Arkadaşlar merhaba herkesin kadınlar gününü kutluyorum. iiki kadınız iiki varız her zorluğun üstesinden gelcek kadar güçlüsüyüz benim sorunum eşim hiç mutlu olmuyor çalışıyorum eve gidiyom temizlik yemek yapıyorum 9 gbi geliyo güler yüzle karşılıyom çayını her türlü ikramı yapıyorum tvnin karsısında insan bi güler hiç bişe yok sadece bana sakayla karışık bulaşır hep dalga geçer aşağılar ama ben bu durumdan cok sıkıldım insan güzel şeyler duymak istiyo elinde telefon nette konustuğumdada yüz verse sımarıyomuşum yürüyüşüm değişiyomuş ne alaka tlf çalsa sorsam kim diye bana cok baskı yapma diyo ben baskı yapmam ki her neyse arkadaşlar basit bi sorun gelebilir ama gercekten huzursuz ve mutsuzum ne yapacağımı şaşırdım
Arkadaşlar merhaba herkesin kadınlar gününü kutluyorum. iiki kadınız iiki varız her zorluğun üstesinden gelcek kadar güçlüsüyüz benim sorunum eşim hiç mutlu olmuyor çalışıyorum eve gidiyom temizlik yemek yapıyorum 9 gbi geliyo güler yüzle karşılıyom çayını her türlü ikramı yapıyorum tvnin karsısında insan bi güler hiç bişe yok sadece bana sakayla karışık bulaşır hep dalga geçer aşağılar ama ben bu durumdan cok sıkıldım insan güzel şeyler duymak istiyo elinde telefon nette konustuğumdada yüz verse sımarıyomuşum yürüyüşüm değişiyomuş ne alaka tlf çalsa sorsam kim diye bana cok baskı yapma diyo ben baskı yapmam ki her neyse arkadaşlar basit bi sorun gelebilir ama gercekten huzursuz ve mutsuzum ne yapacağımı şaşırdım
hem calisacagim hem ev isleri benim sirtimda olacak bir de ustune asagilanip hor gorulecegim.
bunlar varken bir de beyimize ikramda kusur etmeyecegim.Valla erkek olasim geldi.nerde oyle dunya bana da soylesinler,gideyim..
sizin sustugunuz kabahat..!
ekinim elifim bunlar bana birini hatırlattı aynı ben :) terkettiğim eşimde aynı senin eşin gibiydi:) arkadaşım yapma adamın her istediğini :) pohpohlama sen bunları yaptıkça adam seni daha değersiz görüyor ..Allah sonunu hayır etsin inşallah
hiç acıması yok allah bi yerden cıkartır ama ben usandımm kedi bile bu kadr üstüne gelsen çırmalar :)
hiç bişeyden memnun değil size bişe anlatacm her zaman ütümü beğenmez hep bişi bulur annesi dha ii yapıyomuş bi günkadın geldi temizliğe dediki benim gömleklerimi ütület bende sesimi çıkarmadım kadın ütülermi ben ütüledim geldi dediki ütüledimi kadın dedim evet aa diyor süper olmuş işte istediğim bu ...dedimki ben ütüledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?