Ben nerde yanlış yapıyorum?

SABIRRR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
32
1
28
İstanbul
Arkadaşlar merhaba herkesin kadınlar gününü kutluyorum. iiki kadınız iiki varız her zorluğun üstesinden gelcek kadar güçlüsüyüz benim sorunum eşim hiç mutlu olmuyor çalışıyorum eve gidiyom temizlik yemek yapıyorum 9 gbi geliyo güler yüzle karşılıyom çayını her türlü ikramı yapıyorum tvnin karsısında insan bi güler hiç bişe yok sadece bana sakayla karışık bulaşır hep dalga geçer aşağılar ama ben bu durumdan cok sıkıldım insan güzel şeyler duymak istiyo elinde telefon nette konustuğumdada yüz verse sımarıyomuşum yürüyüşüm değişiyomuş ne alaka tlf çalsa sorsam kim diye bana cok baskı yapma diyo ben baskı yapmam ki her neyse arkadaşlar basit bi sorun gelebilir ama gercekten huzursuz ve mutsuzum ne yapacağımı şaşırdım

Seven insan sevdigini simartan insandir

Esinin simardigini soylemesi ,
seni asagilamasi hayra alamet degil

Nette neler yaptigini takip et...

Nerde mi yanlis yapiyorsun?
Kendini paralamakla, esinin her seyini yapmakla ,
esine sorumluluk vermemekle, mukemmel kadin olmaya calismakla hata yapiyorsun....

yuruyusu degisiyormus simarinca
bu nasil bir dusunce tarzi

ben bu tur konulara fazla yorum yapmak istemiyorum
genelde ilimli olamiyorum cunku
ama ben olsam kesinlikle ne isini yaparim ne ikram yaparim
anlasin
"calisiyorsun eve gelip temizlik yapiyorsun ustune yemek bulasik birde cay ikram ediceksin
adam takmayacak birde tersini dene istersen

hem calisacagim hem ev isleri benim sirtimda olacak bir de ustune asagilanip hor gorulecegim.
bunlar varken bir de beyimize ikramda kusur etmeyecegim.Valla erkek olasim geldi.nerde oyle dunya bana da soylesinler,gideyim..
sizin sustugunuz kabahat..!

Evet hepimizin kadınlar günü kutlu olsun:)

Sana tavsiyem,düzeni-rutini tamamen bozman olur.
İşten geç çıkabiliyorsan,geç çık mesela.
1 gün olsun eşinden geç dön eve.Dönünce çok açım,birşey hazırlamadın mı de...
Başka bir gün erken geldiysen,başım ağrıyor,halsizim gibi bahanelerle uzat ayağını otur.

Bu şakayla aşağılama durumuna bir son vermek lazım.
2 yolu var.Ya aynı şekilde hatta daha ağır aşağılayarak karşılık vereceksin.
Veya çok kızıp olay çıkaracaksın.Sen benimle nasıl konuşuyorsun,ne demek istiyorsun filan deyip okkalı bir kavga çıkarmak lazım.

bu erkek milletinin geninde var odunluk ilgisizlik senin kocanda da tavan yapmış
arkadaşlarda yazmış biraz kocana da sorumluluk ver herşeye yetişen mükemmel kadın olma çabuk şımarıyor erkek milleti şımartmamak gerek

O sizi değil,asıl siz onu cok şımartmışsınız bence.ohhh gelkeyfim gel moduna girmiş.keşke ilk başta alıştırmasaydınız bu kadar.4/4lük değil de 3/4 lük olsaydınız :))
Bu dalga geçme konusunda da hoşlanmadığınızı belirtmelisiniz. Bu konuda ona her tebessümünüzde bile onu pekiştirmiş olup,davranışın devam etmesini sağlarsınız.biraz tepki vermek basta gerginliğe neden olsada sonucun iyi olacağı kanaatindeyim.
Allah kolaylıklar versin canım..

boğazıma geldi yeter artık k.v bunu istiyo alsın oglunu

hep dedimki yastık değişir baht değişmez ama öle değil usandımm hiç bişeyden memnun olmuyo

Nerede gördünüz evi için eşi için saçını süpürge eden misali kadınların değer gördüğünü..
Herşeyin en mükemmelini yapmak fayda değil zarardır..

ekinim elifim bunlar bana birini hatırlattı aynı ben :) terkettiğim eşimde aynı senin eşin gibiydi:) arkadaşım yapma adamın her istediğini :) pohpohlama sen bunları yaptıkça adam seni daha değersiz görüyor ..Allah sonunu hayır etsin inşallah

ne yaparsan yap böyle adamlar hiçbirşeyden memnun olmazlar ağzınla kuş tutsanda başka bir şeyden muhakkak arıza çıkarırlar ...sorun kendilerinde çünkü..adamların kafası kontak...bu tiplerin acilen tedaviye ihtiyacı var...

arpası fazla gelmiş darılma ama. biraz azalt anca o zaman adam olur nankör insanoğlu

hiç acıması yok allah bi yerden cıkartır ama ben usandımm kedi bile bu kadr üstüne gelsen çırmalar :)

hiç bişeyden memnun değil size bişe anlatacm her zaman ütümü beğenmez hep bişi bulur annesi dha ii yapıyomuş bi günkadın geldi temizliğe dediki benim gömleklerimi ütület bende sesimi çıkarmadım kadın ütülermi ben ütüledim geldi dediki ütüledimi kadın dedim evet aa diyor süper olmuş işte istediğim bu ...dedimki ben ütüledim

clementine34 bence bircogumuz kendimizi hatirladik konu sahibinin yazdiklarinda canim.
kadinin kendini degersiz hissetmesi ne kadar korkunc bir duygu.ben yillarca hissettim bunu.benim kurtulusum bosanmak oldu.cunku kadinligimi daha fazla hice saydiramazdim...bosandiktan sonra degerimin de,ederimin de farkina vardim :)

Bu ne yav eşinizin resmen size gıcığı var gibi bir şeylerin intikamını filan mı alıyor acaba o küçük beyniyle? Daha önce onun canını yakıcı bir şey yaptınız mı gerek evlilik gerekse de flört döneminde yoksa bir insan bu kadar sinir olduğu biriyle neden evlensin ki? Ya da kendinden soğutmaya mı çalışıyor sizi boşanın filan diye? Yoksa normal şartlarda bir eşin yapabileceği tavırlar değil yani. Mesela benim babam çok titizdir öyle kimsenin ütüsünü beğenmez ama alır kendi yapar kendi işini kendi görür ama sizinki özellikle size takık gibi amacı ne öğrenmeye çalışın bir an önce.

ben bu telefon falan olaylarına çok takığım ya ne var eşin sorar kiminle konuştuğunu bu baskımı canım merak hepimizin damarlarında var.
benim telefonum ortada durur bazen eşim alır fotoğraflara falan bakar. eşimin telefonuda öyle alırım internete falan girerim. ne yapıyon bile demez.
ütünde falan kusur buluyo madem alsın eline ütülesin.
ha bide eve gelip beş karış suratla oturulmasından da hiç hoşlanmam
hele tv karşısına geçip gözünü ondan ayırmıyosa fena gıcık olurum. başlarda eşim tv nin karşısına geçtimi gözü başka bişey görmezdi. adamı öpüyom kokluyom hala gözü tv de deli oluyom. bir iki kere kavga ettim bu yüzden şimdi daha dikkatli davranıyo.

siz biraz kurcalayın eşinizin arkasını belki bişeyler çıkar. kötü niyetimden değil pek kuşkulandım tavırlarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…