli olarak benim aileme karşı tavırlı olur mu
acaba şimdiden şartlandırdı mı kendini ööle bi insan değil ama aklıma herşey geliyo
nolursa olsun da yeterki bizim bunca emekle yürüttüğümüz ilişkimize bi zarar gelmesin
kendimden bile sakındım başka kimsenin heba etmesine dayanamam
neyse gece gece çok iyi geldiniz bana öpüyorum yanaklarınızdan :) çok sağolun
sizde bir ömür mutlu mesut yaşayın inş eşinizle ve sevdiklerinizle

Son düzenleme:
Allah razı olsn canım cümlemiz inş. Allah yuva kurana yardım edermiş. manevi sıkıntılar da yardım edecektir ama şunu da unutmamalıyız.. Peygamber efendimiz diyor ki; eğer Allahtan başka secde edilecek bir varlık olsaydı kadınlara eşlerine secde etmelerini söylerdim.... yine erkeklere de hanımlarına değer verip gözetmelerini söylüyor... bunları düşünerek hayatındaki insana yaklaşırsan problemler o kadar ufalacak ki farkına varıp anında unutacaksın... Rabbim evlilik niyetinizi güzel bir evlilikle taçlandırsın... mesut etsin inş. bende seni öpüyorum. iyi geceler

Nişanlınızın size destek olmasını istiyorsunuz da ortada tam olarak ne var onu pek anlamadım...

Sizin yanınızda annesiyle kavga etse, onunla atışsa filan?

Ben evlendim, eşimi hala gidip anneme babama savunamam: "şöyle düşünmüştür, böyle olmuştur" dışında da bir şey diyemem...
Eş buldum, artık işim olmaz sizinle havasını vermekten korkarım...
Annemle babam eşimle ilgili de konuşabilirler, benimle ilgili de konuşabilirler...
(Varsa aşırı bir sözleri, sonrasında başbaşayken konuşurum...)

Ve ben de ailemin yanında evet farklı davranırım. Daha soğuğum, daha mesafeliyim, ona karşı daha ilgisizmiş gibi duruyorum.
Nişanlınız orada oturup sizi övemez, sizi şakşaklayamaz -çok uç bir şeyler, onun da çok net göreceği şeyler yaşanmadıkça.-
İyi midir kötü müdür bilmem ama bazılarımız böyle yetiştirildik...

Siz bir de daha nişanlısınız... İnsanlardan doğru şeyler, yapabilecekleri şeyleri bekleyin ki hayal kırıklığı yaşamayın.

Fazla mı alıngansınız, ya da başka şeylerden dolayı sinirlenmişsiniz de bunları da başka şekilde mi algılıyorsunuz, bilemedim...

hayatım şükret ya neler var.boş yere üzüyorsun kendini :50:

kızlar selam herkese
bugün çok moralim bozuk
konuyu kısaca özetleyim uzun olunca okunası olmuyor biliyorum
bnim 4yıllık bi ilişkim var gerçi evlilik gibi bişi birbirimize o derece yakınız
aşk ve sevgi konusunda tabiki yanlış anlaşılmasın..
gelim konuya;
uzun süreli bir ilişki olması malumuyla ailesiyle çoktandır tanıştım ve gelip gidiyoruz
epeydir müstakbel kv min bana olan tavırları bi tuhaflaştı
oğlunun yanında beni çok sever ama öbür türlü bana karşı tuhaf bişiler yapar götürürm beğenmez çok detayına düşer yok tuzu yok buzu...
neyse epey biriktirmişliğim oldu açıkçası ama lanet bi huyum var biriktirip biriktirip hiç olmadık bi yerde dökerim
bugün yine onlardaydım şans eseri gitmiş oldum epeydir olayları anlamlandırdığımdan ara vermiştim sık gitmeye
neyse herşey gayet güzel keyifler yerinde otururken benimki birden aa çarşıdamıydın niye haber vermedin filan yaptı
bende haber verdiğimi söledim mesele bu değil nedense annesinin yanında filan bi tuhaf oluyo sanki ben söz dinlemeyen biriyim gibi yada
çıkışmaları oluyo defalarca uyardım neden bööle yapıyosun niye onların yanında kuvvet buluyosun diye
normaldee kızsa laf etse ki çok etmez nadirdir sorun etmem
bugün onun afının üstüne annesi ya xayx hemen küser gözyaşını döker deme filan yaptı kadın resmen üstüme yaftalamış
bende biriktirmişim ya birden evet çok sevdiğim insanlardan bööle şeyler görünce bozuluyorum dedim sonra o da evet sulugözdür dedi
ama vay sen misin diyen beni eve bırakana kadar bir ton laf saydı saygısızlık ediyorsun o sana şaka yaptıda bilmem ne de hepimizin burnundan getirdi diye
bende söledim ya sen başka zaman laf saysan ağzımı açmam niye bööle yapıyosun nolurki beni sevsen onların yanında
sen destek çıkmazsan başkası niye sevip kollasın dedim biraz sorunlar yaşamıştım önceden ve huyumun çok tuhaflaştığını söledim
bunu kabul ediyorum ama bu kadarını haketmiyorum annesi onun yanında sevip övüyor ama o olmadığı zaman başlıyor
bu gidip gelmelere ara verdiğimde düzeldiler biraz ama bugün bööle bişe olması beni çok yıprattı
ben gerçekten bu aralar sevgi ilgi bekliyorum fazlasıyla farkındayım ama bu istediğim çok mu kızlar söleyin
yolda gelirken birden kaldırıp sen evlenince napacan birlik oturamayız hiç ayarlama kendini sen bunlarla olamazsın bizimki de hiç olmaz dedi
bu lafı onlarla olmadığından sölemedi ben evde başka biri oluyosamda gelme dedi bize zorunda değilsin dedi
annesi yanında bişe dediği zamanda hiç savunmuyor bigün saçımı yaptırmışım çok beğenmişim bu tabi beğenmedi
benimkide hiç demiyor yok ya güzel olmuş ya sadece bunu söleyecek ne var yani bunda
bilmiyorum çok şey var aslında ama o kadar içime atmışımki ben bile unuttum bende açık açık söledim annen senin yanında
iyi konuşuyo sen olmayınca beğenmiyo diye..tabi annesi bu işin erbabı bugün yaptı ve işin içinden sıyrıldı hadi şimdi biz uğraşıyoruz
işin kötüsü bu gittikten sonra biz bi muhabbet bi kahkaha foto bile çekildik düşün
ya Allah aşkına söleyin ben ne yapayım benimde kendime göre sorunlarım var evet yansıtmamalıyım belki ama bu kadar kızana kadar ortamı yumuşatsaydın
madem şaka yapmış annen
offffff bilmiyorum biri bana yardım etsin onu bu yüzden kaybetmek istemiyorum

Canım eğer normalde sözlenceğin bu kişiyle iyiyseen annesi dışında herkezin yanında ve tekken seninle iyiyse annesiyle çok görüşen biride değilsee takmamaya çalıŞ ve tepkini koy... ayrıCa sende rolünü yapmaktan çekinm.e anladğım kadarıyla kayınvaliden şirin görünerek ve gülerek seni yerle bir ediyor ama sewgilin bunu güldüğü için şaka algılıyor oda annesinden yana oluyor seni el üstünde tutmak veya konuyu kapatmak yerine...ozaman sende önce tepkini gösterceksin yeter artık diye. baktın dahamı kötü oldunuz... ozaman cicikız olucaksın... sende gülerek yaaa amaa anneciim tyzeciimm her nediosan öylee demeeeeee:((( diye gül ve bebeklik şirinlik yap:) sewgilin gidince anne nie böle yaposun yeter artık de:))) kısasa kısas:)

evlenince işin zor gibi görünüyor.olacakların habercisi gibi şimdi yaşananlar.ayrı ev birlikte oturma gibi bir laflar edilmiş.onu anlayamadım.birlikte oturma ihtimaliniz mi var

Nişanlınızın size destek olmasını istiyorsunuz da ortada tam olarak ne var onu pek anlamadım...

Sizin yanınızda annesiyle kavga etse, onunla atışsa filan?

Ben evlendim, eşimi hala gidip anneme babama savunamam: "şöyle düşünmüştür, böyle olmuştur" dışında da bir şey diyemem...
Eş buldum, artık işim olmaz sizinle havasını vermekten korkarım...
Annemle babam eşimle ilgili de konuşabilirler, benimle ilgili de konuşabilirler...
(Varsa aşırı bir sözleri, sonrasında başbaşayken konuşurum...)

Ve ben de ailemin yanında evet farklı davranırım. Daha soğuğum, daha mesafeliyim, ona karşı daha ilgisizmiş gibi duruyorum.
Nişanlınız orada oturup sizi övemez, sizi şakşaklayamaz -çok uç bir şeyler, onun da çok net göreceği şeyler yaşanmadıkça.-
İyi midir kötü müdür bilmem ama bazılarımız böyle yetiştirildik...

Siz bir de daha nişanlısınız... İnsanlardan doğru şeyler, yapabilecekleri şeyleri bekleyin ki hayal kırıklığı yaşamayın.

Fazla mı alıngansınız, ya da başka şeylerden dolayı sinirlenmişsiniz de bunları da başka şekilde mi algılıyorsunuz, bilemedim...

evet size hak veriyorum ama emin olun tüm kalbimle sölüyorum istediğim annesiyle tartışması gibi bişi değil
annesi şaka veya normal yollu bi laf dediğin de ki ben anlamıyorum iyi mi kötü mü dediğini
madem o şaka yollu demiş bi kalkıp o da şaka gibi diyebilir yoo böölede güzel olmuş yoo bööle de iyi nolacak filan desin
benim konuşamadığım ama yüzümün düştüğünü anladığı yerde ufacık bişi diyip destek olabilr
dün yaşanan olay da resmen hepsinin karşısında tek hissettim kendimi bu bi dünle değil bikaç sefer de oldu
ya kavga etme zaten kavga etse ben tepki gösteririm orda sadece beni destekle sölediğim veya yaptığım bişeyde
ve şu konu yanlış anlaşılmasın lütfen ben aile yanında mıçmıç olmaktan bahsetmiyorum çünkü korkarım ööle olsa
yarın bigün başıma kakarlar mı yada yarın bigünde değil o anda bi laf söler yerle bir eder benim istediğim bööle bi yakınlık değil inanın bana
evet mesela bende ailemin yanında davranabileceğim bi şeklim vardır çok yakın olamam ama ailem de bişe derse o anda çok sivrilmeden sölerim
onun yanında olurum haa o gittiğindede çok büyük bi olaydıysa yaşanan ailemle üslupluca konuşurum benimde istediğim bu yani fazlası değil
zaten bi erkek olduğu için lafını rahat konuşup söler genelde çekingesi yokrtur fazla ailesinden benim dışımda bi konu bile olsa

Canım eğer normalde sözlenceğin bu kişiyle iyiyseen annesi dışında herkezin yanında ve tekken seninle iyiyse annesiyle çok görüşen biride değilsee takmamaya çalıŞ ve tepkini koy... ayrıCa sende rolünü yapmaktan çekinm.e anladğım kadarıyla kayınvaliden şirin görünerek ve gülerek seni yerle bir ediyor ama sewgilin bunu güldüğü için şaka algılıyor oda annesinden yana oluyor seni el üstünde tutmak veya konuyu kapatmak yerine...ozaman sende önce tepkini gösterceksin yeter artık diye. baktın dahamı kötü oldunuz... ozaman cicikız olucaksın... sende gülerek yaaa amaa anneciim tyzeciimm her nediosan öylee demeeeeee:((( diye gül ve bebeklik şirinlik yap:) sewgilin gidince anne nie böle yaposun yeter artık de:))) kısasa kısas:)

evet tam da düşündüklerimi ve olayı yazmışsın canım çok sağol
evet bende bööle yapmayı düşünüyorum aslında dün benimki gittikten sonra açıkça herşeyi söledim
bunlarda yemine tövbeye başladılar biz ööle doldurup etmiyoruz sevgisini ööle gösteriyo bilmem ne
neyse sonra iyi olduk tabi devam ettirirler mi hiç..valla benide kendilerine benzetecekler malesef ööleyse bende bundan sonra hahah hihihi edip durucam ve lafımı sölücem
bu arada aslında dediğim gibi pis bi huyum var huyda değil aslında biriktiririm en son damlasına kadar ve sonra küçücük bişe oldu mu birden dökerim
dün annesine dediğim kötü bişe değil tam tersine iyibişeydi algılamayı bilselerdi eğer
bilmyorum bugünlerde hepimizde stres vs olabilir bunada yoruyorum biraz ama ben kötü olmamalıydım
zorla beni suratsız ağlak bişi yapıp çıkardılar ablasıyla bile çarşıya çıkarız hemen niye moralin bozuk yapar yaa daha ilk dk noldu yani gezip tozuyoruz niye bozayım moralimi
bu konuda anlamsız bi şekilde üstüme geliyolar bilmem micazım mı ööle nedir yada çok mu herşeye gülsem aptal gibi şaştım kaldım
bundan sonra bu yöntemi denicem

evlenince işin zor gibi görünüyor.olacakların habercisi gibi şimdi yaşananlar.ayrı ev birlikte oturma gibi bir laflar edilmiş.onu anlayamadım.birlikte oturma ihtimaliniz mi var

evet canım ilk başlarda olumlu bakıyodum zamanla bööle sinyalleri alınca ben kendi adıma vazgeçtim
ve ılımlı şekilde konusu açılınca bizim kendi evimizin olmasından daha rahat olabileceğimizden söz ediyordum
yalnız o sanırım kesin olarak bunu düşünüyoduki dün birlikte oturamayız anlaşamıyosun 1hafta kalamazsın sen bunlarla dedi
ya sen onları öldürürsün ya onlar seni yada ben sizi :1:
dediğim gibi ben çoktan anlamıştım bir evde olmayacağını da işte şartlardan filan benimki olabileceğini kabullenmişti
ilk başlarda her ne kadar yok ayrı evimiz olsun desede birlik oturabileceğimize inandı zamanla
neyse işte dün olmayacağını o da anladı..bir ipte iki cambaz oynamaz bunu biliyorum artık
ama bööle bi durumda heleki ben kötü çıkarak bööle bişe olmasaydı kesşke
ben ayrı evi düşününce bile ikimizin ilişkisini düşünerek bu kararı aldım sadece kendimi düşünmedim

Back
X